Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Microsoft distribuira Microsoft SQL Server 2008 i Microsoft SQL Server 2008 R2 popravke kao jednu datoteku koja se može preuzeti. Budući da su ispravke kumulativne, svako novo izdanje sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 ili SQL Server 2008 R2.

Simptome

Razmotrite sledeći scenario u programu Microsoft SQL Server 2008 ili u programu Microsoft SQL Server 2008 R2:

 • Konfigurišete transakcijalnu replikaciju za bazu podataka.

 • Baza podataka je konfigurisana pomoću opcije read_committed_snapshot podataka.

 • Replikacija je konfigurisana da koristi izvorne sync_method. Zatim se pretplatnici na replikaciju pokrećaju i generiše se snimak za replikaciju.

U ovom scenariju, agent za distribuciju ne uspeva sa kodom greške 20598. Pored toga, možete da dobijete jednu od sledećih poruka o grešci:

 • <datuma> i< ID-> Replication-Replication distribuciju
  Podsistem:< ime agenta> uspelo. Red nije pronađen kod pretplatnika prilikom primene replicirane komande.

 • <datuma> i<ID-> Greška: 14151, stepen značaja: 18, država: 1.

  <datuma>za< ID-> Replication-Replication distribuciju

  Podsistem: ime agenta<ime>nije uspelo. Kršenje ograničenja PRIMARY KEY '< primarnog ključa>'. Nije moguće umetnuti duplirani ključ u tabelu<u>".

Izazvati

Do ovog problema dolazi zato što nedostaje zaključavanje kada se generiše snimak za replikaciju.

Rezoluciju

Kumulativne informacije o ažuriranju

SQL Server 2008 servisni paket 1


Rešenje ovog problema je prvo objavljeno u kumulativnim ispravkama 9 za SQL Server 2008 Servisni paket 1.

Napomena Budući da su izdanja kumulativna, svako novo izdanje popravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje popravke SQL Server 2008. Microsoft preporučuje da razmotrite primenu najnovije ispravke za izdanje koje sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

970365 Verzije SQL Server 2008 objavljene su nakon izdanja SQL Server 2008 Service Pack 1
Microsoft SQL Server 2008 hitne ispravke se kreiraju za određene SQL Server servisne pakete. Na instalaciju SQL Server 2008 servisnog paketa 1 morate primeniti SQL Server 2008 servisni paket 1. Sva hitna ispravka koja je obezbeđena u SQL Server paketu podrazumevano je uključena u sledeći SQL Server servisni paket.

SQL Server 2008 servisni paket 2

Rešenje ovog problema je prvo objavljeno u kumulativnim ispravkama 1 za SQL Server 2008 Servisni paket 2. Za više informacija o ovom paketu kumulativnih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2289254 Kumulativna ispravka 1 za SQL Server 2008 servisni paket 2Note Pošto su verzije kumulativne, svako novo izdanje popravke sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje za popravku sistema SQL Server 2008. Preporučujemo da razmotrite primenu najnovije ispravke koja sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2402659 Verzije SQL Server 2008 objavljene su nakon izdanja SQL Server 2008 Service Pack 2

SQL Server 2008 R2


Rešenje ovog problema je prvo objavljeno u kumulativnom ažuriranju 4. Za više informacija o tome kako da nabavite ovaj paket kumulativnih ispravki za SQL Server 2008 R2, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2345451 Napomena o kumulativnim ispravkama 4 za SQL Server 2008 R2 Napomena budući da su verzije kumulativne, svako novo izdanje ispravki sadrži sve hitne ispravke i sve bezbednosne ispravke koje su uključene u prethodno izdanje SQL Server 2008 R2 popravke. Preporučujemo da razmotrite primenu najnovije ispravke koja sadrži ovu hitnu ispravku. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

981356 Verzije SQL Server 2008 R2 objavljene SQL Server 2008 R2

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Dodatne informacije o SQL Server replikacije potražite na sledećoj veb lokaciji Microsoft Developer Network (MSDN):

SQL Server replikacijeZa više informacija o izolaciji snimka posetite sledeću MSDN veb lokaciju:

Snimak izolacijeZa više informacija o modelu inkrementalnog servisiranja za SQL Server kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
 

935897 Inkrementalni model servisiranja je dostupan od SQL Server tima za isporuku hitnih ispravki za prijavljene probleme

Za više informacija o šemi imenivanja za SQL Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:
 

822499Nova šema imenovanje za Microsoft SQL Server pakete softverskih ispravkiZa više informacija o terminologiji ažuriranja softvera kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanja Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×