Simptomi

Imate zasnovane na ugrađeni Windows CE 6.0 R3 uređaj koji je podešen da radi kao usluga udaljenog pristupa (RAS) servera. Međutim, neki RAS client ne može da uspostavi direktnu kablovsku vezu sa serverom ako na zahtjev za vezu ne sadrži ključnu reč „Klijent”.

Rešenje

Informacije o nadopuni za softver

Podržani softverska ispravka sada je dostupna od korporacije Microsoft kao ugrađeni CE 6.0 platforma graditelj mesečno Ažuriranje Windowsa (avgust 2010). Mogu ovo da potvrdim pomeranjem na odeljak „Zavedi informacije” ovog članka. Ime datoteke paket sadrži verzija proizvoda, datum, broj članka baze znanja i tip procesora. Format imena datoteka paketa je:

Tip proizvoda verzija-yymmdd-kbnnnnnn-procesorNa primer: Wincepb50-060503-kb917590-armv4i.msi je ARMV4i Windows CE 5.0 platforma graditelj fix koji je dokumentovan u članak u bazi znanja 917590 i koji se nalaze u maju 2006 godine mesečna ispravku. Da biste odmah riješili taj problem, kliknite na sledeći broj članka za informacije o nabavljanju Windows CE platforma graditelj i jezgro operativnog sistema softverskih ispravki:

Kako da pronađete jezgra operativnog sistema popravlja za Microsoft Windows CE platforma graditelj proizvodaDa biste zaobišli ček ključnu reč „Klijent” dobavljač usluge Windows CE Telephony API (TAPI) (Unimoderm.dll), morate pronaći stavke registratora DCCRequest na sledećoj putanji nakon što instalirate ovu ispravku:

Potključ HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\Unimodem\Settings Zatim, postavite vrijednost registra stavke registratora na "null". Ovo ponašanje omogućava da RAS client uspješno uspostave direktnu kablovsku vezu sa serverom.

Preduslovi

Ova ispravka je podržan samo ako sve prethodno izdate ispravke za ovaj proizvod takođe je instalirao.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Nakon što primijenite ovu nadopunu, morate izvršiti čistu build celi platforme. Da biste to učinili, koristite jednu od sljedećih metoda:

  • U meniju izgradi kliknite čisto rešenje, a zatim izaberite stavku izgradi rešenje.

  • U meniju izgradi kliknite na obnovi rešenje.

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon primjene ove nadopune softvera.

Informacije o zameni ispravke

Ovo ažuriranje ne zamjenjuje druge nadopune.

Informacije o datoteci

Verzija ovog paketa ažuriranja softvera na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Installer datoteke

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×