Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da premestite kolekciju lokacija iz jedne baze podataka sadržaja u odredišne baze podataka sadržaja za Microsoft SharePoint Server 2010. Učinite pomoću komande PowerShell Potez-SPSite ili komandu stsadm-o mergecontentdb . Ako dođe do nestanka pre nego što se podaci sa lokacije potpuno kopiraju u odredišnu bazu podataka sadržaja, u kolekciji lokacija se može mapirati u bazi podataka za konfiguraciju.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, primenite sledeću paket hitnih ispravki:

2516472 Opis paketa hitnih ispravki SharePoint Server 2010 (sts-x-none.msp): 26. April 2011. Nakon primjene u obliku paketa, slijedite ove korake da biste rešili ovaj problem:

 1. Proverite izvornu bazu podataka i odredišnu bazu podataka da vidim koja baza podataka sadrži kolekciju lokacija i koja baza podataka mapiraju u mapi lokacije. Da biste to učinili, pokrenite sljedeće naredbe:

  stsadm -o enumallwebs - databasename SourceDatabaseName >stsadm -o enumallwebs - databasenameDestinationDatabaseName >

 2. Uporedite statusa mape lokacije između baze podataka i odredišnu bazu podataka. Zatim potražite na lokaciji čija URL adresa se zasniva na URL adresu svoje Web lokacije koren, i potvrdi da li se lokacija nalazi u mapi lokacije tako što ćete pregledati InSiteMap vrednost.

 3. Nakon što završite sa 1 i korak 2, morate da odredite ID kolekcije lokacija bez roditelja i ime baze podataka koja sadrži bez roditelja kolekciji iz rezultata od komandi stsadm -o enumallwebs . Sledeći mogući rezultati možda postoji:

  • Kopija kolekciji je uskladištena u obe baze podataka, a u odredišnoj bazi podataka. Međutim, nijedna baza podataka je u mapu sajta. Da biste rešili ovaj problem, pokrenite sljedeću naredbu da biste izbrisali kopiju koja vam više ne trebaju:

   Stsadm -o deletesite-silom - siteid < zaostale lokacije ID kolekcije > - databasename < ime baze podataka koja sadrži kolekciju bez roditelja lokacija >Onda, pokrenite sljedeću naredbu da biste mapirali preostala kopija na mapu sajta:

   Stsadm-o refreshsitemap

  • Kopija kolekciji je uskladištena u obe baze podataka, a u odredišnoj bazi podataka. Međutim, samo jedna baza podataka je u mapu sajta. Da biste rešili ovaj problem, pokrenite sljedeću naredbu da biste izbrisali kopiju koja vam više ne trebaju:

   Stsadm -o deletesite-silom - siteid < zaostale lokacije ID kolekcije > - databasename < ime baze podataka koja sadrži kolekciju bez roditelja lokacija >

  • Više od jedne kopije kolekcije lokacija se skladište u svakom baze podataka ili u odredišnoj bazi podataka. Da biste rešili ovaj problem, pokrenite sljedeću naredbu da biste izbrisali sve kopije koje vam više ne trebaju:

   Stsadm -o deletesite-silom - siteid < zaostale lokacije ID kolekcije > - databasename < ime baze podataka koja sadrži kolekciju bez roditelja lokacija >Onda, pokrenite sljedeću naredbu da biste mapirali preostala kopija na mapu sajta:

   Stsadm-o refreshsitemap

  Napomena Za više informacija o brisanju lokacije, posetite sledeće Microsoft TechNet Web lokaciji:

  Opšte informacije o u Deletesite: Stsadm operacija

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×