Komanda Add-MailboxDatabaseCopy ne uspijeva kada se koristi za dodavanje kopiju baze podataka u grupu dostupnost baze podataka u okruženju Exchange Server 2010

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj. U okruženju Microsoft Exchange Server 2010, grupe dostupnosti baze podataka (Zaostao) se kreira u režimu za replikaciju nezavisnog proizvođača. Pokrenete komandu " Dodaj-MailboxDatabaseCopy " da biste dodali jedan od poštanskog sandučeta servera koji se nalaze u PSEЖEG kopiju baze podataka u poštanskom sandučetu. Međutim, komanda ne uspijeva kada parametar LogFolderPath za ovu bazu podataka poštanskog sandučeta ne upućuje na fiksnu disk jedinicu. Pored toga, dobijate sledeću poruku o grešci:

C:\Windows\system32>Add-MailboxDatabaseCopy -Identity <mailbox database name> -MailboxServer <mailbox server name>

The location for LogFolderPath isn't on a fixed drive. + CategoryInfo : InvalidArgument: (<mailbox database name>) [Add-MailboxDatabaseCopy], ArgumentException + FullyQualifiedErrorId : <ID>,Microsoft.Exchange.Management.SystemConfigurationTasks.AddMailboxDatabaseCopy

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što je Exchange Server 2010 vrši verifikacija da se uverite se da je lokacija putanju evidencije je na fiksni disk. Međutim, nije potrebno jer nezavisnog dobavljača podešava putanju evidencije u scenariju režim proizvođača replikacije.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte zbirna ispravka na sledeće:

Opis Update Rollup 4 za Exchange Server 2010

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Da biste kreirali Zaostao u režimu proizvođača replikacije, koristite komandu " New DatabaseAvailabilityGroup " zajedno sa parametrom ThirdPartyReplication . Za više informacija o komandi " New DatabaseAvailabilityGroup ", posetite sledeće Microsoft Website:

Za više informacija o komandi " Add-MailboxDatabaseCopy ", posetite sledeće Microsoft Website:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×