Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Možda ćete morati da promenite ime ili druge informacije, kao što je adresa e-pošte, koje su povezane sa Microsoft 365 nalogom. Informacije o imenu korišćene u Microsoft 365 proizvodima uključuju ime, prezime (prezime) i inicijale i nameravaju da predstavljaju ime koje očekujete da vidite u Microsoft 365 proizvodima. 

Nećete moći sami da ažurirate svoje ime u usluzi Microsoft 365, ali administrator to može da uradi u vaše ime pomoću entra ID-a. Predlozi za pronalaženje administratora navedeni su u nastavku. Vaša organizacija može dodatno da podrži upotrebu alatki za ljudske resurse (HR) koje vam omogućavaju da sami ažurirate ime.  

Vaše pravno ime (vaše ime na formalnim dokumentima za identifikaciju) može biti potrebno od vaše organizacije za platni broj i ugovore i Microsoft preporučuje da te podatke skladište administratori u lokalnim sistemima koji obezbede da su podaci privatni i da se koriste samo u te svrhe , kao što je dokumentovano u ovom članku.  

Zaљto mi jednostavno ne kaћeљ ime kome da se obratim?

Želeli bismo da vam damo ime ili adresu e-pošte osobe sa kojima treba da se obratite, ali na žalost Microsoft nema te informacije. Ispod se nalaze neki predlozi koji vam mogu pomoći da saznate ko je vaš administrator.

Kako da saznam ko je moj administrator?

Kada tražite od Microsoft 365 da promeni vaše ime, poništi lozinku, izbriše nalog ili izvrši druge zadatke, evo nekih pokazivača sa kojima bi trebalo da se obratite.

Ako ste u školi, možete da se obratite tehničkoj podršci ili timu za tehničku pomoć. Ako radite u organizaciji, možete da se obratite internoj tehničkoj podršci.

Ako i dalje niste sigurni kome da se obratite, pitajte osobu koja vam je dala Microsoft 365 nalog i lozinku.

Napomena: Ako ste IT administrator, pogledajte sledeću temu, Promena korisničkog imena ili adrese e-pošte.

Savet: Ako ste vlasnik malog preduzeća koji traži više informacija o tome kako da podesite Microsoft 365, posetite stranicu Pomoć i obuka za mala preduzeća.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×