Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Office centar za pristupačnost > Pristupačnost podrške za Skype za posao

Ova tema vam pokazuje kako možete da Skype za posao sastanke pristupačniji za osobe sa umanjenim sposobnostima pomoću komunikacije pristupa u realnom vremenu prevođenja (KORPA) ili u realnom vremenu natpise.

U ovoj temi

Upoznajte KORPU

KOLICA omogućava za osobe koje su gluvi ili nagluvi u potpunosti učestvuju u Skype za posao sastanka ili poziva. Pruža u realnom vremenu tekst transkripcijom sve je natpisom. KOLICA takođe je korisno za osobe koje nisu fluent govornika jeziku, kao natpisa je lakše da pratite od govora koji može biti primenu naglašenih ili snosite iz buka iz pozadine.

KOLICA usluge su dostupne širom sveta i na više jezika. Međutim, morate ih pribavite zasebno; nisu dostupne kada koristite Skype za posao. I plaćene i besplatne KORPU dobavljače postoje. Mnogi dobavljači su srećan da ponudi demonstraciju.

Koristite KORPU na sastanku

Treba da pozovete KORPU stenografkinja da na sastanku ili prilikom telefonskog poziva u Skype za posao da biste dobili u realnom vremenu natpisa. To može biti određene osobe iz KORPU dobavljač ili pseudonim koriste sve transcribers tog preduzeća. Ako niste da raspoređenih za uslugu KORPU sebe, možete da potvrdite detalje o kontaktu sa osobom pomoću usluge. Na kraju sastanka, možete da dobijete transkript da delite sa učesnicima, tako da osobe koje niste to mogli da prisustvuju i dalje može da iskoristi sa sastanka. Čak i osobe koje je prisustvuju možda ćete želeti da pregledam materijal ponovo na sopstvenu pogodnosti i tempo.

Saveti: 

  • Dodavanje konferencijskog telefona kao učesnika korišćenjem ikone Pozovi još osoba. Samo unesite broj telefona. Telefon može biti konferencijski telefon omogućen za medije u prostoriji ili pametni telefon.

  • Tražite od učesnika da njihova imena kada govore. Ovo pomaže osobama koje su gluvi ili problema sa oštećenjem prati na sastanak.

  • Uključivanje video zapisa može da bude korisno zato što omogućava da vidite ko priča i pratite njihove tela.

  • Vodite računa da u jednom trenutku govori samo jedna osoba.

Takođe pogledajte

Sastanak može da bude pristupačniji uz Skype za posao

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×