Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Office centar za pristupačnost > Podrška za pristupačnost za OneNote

Da biste primili obaveštenja na bilo koju dodavanja i promene koje drugi naprave deljenih Beležnica, možete da podesite obaveštenja VoiceOver čitač ekrana u OneNote za iOS. Obaveštenja mogu vam pomoći da pratite promene dok se dešavaju.

Napomene: 

 • Ova tema pretpostavlja da koristite iPhone. Neke za navigaciju i pokrete mogu se razlikovati za iPad.

 • Ako već nemate ga, preuzmite i instalirajte aplikaciju OneNote za iOS iz prodavnice aplikacija.

 • Obaveštenja su trenutno dostupne samo za Beležnica uskladištena na OneDrive.

U ovoj temi

Postavke obaveštenja

Možete da izaberete koje vrste obaveštenja želite da primate kada deljenu beležnicu promenjena od strane drugog korisnika. U okviru postavke obaveštenja OneNote za iOS možete izabrati da primate reklamnog natpisa, značku, ili oba.

Izaberite tip obaveštenja želite da primate

Reklamni natpis obaveštenje je kratku poruku koja je prikazana na ekranu telefona kada stigne obaveštenja, a zatim nestaje automatski posle nekoliko sekundi. Funkcije voiceOver čita sadržaj reklamni natpis kada natpisu iskače.

Bedž obaveštenje je broj na mala crvena tačke prikazana u gornjem desnom uglu ikonu aplikacije na početnom ekranu telefona. Funkcije voiceOver objavljuje značku dok se krećete u aplikaciju na početnom ekranu, na primer: "OneNote, dve nove stavke".

 1. U OneNote, brzo prevucite do VoiceOver objavljuje: "Obaveštenja, dugme". Dvaput dodirnite ekran da biste izabrali dugme.

 2. Otvara se na prikaz obaveštenja . Brzo prevucite nadesno dok ne čujete VoiceOver objaviti: "Postavki obaveštenja, dugme". Dvaput dodirnite ekran da biste izabrali dugme.

 3. Otvara se na prikaz Postavki obaveštenja . Zadrži brzo prevući sve dok ne čujete VoiceOver objaviti: "Obaveštenja o reklamni natpis". Da biste se prebacili reklamni natpis obaveštenja ili isključivanje, dvaput dodirnite ekran.

 4. Prevucite udesno da biste premestili legitimacije obaveštenja. Funkcije voiceOver objavljuje: "Značke ikonu aplikacije". Dvaput dodirnite ekran da biste se prebacili ga ili isključite.

 5. Da biste zatvorili prikaz Postavki obaveštenja , prevucite nalevo do VoiceOver objavljuje "Dugme" Zatvori,"," i dvaput dodirnite ekran.

 6. Da biste zatvorili prikaz obaveštenja , dvaput dodirnite ekran.

  Savet: Možete i da nacrtate Z-oblik sa dva prsta da biste zatvorili prikaz.

Korišćenje obaveštenja

U aplikaciji OneNote za iOS možete da čitate primljene obaveštenja i prebacivanje obaveštenja ili isključite.

Prebacivanje između obaveštenja ili isključivanje

 1. U OneNote, brzo prevucite do VoiceOver objavljuje: "Obaveštenja, dugme". Dvaput dodirnite ekran da biste izabrali dugme.

 2. Otvara se na prikaz obaveštenja . Brzo prevucite nadesno dok ne čujete VoiceOver objaviti: "Postavki obaveštenja, dugme". Dvaput dodirnite ekran da biste izabrali dugme.

 3. Otvara se na prikaz Postavki obaveštenja . Nastavite da brzo prevući sve dok ne čujete VoiceOver objaviti imena beležnice koju želite da promenite postavke obaveštenja za.

 4. Dvaput dodirnite ekran da biste se prebacili na obaveštenja ili isključite. Funkcije voiceOver objavljuje trenutnom stanju kao dodirnete.

 5. Da biste zatvorili prikaz Postavki obaveštenja , prevucite nalevo do VoiceOver objavljuje "Dugme" Zatvori,"," i dvaput dodirnite ekran.

 6. Da biste zatvorili prikaz obaveštenja , dvaput dodirnite ekran.

Pročitajte obaveštenja

 1. Ako su obaveštenja o novoj kada otvorite OneNote, značke se pojavljuje na dugmetu obaveštenja u aplikaciji. Da biste otišli na dugme, brzo prevucite do VoiceOver objavljuje dugme, na primer: "obaveštenja, dugme. Jedan unviewed obaveštenja". Dvaput dodirnite ekran da biste izabrali dugme.

 2. Prevucite nadesno dok ne čujete VoiceOver čita obaveštenja.

 3. Da biste drugu obaveštenje, brzo prevucite nadesno.

 4. Da biste otišli ažuriranu beležnicu, dvaput dodirnite ekran kada je na obaveštenje.

Tehnička podrška za korisnike sa umanjenim sposobnostima

Microsoft svim klijentima želi da obezbedi najbolji mogući utisak pri radu. Ako imate umanjene sposobnosti ili pitanja u vezi sa pristupačnošću, za tehničku pomoć se obratite Microsoft službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima. Tim za podršku službe Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima obučen je za korišćenje mnogih popularnih asistivnih tehnologija i može da pruži pomoć na engleskom, španskom, francuskom i američkom znakovnom jeziku. Idite na sajt „Microsoft Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima“ da biste saznali kontakt detalje za svoj region.

Ako ste korisnik iz državne institucije, privredne organizacije ili velikog preduzeća, obratite se službi Answer Desk za osobe sa umanjenim sposobnostima za velika preduzeća.

Saznajte kako da upravljam OneNote dostupne funkcije

Korišćenje čitača ekrana da biste uradili osnovni zadaci u programu OneNote

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×