Kpasswd protokol je neuspešna sa greške u KDC_ERR_S_PRINCIPAL_UNKNOWN nakon provedbe na autoritativan vraćanja na krbtgt račun u domenu Windows Server 2008

Simptomi

Izvršite na autoritativan vraćanja na krbtgt račun u domenu Windows Server 2008. Nakon toga, protokol kpasswd je neuspešna sa greška u KDC_ERR_S_PRINCIPAL_UNKNOWN.

To vas sprečava da pristupanje računarima zasnovanim na UNIX vašem domenu za Windows Server 2008. Pored toga, ovo blokira kpasswd interoperabilnosti između domena operativnog sistema Windows Server 2008 i kraljevstvo je MIT. Na primer, ne možete promeniti lozinke pomoću komande kpasswd.

Rezolucija

Informacije o prilagodbenom popravku

Važno hitnih ispravki operativnog sistema Windows Vista i Windows Server 2008 su uključene u istoj Robi. Međutim, samo jedan od ovih proizvoda mogu biti navedene na stranici „Zahtev za hitni popravak”. Da biste zatražili paket hitnih koja se odnosi na operativni sistem Windows Vista i Windows Server 2008, dovoljno je da izaberete proizvod koji je naveden na stranici.

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sustave u kojima se pojavljuje problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak.

Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Napomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Nema posebnih preduvjeta za računarima zasnovanim na operativnom sistemu Windows Server 2008.

Ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje druge prilagodbene popravke.

Informacije o datoteci

Globalna verzija ove hitne ispravke ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli.

Operativni sistem Windows Vista i Windows Server 2008 napomene informacije o datoteci

  • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, SR_Level (RTM, SPn) i servisiranje granu (LDR, GDR) mogu biti identifikovani ispitivanjem brojeve verzija datoteke kao što je prikazano u tabeli.

  • Servisni paket 1 je integrisana u originalnom izdanju sistema Windows Server 2008.

  • MANIFEST datoteke (.manifest) i MUM datoteke (.mum) instalirane za svako okruženje su navedene zasebno. Mama i MANIFEST datoteke i datoteke povezane bezbednosnog kataloga (.cat), od presudnog značaja za održavanje stanja ažurirane komponente. Datoteke bezbednosnog kataloga (atributi nisu navedeni) potpisuju se Microsoft digitalnim potpisom.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×