Kraj servisiranje obaveštenje za Windows 10 verzije 1507, 1511 i 1607

Rezime

Ako imate uređaj koji radi pod sistemom Windows 10 verzije 1507, 1511 ili 1607, punog ekrana, kraj za servisiranje obaveštenje možda će se pojaviti na uređaju.

Obaveštenje prikazuje datum završetka usluga za vašu verziju programa Windows 10. Za više detalja o datum završetka usluga za vašu verziju programa Windows 10, molim vas pogledajte na Windows životnog ciklusa činjenica list.

Verzije operativnog sistema Windows 10 koji su navedeni kao „kraj servis” dostigli kraj perioda njihova podrška i nećete primati sigurnosna ažuriranja. Da bi se Windows toliko sigurna koliko je to moguće, Microsoft preporučuje da nadogradite na najnoviju verziju programa Windows 10.

Poznati problemi

Simptom

Rešenje

Kupci sa upravljanim PCs pokrenut Windows 10 verzije 1507, 1511 ili 1607 iskusiti upite za ažuriranje operativnog sistema Windows na neke od tih PCs.

Microsoft razreši pitanje, i korisnike koji primaju obaveštenja o ispravkama treba da izaberete „Ne sada” da biste odbacili ispravku.Cached postavke će očistiti ne kasnije od 31. marta 2018.

 

Više informacija

Za trenutne verzije operativnih sistema Windows su izložene u na.Za više informacija o tome kako da izvršite nadogradnju na Windows 10, idite na sledeći Web lokacije Windows:

Informacije o datoteci

Engleski (Sjedinjene Države) verzije ova softverska ispravka instalira datoteke koje imaju atribute koji su navedeni u sledećim tabelama. Datumi i vremena za te datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se po lokalnom vremenu zajedno sa trenutnom pristrasnost računanja vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu promeniti kada izvršavate određene operacije na datotekama.Dodatne informacije o datotekama

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×