UVOD

Kumulativna ispravka paketi za oktobar 2010 sadrže najnovije hitne ispravke za Microsoft Office 2010 jezgra apartman aplikacije, kao i za Microsoft Office 2010 servere. Preporučuje se da testirate hitnih ispravki pre nego te da ih uvede u proizvodnom okruženju. Jer se gradi su kumulativne, svako novo izdanje Ispravka sadrži sve hitne ispravke i svi sigurnost popravlja koje su bile uključene u prethodne paket ispravki. Preporučujemo da imate u vidu primenjujete najnovije fix izdanje koje sadrži hitna ispravka koja ti treba.

Više informacija

Kako nabaviti paket Kumulativna ispravka oktobar 2010

Skup podržanih Kumulativna ispravka paketi su sada dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, svaki paket je namenjena za ispravljanje samo aplikacije koje su navedene u ovom članku. Paketi se primenjuju samo na sisteme sa ovim određenim problemima. Ako vam nije ozbiljno ugrožava neki od ovih problema, preporučujemo da sačekate sledeći paket ispravki koji sadrži hitne ispravke u ove pakete Kumulativna ispravka. Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, moraćete da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji ne zadovoljavaš određene Kumulativna ispravka paket. Da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Paketi koji su uključeni u oktobru 2010 Kumulativna ispravka

A veza sa člankom za Microsoft baze znanja koji govori o svakom prilagodbeni popravak će biti objavljen kao članak postane dostupan. Da biste dobili određeni hitni popravak, obratite se podršci i pitati za hitni popravak od strane referencirao na broj članka baze znanja. Za više informacija o Office 2010 apartman bube, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja (KB).

Klijent ispravki za Office 2010

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×