Kumulativna ispravka paket 2 za BizTalk Server 2009 propadne ako je BizTalk grupa koristi bazu podataka koja se koristi za velika i mala slova uparivanje

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Podesite grupu BizTalk da koristite bazu podataka na računaru koji radi pod sistemom Microsoft BizTalk Server 2009. Baza podataka koristi mala i velika slova uparivanje. Na primer, baza podataka koristi za uparivanje Latin1_General_100_CS_AI .

  • Ako pokušate da primenite Kumulativna ispravka paket 2 za BizTalk Server 2009.

U ovom slučaju, instalacija ne uspijeva. Za više informacija o kumulativnoj ispravci paket 2 za BizTalk Server 2009, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2497794 Kumulativna ispravka paket 2 za BizTalk Server 2009

Uzrok

Do ovog problema dolazi zbog greške u datoteci "Bts_tracking_logic.sql" koja je uključena u kumulativnoj ispravci paket 2. Bts_tracking_logic.sql datoteke kreira privremene tabele koja se zove #Permission. Međutim, Bts_tracking_logic.sql datoteka se odnosi sto kao #permission kada skripta pokušava da izbriše sto.

Rešenje

Kumulativna ispravka informacije

Hitna ispravka koja rešava ovaj problem je obuhvaćeno Kumulativna ispravka paketa 3 za BizTalk Server 2009. Za više informacija o tome kako da nabavite paket kumulativnoj ispravci, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2557149 Kumulativna ispravka paketa 3 za BizTalk 2009

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Za više informacija o hitnim ispravkama BizTalk Server, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2003907 Informacije o hitnim ispravkama BizTalk Server

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×