Lync 2010 SDK izvršavanje koje ste instalirali nije vidljivo drugom korisniku

Simptomi

Pretpostavimo da ste instalirali Microsoft Lync 2010 SDK i Microsoft Lync 2010 SDK Runtime na računaru. Zatim Microsoft Lync 2010 SDK Runtime je vidljiv na kontrolnoj tabli u stavci " Dodaj ili ukloni programe ". Međutim, nije vidljiva za drugog korisnika koji je prijavljen.

Rešenje

Ažuriranje informacija o paketu

Microsoft Download Center

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Download Download the LyncSdkSetup.exe package now.preuzmite paket lincsdk Setup. exe odmah. Datum objavljivanja: 2011 mart za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka za podršku kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Preduslovi

Ne postoje preduslovi za instaliranje ovog paketa ispravki.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Kada instalirate ovaj paket ispravki, ne morate ponovo pokretati računar.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova nadopuna Build-a 4.0.7577.124 je verzija za ažuriranje koja je zamenila prethodno izdata 4.0.7577.5 verzija u decembru 2010.

Informacije o registratoru

Da biste koristili neki od paketa ispravki u ovom paketu, ne morate da pravite nikakve promene u registratoru.

Informacije o uklanjanju

Da biste uklonili ovu kumulativnu ispravku, koristite stavku " Dodaj ili ukloni programe " na kontrolnoj tabli. Ponekad, kada pokušate da deinstalirate paket ispravki, od vas će se zatražiti izvorni CD. Ako vam bude zatražena izvorni CD, umetnite ga. Možete i da obezbedite putanju na kojoj se nalaze izvorne datoteke. 

Reference

Za više informacija o terminologiji za softverske ispravke kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoftovih softverskih dopuna

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×