Mac Outlook: poslata poruka je sačuvana u fascikli "radne verzije" umesto glavnog poštanskog sandučeta poslatih stavki

Vazno: inženjering, Local & Online (Eko) razvojni tim rešenja koristi alatku za automatsku upite na serveru hitne ispravke za Dostupnost paketa hitnih ispravki na dnevnoj bazi. Tim PQO sadržaj će raditi na članku čim se hitna ispravka Proknjiži na serveru hitne ispravke (http://hotfix). Ako hitna ispravka nije direktno objavljena na serveru za hitne ispravke, obavestite getkb za zahtev za izdavanje odziva sadržaja i tačan datum izdavanja paketa hitnih ispravki. (Ovo se odnosi na hitne ispravke objavljene na lokaciji Microsoft Download Center, Windows Update, Microsoft Update ili Office Update.) Ako ste povezani sa sadržajem, Navedite sledeće informacije za zahtev za sadržaj:QFE proizvod (DB: broj greške, npr. Windows se: 123456 unesite informacije za odeljak "odnosi se na" ovde. Ako postoje moduli ili više verzija, molimo vas da to uradite.) [Unesite tekst ovde] om: 105475ovo je ispravljeno u Exchangeu 2013 CU5brojincidenta[Ovde unesite tekst]navedite simptome/rezime problema[Ovde unesite tekst]o tome šta uzroci simptoma[Ovde unesite tekst]opisuju korake da biste otklonili/zaobišli simptome[unesite tekstovde] naveditedodatne informacijeo Detalji[Ovde unesite tekst]Detalji softverske ispravkeova softverska dopuna je zakazana za isporuku u sledećim servisnim paketom[unesite tekst ovde]preduslovi za instaliranje softverske ispravke (za više proizvoda)[Ovde unesite tekst] zahtevi za ponovno pokretanje (ako morate ponovo pokrenuti sistem, objasni zašto)[Ovde unesite tekst]ova softverska ispravka zamenjuje sledeću softversku ispravku[unesite tekst ovde]lokacija interne softverske ispravke (na primer, deljenje datoteke, http://hotfix/)[Ovde unesite tekst]eksterni softver za preuzimanje (na PR. Windows Update, Office Update, centar za preuzimanje)[unesite tekst ovde]tabela atributa datoteke (koristi tabl na raspolaganju na )[unesite tekst ovde]ako ovaj članak ima veze sa drugim člancima u kB? Ako jeste, Popiši ih. [Ovde unesite tekst] Ispis steka[Ovde unesite tekst]redaktori sadržaja (odvojeni pseudonim sa poludvotačkom (;))[Ovde unesite tekst]napomene za autora[Ovde unesite tekst ]

Greška #: nnn (XXX)

Rešenje

Podržana hitna ispravka sada je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, cilj je da se ispravi samo problem opisan u ovom članku. Primenite je samo na sisteme na kojima dolazi do ovog problema. Ova hitna ispravka može se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovim problemom, preporučujemo da sačekate sledeći P1 koji sadrži ovu hitnu ispravku. Da biste odmah rešili ovaj problem, obratite se Microsoft službama korisničke podrške da biste dobili hitnu ispravku. Za kompletnu listu telefonskih brojeva službi podrške za Microsoft korisnike i informacije o troškovima podrške posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Belešku U specijalnim slučajevima, troškovi koji se naplaćuju za pozive podrške mogu biti otkazani ako stručnjak Microsoft podrške utvrdi da će određena ispravka rešiti problem. Uobičajeni troškovi podrške odnosiće se na dodatna pitanja u vezi sa podrškom i probleme koji nisu u vezi sa određenom ispravkom. P1 verzija ovog P2 ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku "odnosi se na".

Više informacija

Za više informationP1 kliknite na sledeći članak numberP2 da biste videli articleP2 u Microsoft bazi znanja:

P4

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×