Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Ovaj članak opisuje funkcije i ispravke koje su uključene za Microsoft Azure Backup Server (MABS) v3. Takođe sadrži i veza za preuzimanje za MABS v3.

Funkcije i poboljšanja

Sledeće funkcije su uključene u ovu ispravku za Azure Backup Server v3.

Slaganje migracije

Pomoću volumena-volumen migracije u MABS v3, možete da premestite tvoje rezervne kopije na-prostorije za upravljanje sa više optimizirana za skladištenje. Izvor podataka možete da premestite na drugog nositelja podataka ako je volumen blizu kapaciteta i ne može proširiti.

Sprečavanje gubitka podataka neočekivane

Dodeljivanje naopako volumena za slaganje može izazvati gubitak važnih podataka. MABS v3 omogućava vam da onemogućite takve volumena pomoću Windows PowerShell. Sve volumene i tačke postavljanja, osim volumenima sistema, dostupne za skladištenje MABS.

Prilagođena veličina dodele

Moderna za skladištenje rezervne kopije (MBS) optimizuje potrošnju za skladištenje pomoću za skladištenje kada je potrebno. Kada konfigurišete MABS za zaštitu, program izračunava veličinu podataka koje je rezervna kopija. Kada više su rezervna kopija podataka zajedno, ovo izračunavanje može potrajati. Pomoću MABS v3, možete da konfigurišete MABS da prihvati veličinu volumena za skladištenje kao podrazumevani, a ne računanje veličine svake datoteke i fascikle koje je rezervna kopija.

Optimizirana CC za RCT VMs

MABS v3 optimizuje mrežu i skladištenje potrošnje prenosom samo promenjene podatke tokom svakog proverava doslednost za VMs RCT (praćenje na maternjem promena u Hyper-V).

Poboljšanja zaštita VMware VM

Rezervna kopija VMware VM bio u režim pregleda 2016 Windows Server koji ima MABS v2 instaliran. Pomoću MABS v3, ovo je podržano u režimu za proizvodnju. MABS v3 će uključivati podršku za vCenter/vSphere i ESX/ESXi licencirane verzije 6.5 6.0 i 5.5.

TLS 1.2 podrška

TLS 1.2 je bezbedan način komunikacije koje preporučuje Microsoft. Za MABS, TLS 1.2 je primenjivo za zaštitu referentnim zamuti.

Podrška za SQL Server 2017

MABS v3 može da se instalira zajedno sa Microsoft SQL Server 2017. Možete da nadogradite vaš SQL Server iz SQL Server 2016 SQL Server 2017 ili da koristite nove instance SQL Server 2017 kao MABS bazu podataka. Pomoću v3, možete bez problema napraviti rezervnu opterećenja na SQL Server 2017.

Podrška za Windows Server 2019

MABS v3 se može instalirati na Windows serveru 2019. Možete nadogradite vaš sistem Windows Server 2019 ni pred vama nadogradnju ili instalirate MABs v3 ili noviju verziju.

Problemi koji su fiksni

Ova ispravka rešava sledeće probleme:

 • Nema naplate za zaštićenu collocated VMWare izvora podataka u MABS v2.

 • Dolazi do pada MAB servera tokom slanja informacije o obračunu za izvor grupisani podaci.

 • Neodređeno petlju konzistentnosti RCT VM proveri poslove zbog u/i grešaka.

 • Kada kreirate grupu za zaštitu, MABS prikazuje poruku upozorenja zbog prekoračenja ograničenja podataka. Ovaj problem se javlja čak i za male podataka izvora kada te štite Hyper-V virtualne mašine.

 • MABS korisnički Interfejs je prestaje da se odaziva kada se ona pokrene ako postoji mnogo mesta za oporavak za izvore podataka.

 • Hyper-V rezervne kopije propasti zbog tajm auta kontrolni punkt na serveru Hyper-V.

 • Dolazi do pada MABS konzolu kada na noćno orezivanje će se pokrenuti za dugo vremena.

 • Izveštaj o statusu MABS ne prikazuje tačke oporavka klijenta/laptop.

 • Konzistentnost proverava za Hyper-V VMs prenosi više podataka od veličine na VMs.

 • Kada pokušate da spasite datoteke i fascikle iz Azure, neke stavke koje imaju dužine putanje, što je više od 256 znakova u tački na mreži za oporavak nisu vidljivi u korisnički Interfejs.

 • Korisnički Interfejs je prestaje da se odaziva na nekoliko minuta kada se aktivira doslednosti potvrdu posao.

 • Ozbiljnost pognutom iz „Kritično” da „Informational” za obaveštenja koje je podigao kad je online backup propadne jer nove rezervne kopije diska su prisutni od poslednje rezervne kopije na mreži.

 • BMR i stanja sistema podataka izvora rezervne kopije troši više prostora za skladištenje kada koristite moderne za skladištenje rezervne kopije.

 • Poslovi alternativni sinhronizacije datoteke i fascikle na deduped volumen Podignite propali datoteka upozorenja nepravilno.  Propali datoteke evidencije veze u propali datoteka upozorenja ne prikazuj propali datoteke.

Kako da dobijem i instalirajte MABS v3

Microsoft Download Center

Ova Nadogradnja je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center. Pogledajte Sljedeća veza za preuzimanje i instalaciju uputstva za MABS v3:

Preuzimanje Microsoft Azure rezervni Serverv3

Za informacije o načinu preuzimanja Microsoft datoteka za podršku, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591Kako nabaviti Microsoft datoteke podrške kroz usluge na mreži

Microsoft je skenirala ovu datoteku protiv virusa, koristeći najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlaštene izmjene na to.

Nakon što instalirate MABS v3 ili nadogradite svoju instalaciju v2 MABS MABS v3, Azure Backup Server će biti broj verzije 13.0.415.0. Ovo možete da proverite tako što ćete izabrati " o " na tabli " pomoć ". Možete da nadogradite MABS v3 samo od MABS v2.

NapomenaAko trenutno koristite stariju verziju od 13.0.415.0 servera na Microsoft Azure Backup, poznat i kao MABS v3, preporučujemo da preuzmete ovu verziju i nadogradite svoju verziju MABS. MABS v2 će biti bez podrške od strane Maja 2019.

Proizvođača proizvoda u ovom članku proizvedeni su od strane preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Mi pravimo nema garanciju, podrazumevanu ili neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.

Pružamo proizvođača kontakt i Web informacije da bi pomogao pri pronalaženju tehničke podrške. Ove informacije se mogu promijeniti bez najave. Ne garantujemo tačnost informacije ovog proizvođača.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×