Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Microsoft je objavio bezbednosni savet za IT stručnjake o ranjivosti u programu Adobe Flash Player u sledećim Web pregledačima:

 • Internet Explorer u operativnim sistemu Windows 8, Windows Server 2012, Windows 8,1, Windows Server 2012 R2, Windows 10 i Windows 10 Insider Preview

 • Microsoft Edge u operativnom sistemu Windows 10 i Windows 10 Insider Preview

Da biste saznali više o ranjivosti, pogledajte Microsoft bezbednosni savet 2755801.

Više informacija

Važno

 • Sve buduće bezbednosne i nebezbednosne ispravke za Windows RT 8,1, Windows 8,1 i Windows Server 2012 R2 zahtevaju da se instalira ispravka 2919355 . Preporučujemo da instalirate ispravku 2919355 na računaru koji radi pod operativnim sistemom windows RT 8,1, Windows 8,1 ili windows Server 2012 R2, tako da primate buduće ispravke.

 • Ako instalirate jezički paket nakon instalacije ove ispravke, morate ponovo instalirati ovu ispravku. Zbog toga preporučujemo da instalirate sve jezičke pakete koji su vam potrebni pre nego što instalirate ovu ispravku. Više informacija potražite u članku Dodavanje jezičkih paketa operativnom sistemu Windows.

Nabavljanje i instalacija ispravke

1. metod: Windows Update

Ova ispravka je dostupna na usluzi Windows Update. Kada uključite automatsko ažuriranje, ova ispravka će biti preuzeta i instalirana automatski. Više informacija o tome kako da uključite automatsko ažuriranje potražite u člankuAutomatsko preuzimanje bezbednosnih ispravki. Belešku Za Windows 10, Windows 10 Insider Preview, Windows RT i Windows RT 8,1, ova ispravka je dostupna samo na Windows Update.

Samostalni paket za ažuriranje možete nabaviti preko Microsoft centra za preuzimanje. Sledite uputstva za instalaciju na stranici za preuzimanje da biste instalirali ispravku. U sledećoj tabeli kliknite na vezu za preuzimanje koja odgovara verziji operativnog sistema Windows koju koristite. Saznajte da li vaš računar koristi 32-ili 64-bitnu verziju operativnog sistema Windows

Ispravka za Internet Explorer Flash Player za Windows 8,1 (KB3099406)Download Preuzmite Windows 8.1-Kb3099406-x86. MSU paket odmah.

Ispravka za Internet Explorer Flash Player za Windows 8,1 sisteme zasnovane na x64 procesorima (KB3099406)Download Preuzmite odmah paket Windows 8.1-Kb3099406-x64. MSU.

Ispravka za Internet Explorer Flash Player za Windows 8 (KB3099406)Download Odmah preuzmite paket Windows8-RT-KB3099406-x86. MSU.

Ispravka za Internet Explorer Flash Player za Windows 8 sisteme zasnovane na x64 procesorima (KB3099406)Download Odmah preuzmite paket Windows8-RT-KB3099406-x64. MSU.

Ispravka za Internet Explorer Flash Player za Windows Server 2012 (KB3099406)Download Odmah preuzmite paket Windows8-RT-KB3099406-x64. MSU.

Ispravka za Internet Explorer Flash Player za Windows Server 2012 R2 (KB3099406)Preuzmite odmah paket Windows 8.1-kb3099406-x64. MSU. Download Datum izdavanja: 13 oktobar, 2015Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka za podršku kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Više informacija

Alatke za otkrivanje i primenu i smernice

Centralna bezbednostMožete da upravljate softverom i bezbednosnim ispravkama koje morate da primenite na servere, radne površine i mobilne sisteme u organizaciji. Više informacija potražite u centru za Upravljanje ažuriranjem technet. Microsoft TechNet bezbednosna Veb lokacija obezbeđuje više informacija o bezbednosti Microsoft proizvoda. Bezbednosne ispravke su dostupne na lokacijiMicrosoft Update iWindows Update. Bezbednosne ispravke su dostupne i nalokaciji Microsoft Download Center. Bezbednosne ispravke možete lako pronaći tako što ćete izvršiti pretragu ključnih reči u potrazi za "bezbednosnoj ispravci". Bezbednosne ispravke možete preuzeti izMicrosoft Update kataloga. Microsoft Update Catalog obezbeđuje katalog sadržaja koji se može pretraživati i koji je dostupan putem Windows Update i Microsoft Update. To uključuje bezbednosne ispravke, upravljačke programe i servisne pakete. Za više informacija o Microsoft Update katalogu pogledajte odeljak "najčešća pitanja o Microsoft Update katalogu".

Vodič za otkrivanje i primenuMicrosoft obezbeđuje uputstva za otkrivanje i primenu za bezbednosne ispravke. Ova smernica sadrži preporuke i informacije koje mogu da pomognu IT stručnjacima da razumeju kako da koriste različite alatke za otkrivanje i primenu bezbednosnih ispravki. Više informacija potražite učlanku 961747 Microsoft baze znanja.

Microsoft Analyzer za bezbednost osnovnih linijaMicrosoftov bezbednosni analizator osnovne linije (MBSA) omogućava administratorima da skeniraju lokalne i udaljene sisteme za nedostajuće bezbednosne ispravke i uobičajene bezbednosne konfiguracije. Više informacija potražite u člankuMicrosoft Analyzer bezbednosti osnovne linije. Sledeća tabela obezbeđuje rezime otkrivanja MBSA za ovu bezbednosnu ispravku.

Softver

MBSA

Windows 8 i Windows 8,1 za 32-bitne sisteme

Ne

Windows 8 i Windows 8,1 za 64-bitne sisteme

Ne

Windows Server 2012 i Windows Server 2012 R2

Ne

Belešku Korisnici koji koriste zastareli softver koji nisu podržani u najnovijem izdanju MBSA, Microsoft Update i Windows Server Update Services trebalo bi da vide odeljak "podrška za zastarele proizvode" uMicrosoft analizatoru bezbednosti osnovnih linija. Ovde će pronaći informacije o kreiranju sveobuhvatne bezbednosne ispravke pomoću zastarelih alatki.

Usluge za ažuriranje Windows serveraWindows Server Update Services (WSUS) dozvoljava administratorima tehnologija da primene najnovije ispravke za Microsoft proizvode na računare koji rade pod operativnim sistemom Windows. Za više informacija o tome kako da primenite bezbednosne ispravke koristeći Windows Server Update Services, pogledajte sledeći Microsoft TechNet članak:

Usluge za ažuriranje Windows servera

Systems Management ServerSledeća tabela obezbeđuje rezime za otkrivanje i primenu Microsoft Systems Management servera (SMS) za ovu bezbednosnu ispravku.

Softver

SMS 2003 sa ITMU

Upravljač konfiguracije sistemskog centra

Windows 8 i Windows 8,1 za 32-bitne sisteme

Ne

Da

Windows 8 i Windows 8,1 za 64-bitne sisteme

Ne

Da

Windows Server 2012 i Windows Server 2012 R2

Ne

Da

Belešku Microsoft je obustavili podršku za SMS 2,0 u aprilu 12, 2011. Za SMS 2003, Microsoft je takođe obustavili podršku za alatku za bezbednosnu ispravku za zalihe (boja) 2011 12. Korisnici se ohrabruju da se nadogradi naupravljača konfiguracije sistema System Center. Za kupce koji ostaju na SMS 2003 servisnom paketu 3, Alatka "zalihe" za Microsoft ispravke (ITMU) takođe je opcija. Za SMS 2003, možete da koristite uslugu SMS 2003 za Microsoft dopune (ITMU) da biste otkrili bezbednosne ispravke koje nudiMicrosoft Update i koje podržavaWindows Server Update Services. Više informacija potražite u članku sistem Management Server 2003. Za više informacija o alatkama za skeniranje putem usluge SMS pogledajteAlatke Systems Management Server 2003 softverske ispravke. Pogledajte i preuzimanja za sisteme Systems Management Server 2003. Upravljač konfiguracije sistemskog centra koristi WSUS 3,0 za otkrivanje ispravki. Više informacija potražite usistemu "centar za sistem". Za detaljne informacije pogledajtečlanak 910723 u Microsoftovoj bazi znanja: spisak rezimea mesečnih članaka o otkrivanju i smernicama primene. Ažuriranje Evaluatora kompatibilnosti i alatki za utvrđivanje kompatibilnosti aplikacija Ispravke često pišu u iste datoteke i postavke registratora koje su potrebne za pokretanje aplikacija. To može izazvati nekompatibilnosti i povećati vreme koje je potrebno za raspoređivanje bezbednosnih ispravki. Možete da unapredite testiranje i proveru Windows ispravki u odnosu na instalirane aplikacije korišćenjem komponenti zaAžuriranje Evaluatora kompatibilnosti koje su uključene u Alatke za utvrđivanje kompatibilnosti aplikacija. Alatke za utvrđivanje kompatibilnosti aplikacija (ACT) sadrže neophodne alatke i dokumentaciju za procenu i smanjivanje problema sa kompatibilnošću aplikacija pre primene operativnog sistema Windows Vista, Windows Update, Microsoft bezbednosne ispravke ili nove verzije programa Windows Internet Explorer u okruženju.

Primena bezbednosne ispravke

Windows 8 i Windows 8,1 (sva izdanja)

Referentna tabelaSledeća tabela sadrži informacije o bezbednosnoj ispravci za ovaj softver. Više informacija možete pronaći u odeljku "informacije o primeni".

Raspoređivanja

Informacije

Instaliranje bez zahtevanja korisničke intervencije

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 10 za sve podržane 32-bitne izdanja operativnog sistema Windows 8:Windows8-RT-KB3099406-x86. MSU/Quiet

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 10 na svim podržanim 64-bitne verzije operativnog sistema Windows 8:Windows8-RT-KB3099406-x64. MSU/Quiet

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 za sve podržane 32-bitne izdanja operativnog sistema Windows 8,1:Windows 8.1-Kb3099406-x86. MSU/Quiet

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 na svim podržanim 64-bitne verzije operativnog sistema Windows 8,1:Windows 8.1-Kb3099406-x64. MSU/Quiet

Instaliranje bez ponovnog pokretanja

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 10 na svim podržanim 32-bitnim izdanjima operativnog sistema Windows 8:Windows8-RT-KB3099406-x86. MSU/tihi/norestart

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 10 u svim podržanim izdanjima operativnog sistema Windows 8:Windows8-RT-KB3099406-x64. MSU/tihi/norestart

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 za sve podržane 32-bitne izdanja operativnog sistema Windows 8,1:Windows 8.1-Kb3099406-x86. MSU/tiha/norestart

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 na svim podržanim 64-bitne verzije operativnog sistema Windows 8,1:Windows 8.1-Kb3099406-x64. MSU/tiha/norestart

Više informacija

Pogledajte podsekciju "Alatke za otkrivanje i primenu".

Zahtev za ponovnim pokretanjem

U nekim slučajevima, ova ispravka ne zahteva ponovno pokretanje. Ako se zahtevane datoteke koriste, ova ispravka zahteva ponovno pokretanje. Ako dođe do ovog ponašanja, dobićete poruku koja vas obaveštava da ponovo pokrećete. Da biste smanjili mogućnost da će ponovno pokretanje biti zahtevano, trebalo bi da zaustavite sve pogođene usluge i zatvorite sve aplikacije koje mogu da koriste te datoteke pre nego što instalirate bezbednosnu ispravku. Za više informacija o tome zašto se od vas može zatražiti ponovno pokretanje, pogledajtečlanak 887012 u Microsoftovoj bazi znanja.

Lepljenje

Not applicable

Informacije o uklanjanju

Da biste deinstalirali ispravku koju je instalirao WUSA, koristite prekidač za podešavanje /Uninstall . Ili izaberite stavku Kontrolna tabla, izaberite stavku sistem i bezbednost, izaberite stavku Prikaži instalirane ispravke u okviru stavke Windows Update, a zatim izaberite sa liste ispravki.

Verifikacija ključa registratora

Ne postoji ključ registratora za proveravanje prisustva ove ispravke.

Uključivanje u buduće servisne pakete

Ispravka za ovaj problem biće uključena u buduće servisne pakete ili zbirnu ispravku.

Informacije o primeni

Instaliranje ispravkeKada instalirate ovu bezbednosnu ispravku, instalator proverava da li su neke datoteke koje se ažuriraju na vašem sistemu prethodno ažurirale Microsoft hitna ispravka. Za više informacija o terminologiji koja se pojavljuje u ovom članku baze znanja, kao što je "hitna ispravka" pogledajtečlanak 824684 Microsoft baze znanja. Ova bezbednosna ispravka podržava sledeće instalacione parametre.

Prebacite

Opis

/?, /h, /help

Prikazuje pomoć za podržane prekidače.

/quiet

Sprečava prikazivanje statusa ili poruka o grešci.

/norestart

Kada se kombinuje sa /quiet, sistem se ne pokreće ponovo nakon instalacije, čak i ako je za dovršavanje instalacije potrebno ponovno pokretanje.

/warnrestart:<seconds>

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator upozorava korisnika pre nego što započne ponovno pokretanje.

/promptrestart

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator pita pre nego što započne ponovno pokretanje.

/forcerestart

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator nasilno zatvara aplikacije i započinje ponovno pokretanje.

/Log: < ime datoteke >

Omogućava prijavljivanje na navedenu datoteku.

/extract:<destination>

Izdvaja sadržaj paketa u odredišnu fasciklu.

/Uninstall/KB: < broj KB >

Deinstalira bezbednosnu ispravku.

Belešku Za više informacija o programu WUSA. exe, pogledajte odeljak "Windows Update SAMOSTALNA instalator" u odeljku "dodatne promene u članku TechNet" uoperativnom sistemu Windows 7.

Proveravanje da li je ispravka primenjenaPošto postoji nekoliko izdanja operativnog sistema Windows, sledeći koraci mogu da se razlikuju u vašem sistemu. Ako se razlikuju, pogledajte dokumentaciju proizvoda da biste dovršili ove korake. Verifikacija verzije datoteke

 1. Kliknite na dugme Start, a zatim u polje za pretragu otkucajte ime datoteke za ažuriranje.

 2. Kada se datoteka pojavi u okviru programa, kliknite desnim tasterom miša na ime datoteke, a zatim izaberite stavku Svojstva.

 3. Na kartici " Opšte postavke " uporedite veličinu datoteke sa tabelama sa informacijama o datoteci koje su obezbeđene u članku Microsoft baze znanja. Belešku U zavisnosti od izdanja operativnog sistema ili programa instaliranih na vašem sistemu, neke datoteke koje su navedene u tabeli "informacije o datoteci" možda neće biti instalirane.

 4. Takođe možete da kliknete na karticu " Detalji " i uporedite informacije, kao što su verzija datoteke i datum promenjeni, sa tabelama sa informacijama o datotekama koje su obezbeđene u članku Microsoft baze znanja. Belešku Tokom instalacije mogu da se promene atributi osim verzije datoteke. Poređenje drugih atributa datoteka sa informacijama u tabeli "informacije o datoteci" nije podržan metod provere da li je ispravka primenjena. Takođe, u određenim slučajevima datoteke se preimenuju tokom instalacije. Ako informacije o datoteci ili verziji ne postoje, koristite neki od drugih raspoloživih metoda da biste verifikovali instalaciju ažuriranja.

 5. Na kraju, takođe možete da kliknete na karticu " prethodne verzije " i uporedite informacije o datoteci za stariju verziju datoteke zajedno sa informacijama o datoteci za novu ili ažuriranu verziju datoteke.

Windows Server 2012 i Windows Server 2012 R2 (sva izdanja)

Referentna tabelaSledeća tabela sadrži informacije o bezbednosnoj ispravci za ovaj softver. Više informacija možete pronaći u pododeljku "informacije o primeni" u ovom odeljku.

Raspoređivanja

Informacije

Instaliranje bez zahtevanja korisničke intervencije

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 10 u svim podržanim izdanjima sistema Windows Server 2012:Windows8-RT-KB3099406-x64. MSU/Quiet

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 u svim podržanim izdanjima sistema Windows Server 2012 R2:Windows 8.1-Kb3099406-x64. MSU/Quiet

Instaliranje bez ponovnog pokretanja

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 10 u svim podržanim izdanjima sistema Windows Server 2012:Windows8-RT-KB3099406-x64. MSU/tihi/norestart

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 u svim podržanim izdanjima sistema Windows Server 2012 R2:Windows 8.1-Kb3099406-x64. MSU/tiha/norestart

Više informacija

Pogledajte podsekciju "Alatke za otkrivanje i primenu".

Zahtev za ponovnim pokretanjem

U nekim slučajevima, ova ispravka ne zahteva ponovno pokretanje. Ako se zahtevane datoteke koriste, ova ispravka zahteva ponovno pokretanje. Ako dođe do ovog ponašanja, dobićete poruku koja vas obaveštava da ponovo pokrećete. Da biste smanjili mogućnost da će ponovno pokretanje biti zahtevano, trebalo bi da zaustavite sve pogođene usluge i zatvorite sve aplikacije koje mogu da koriste te datoteke pre nego što instalirate bezbednosnu ispravku. Za više informacija o tome zašto se od vas može zatražiti ponovno pokretanje, pogledajtečlanak 887012 u Microsoftovoj bazi znanja.

Lepljenje

Not applicable

Informacije o uklanjanju

Da biste deinstalirali ispravku koju je instalirao WUSA, koristite prekidač za podešavanje /Uninstall . Ili izaberite stavku Kontrolna tabla, izaberite stavku sistem i bezbednost, izaberite stavku Prikaži instalirane ispravke u okviru stavke Windows Update, a zatim izaberite sa liste ispravki.

Verifikacija ključa registratora

Ključ registratora ne postoji da bi se potvrdio prisustvo ove ispravke.

Uključivanje u buduće servisne pakete

Ispravka za ovaj problem biće uključena u buduće servisne pakete ili zbirnu ispravku.

Informacije o primeni

Instaliranje ispravkeKada instalirate ovu bezbednosnu ispravku, instalator proverava da li su neke datoteke koje se ažuriraju u sistemu prethodno ažurirale Microsoft hitna ispravka. Za više informacija o terminologiji koja se pojavljuje u ovom članku baze znanja, kao što je "hitna ispravka" pogledajtečlanak 824684 Microsoft baze znanja. Ova bezbednosna ispravka podržava sledeće instalacione parametre.

Prebacite

Opis

/?, /h, /help

Prikazuje pomoć za podržane prekidače.

/quiet

Sprečava prikazivanje statusa ili poruka o grešci.

/norestart

Kada se kombinuje sa/quiet, sistem se ne pokreće ponovo nakon instalacije, čak i ako je za dovršavanje instalacije potrebna ponovno pokretanje.

/warnrestart:<seconds>

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator upozorava korisnika pre nego što započne ponovno pokretanje.

/promptrestart

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator pita korisnika pre nego što započne ponovno pokretanje.

/forcerestart

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator nasilno zatvara aplikacije i započinje ponovno pokretanje.

/Log: <ime datoteke>

Omogućava prijavljivanje na navedenu datoteku.

/extract:<destination>

Izdvaja sadržaj paketa u odredišnu fasciklu.

/Uninstall/KB: <broj kb>

Deinstalira bezbednosnu ispravku.

Belešku Za više informacija o programu WUSA. exe, pogledajte odeljak "Windows Update SAMOSTALNA instalator" u sledećem Microsoft TechNet članku:

Razne promene u operativnom sistemu Windows 7

Proveravanje da li je ispravka primenjenaPošto postoji nekoliko izdanja operativnog sistema Windows, sledeći koraci mogu biti drugačiji u sistemu. Ako se razlikuju, pogledajte dokumentaciju proizvoda da biste dovršili ove korake. Verifikacija verzije datoteke

 1. Kliknite na dugme " Start", a zatim u polje " Započni pretragu " otkucajte ime datoteke za ažuriranje.

 2. Kada se datoteka pojavi u okviru programa, kliknite desnim tasterom miša na ime datoteke, a zatim izaberite stavku Svojstva.

 3. Na kartici " Opšte postavke " uporedite veličinu datoteke sa tabelama sa informacijama o datoteci koje su obezbeđene u članku baze znanja. Belešku U zavisnosti od izdanja operativnog sistema ili programa instaliranih u sistemu, neke datoteke koje su navedene u tabeli "informacije o datoteci" možda neće biti instalirane.

 4. Takođe možete da kliknete na karticu " Detalji " da biste uporedili informacije, kao što su verzija datoteke i datum promenjene, sa tabelama sa informacijama o datotekama koje su obezbeđene u članku baze znanja. Belešku Tokom instalacije mogu da se promene atributi osim verzije datoteke. Poređenje drugih atributa datoteka sa informacijama u tabeli "informacije o datoteci" nije podržan metod provere da li je ispravka primenjena. Takođe, u određenim slučajevima datoteke mogu biti preimenovane tokom instalacije. Ako informacije o datoteci ili verziji ne postoje, koristite neki od drugih raspoloživih metoda da biste verifikovali instalaciju ažuriranja.

 5. Na kraju, takođe možete da kliknete na karticu " prethodne verzije ", a zatim da uporedite informacije o datoteci za stariju verziju datoteke sa informacijama o datoteci za novu ili ažuriranu verziju datoteke.

Informacije o datoteci

Verzija ove softverske ispravke za engleski (Sjedinjene Države) instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru su prikazani u vašem lokalnom vremenu i sa trenutnim računom za letnje/zimsko računanje vremena (DST). Osim toga, datumi i vremena mogu da se promene kada izvršavate određene operacije na datotekama.

Za Internet Explorer Flash Player za x86-bitne verzije operativnog sistema Windows 10 (KB3099406)

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Activex.vch

Not Applicable

611.206

02-Oct-2015

17:36

Not Applicable

Flash.ocx

19.0.0.207

19.271.160

02-Oct-2015

17:36

x86

Flashplayerapp.exe

19.0.0.207

810.488

02-Oct-2015

17:36

x86

Flashplayercplapp.cpl

19.0.0.207

176.632

02-Oct-2015

17:36

Not Applicable

Flashutil_activex.dll

19.0.0.207

550.392

02-Oct-2015

17:36

x86

Flashutil_activex.exe

19.0.0.207

1.214.968

02-Oct-2015

17:36

x86

Za Internet Explorer Flash Player za 64-bitne verzije operativnog sistema Windows 10 (KB3099406)

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Activex.vch

Not Applicable

145.714

02-Oct-2015

17:36

Not Applicable

Flash.ocx

19.0.0.207

25.206.776

02-Oct-2015

17:36

x64

Flashutil_activex.dll

19.0.0.207

622.584

02-Oct-2015

17:36

x64

Flashutil_activex.exe

19.0.0.207

882.680

02-Oct-2015

17:36

x64

Activex.vch

Not Applicable

611.206

02-Oct-2015

17:36

Not Applicable

Flash.ocx

19.0.0.207

19.271.160

02-Oct-2015

17:36

x86

Flashplayerapp.exe

19.0.0.207

810.488

02-Oct-2015

17:36

x86

Flashplayercplapp.cpl

19.0.0.207

176.632

02-Oct-2015

17:36

Not Applicable

Flashutil_activex.dll

19.0.0.207

550.392

02-Oct-2015

17:36

x86

Flashutil_activex.exe

19.0.0.207

1.214.968

02-Oct-2015

17:36

x86

Za Internet Explorer Flash Player za x86-bitne verzije operativnog sistema Windows 8,1 (KB3099406)

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Activex.vch

Not Applicable

611.206

02-Oct-2015

14:24

Not Applicable

Flash.ocx

19.0.0.207

19.271.160

02-Oct-2015

14:24

x86

Flashplayerapp.exe

19.0.0.207

810.488

02-Oct-2015

14:24

x86

Flashplayercplapp.cpl

19.0.0.207

176.632

02-Oct-2015

14:24

Not Applicable

Flashutil_activex.dll

19.0.0.207

550.392

02-Oct-2015

14:24

x86

Flashutil_activex.exe

19.0.0.207

1.214.968

02-Oct-2015

14:24

x86

Za Internet Explorer Flash Player za 64-bitne verzije operativnog sistema Windows 8,1 i Windows Server 2012 R2 (KB3099406)

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Activex.vch

Not Applicable

145.714

02-Oct-2015

14:24

Not Applicable

Flash.ocx

19.0.0.207

25.206.776

02-Oct-2015

14:24

x64

Flashutil_activex.dll

19.0.0.207

622.584

02-Oct-2015

14:24

x64

Flashutil_activex.exe

19.0.0.207

882.680

02-Oct-2015

14:24

x64

Activex.vch

Not Applicable

611.206

02-Oct-2015

14:24

Not Applicable

Flash.ocx

19.0.0.207

19.271.160

02-Oct-2015

14:24

x86

Flashplayerapp.exe

19.0.0.207

810.488

02-Oct-2015

14:24

x86

Flashplayercplapp.cpl

19.0.0.207

176.632

02-Oct-2015

14:24

Not Applicable

Flashutil_activex.dll

19.0.0.207

550.392

02-Oct-2015

14:24

x86

Flashutil_activex.exe

19.0.0.207

1.214.968

02-Oct-2015

14:24

x86

Za Internet Explorer Flash Player za x86-bitne verzije operativnog sistema Windows 8 (KB3099406)

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Activex.vch

Not Applicable

611.206

05-Oct-2015

16:50

Not Applicable

Flash.ocx

19.0.0.207

19.270.624

05-Oct-2015

16:50

x86

Flashplayerapp.exe

19.0.0.207

809.952

05-Oct-2015

16:50

x86

Flashplayercplapp.cpl

19.0.0.207

176.096

05-Oct-2015

16:50

Not Applicable

Flashutil_activex.dll

19.0.0.207

549.856

05-Oct-2015

16:50

x86

Flashutil_activex.exe

19.0.0.207

1.214.432

05-Oct-2015

16:50

x86

Activex.vch

Not Applicable

611.206

05-Oct-2015

16:51

Not Applicable

Flash.ocx

19.0.0.207

19.270.624

05-Oct-2015

16:51

x86

Flashplayerapp.exe

19.0.0.207

809.952

05-Oct-2015

16:51

x86

Flashplayercplapp.cpl

19.0.0.207

176.096

05-Oct-2015

16:51

Not Applicable

Flashutil_activex.dll

19.0.0.207

549.856

05-Oct-2015

16:51

x86

Flashutil_activex.exe

19.0.0.207

1.214.432

05-Oct-2015

16:51

x86

Za Internet Explorer Flash Player za 64-bitne verzije operativnog sistema Windows 8 i Windows Server 2012 (KB3099406)

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Activex.vch

Not Applicable

145.714

05-Oct-2015

16:50

Not Applicable

Flash.ocx

19.0.0.207

25.206.240

05-Oct-2015

16:50

x64

Flashutil_activex.dll

19.0.0.207

622.048

05-Oct-2015

16:50

x64

Flashutil_activex.exe

19.0.0.207

882.144

05-Oct-2015

16:50

x64

Activex.vch

Not Applicable

145.714

05-Oct-2015

16:51

Not Applicable

Flash.ocx

19.0.0.207

25.206.240

05-Oct-2015

16:51

x64

Flashutil_activex.dll

19.0.0.207

622.048

05-Oct-2015

16:51

x64

Flashutil_activex.exe

19.0.0.207

882.144

05-Oct-2015

16:51

x64

Activex.vch

Not Applicable

611.206

05-Oct-2015

16:50

Not Applicable

Flash.ocx

19.0.0.207

19.270.624

05-Oct-2015

16:50

x86

Flashplayerapp.exe

19.0.0.207

809.952

05-Oct-2015

16:50

x86

Flashplayercplapp.cpl

19.0.0.207

176.096

05-Oct-2015

16:50

Not Applicable

Flashutil_activex.dll

19.0.0.207

549.856

05-Oct-2015

16:50

x86

Flashutil_activex.exe

19.0.0.207

1.214.432

05-Oct-2015

16:50

x86

Activex.vch

Not Applicable

611.206

05-Oct-2015

16:51

Not Applicable

Flash.ocx

19.0.0.207

19.270.624

05-Oct-2015

16:51

x86

Flashplayerapp.exe

19.0.0.207

809.952

05-Oct-2015

16:51

x86

Flashplayercplapp.cpl

19.0.0.207

176.096

05-Oct-2015

16:51

Not Applicable

Flashutil_activex.dll

19.0.0.207

549.856

05-Oct-2015

16:51

x86

Flashutil_activex.exe

19.0.0.207

1.214.432

05-Oct-2015

16:51

x86

Informacije o hash datoteci

Ime paketa

Hash paketa 1

Hash za pakovanje 2

Windows10.0-KB3099406-x64.msu

7A53FCF6CFDA5F4FCFBE16056D6F72030349A644

40DA383C02025D4488E49CE82FE41121E7459AB1B13F750D4A33AFD604527566

Windows10.0-KB3099406-x86.msu

6F9AD9D8ECE2C0C7223E6AAE89F83B3ED680C34C

6F87C83C99904C894666EAA64D2E60E13CA5C87EE505F92241E343D03403D7E5

Windows8-RT-KB3099406-x64.msu

538C2A94BBE3C9EFC6AAC44313CE36630E204889

4887123F76F807DC9E4D73FC37C54E828CC27DDF4D8409A770007C75057BA313

Windows8-RT-KB3099406-x86.msu

DD13F5B62CE34D668E49F1200B0BF7A93AFCB8BB

EAC54B945C58528E431C1F94C82C0677F9CCD41606CB35085E1B42ACF5EBB213

Windows8.1-KB3099406-x64.msu

9DA3C56C4DEE8172620326D3E9F04FA1F8B49397

06E6B29CC1A02E4950461267253363C400DA1C4C45EFF7ECA05A9C4FE914F69A

Windows8.1-KB3099406-x86.msu

2A253F015D6A3D52E2C2CFF7969E8542D2493047

D4E7FC357BA0409208AB7D6E34A4E1C6EAE7DF6D2DA4854CE63F00EA78D4DE5C

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×