Ukupne

Microsoft najavljuje dostupnost ispravke za podržana izdanja operativnih sistema Windows 7, Windows Server 2008R2, Windows 8 i Windows Server 2012. Ova ispravka proširuje smernice za kreiranje procesa nadzora kako bi se uključene informacije o komandi koje se prosleđuju u svaki proces. Ovo je nova funkcija koja pruža vredne informacije za pomoć administratorima da istražuju, nadgledaju i rešavaju probleme vezane za bezbednost na svojim mrežama.

Đenjem

Microsoft je objavio Microsoft bezbednosno savetovanje o ovom problemu za IT stručnjake. Bezbednosni savet sadrži dodatne informacije vezane za bezbednost. Da biste prikazali bezbednosno savetovanje, idite na sledeću Microsoft Veb lokaciju:

https://technet.microsoft.com/security/advisory/3004375

Više informacija

Ova ispravka dodaje novu funkciju u Windows koja proširuje smernice kreiranja procesa nadzora. Ova nova funkcija, kada je omogućena i konfigurisana, kreira evidenciju događaja svaki put kada se proces kreira i on uključuje informacije o komandnoj liniji koje su prosleđene tom procesu. Ovi događaji se evidentiraju u postojećem ID-u događaja 4688 i u Windows bezbednosnoj evidenciji. Nadgledanje ovih događaja može da pruži vredne informacije za pomoć administratorima rešavanja problema i istražuju aktivnosti vezane za bezbednost.

Kada se primeni ispravka i konfiguriše, novi element u bezbednosnom događaju 4688 će se pojaviti sa imenom komandne linije procesa, kao što je prikazano na sledećem snimku:


alternativni tekst

da biste potpuno iskoristili ovu funkciju, administratori moraju da prate ove korake: 

 1. Omogućavanje smernica za kreiranje procesa nadzora.

 2. Omogućavanje funkcije "uključiti komandnu liniju u događajima kreiranja procesa".

Više informacija o tome kako da konfigurišete ove dve funkcije potražite u odeljku Konfigurisanje .


Pozadina u smernicama za kreiranje procesa nadzora

Smernice za kreiranje procesa nadzora su smernica bezbednosti koja određuje da li operativni sistem generiše događaj nadzora kada se kreira proces. Ova smernica se podrazumevano ne konfiguriše i ne evidentira se revizija prilikom kreiranja procesa. Kada je ova smernica omogućena, ID događaja 4688 se generiše i evidentira u Windows bezbednosnoj evidenciji. Omogućavanje ove smernice je potrebno da bi se napravila funkcija nadgledanja komandne linije koja je opisana u ovom sistemu bezbednosti. Više informacija o smernicama za kreiranje procesa nadzora potražite u članku sledeći Mimcrosoft TechNet članak:

Kreiranje procesa nadzora

Konfiguracija

Omogućavanje kreiranja procesa nadzora

Da biste omogućili smernice za kreiranje procesa nadgledanja, uredite sledeće postavke smernica grupe:

Konfiguracija smernica

Detaljnije

Lokacija smernica

URL Konfiguracije\policies\windows Settings\Security Settings\Advanced revizija Konfiguracije\detaljna praćenjem

Ime smernica

Kreiranje procesa nadzora

Podrazumevana postavka

Nije konfigurisan (nije omogućeno)

Podržano na

Windows 7 i novije verzije

Njegov

Ova postavka smernica bezbednosti određuje da li operativni sistem generiše događaje nadzora kada se kreira proces (pokreće) i ime programa ili korisnika koji ga je kreirao.
Ove manifestacije nadgledanja mogu vam pomoći da shvatite kako se računar koristi i da prati aktivnost korisnika.
Volumen događaja: nisko sa srednjim, u zavisnosti od upotrebe sistema

Omogućavanje funkcije "uključivanje komandnog reda u događaje kreiranja procesa"

Da biste omogućili novu funkciju koja je opisana u ovom članku baze znanja, uredite sledeće postavke smernica grupe:

Konfiguracija smernica

Detaljnije

Lokacija smernica

Administrativna Templates\system\kreiranje procesa nadzora

Ambijent

Uključujte komandnu liniju u događajima kreiranja procesa

Podrazumevana postavka

Nije konfigurisan (nije omogućeno)

Podržano na

Windows 7 i novije verzije

Njegov

Ova postavka smernica određuje koje informacije se evidentiraju u događajima bezbednosne kontrole kada se kreira novi proces.

Ova postavka se primenjuje samo kada je omogućena smernica za kreiranje procesa nadzora. Ako omogućite ovu postavku smernica, informacije o komandnoj liniji za svaki proces će biti prijavljene u formatu za bezbednost u evidenciji bezbednosti kao deo događaja kreiranja nadzora 4688, "kreiran je novi proces" na radnim stanicama i serverima na kojima se odnosi ova postavka smernica.

Ako onemogućite ili ne konfigurišete ovu postavku smernica, informacije o komandnoj liniji procesa neće biti uključene u događaje kreiranja nadzora.

Podrazumevana vrednost: nije konfigurisana

nota kada je ova postavka smernica omogućena, svaki korisnik koji ima pristup bezbednosnim događajima može da pročita argumente komandne linije za bilo koji uspješno kreirani proces. Argumenti komandne linije mogu da sadrže osetljive ili privatne informacije kao što su lozinki ili korisničke podatke.

Napomena Kada konfigurišete i koristite postavke konfiguracije smernica za napredne kontrole, morate da potvrdite da postavke nisu zamenjene osnovnim postavkama smernica kontrole. Event 4719 se evidentira kada se postavke zamene.

Osnovne postavke smernica za nadgledanje možete da izaberete tako što ćete otići na URL konfiguracione mreže \Policies\windows Settings\Security Settings\revizija. Možete da se uverite da se postavke konfiguracije smernica za napredne kontrole ne zamenjuju omogućavanjem revizije: postavke podomenske polise smernica za nadgledanje (Windows Vista ili novije verzije) da biste zamenili postavke kategorije nadzora na sledećoj lokaciji:

Computer Konfiguraci\policies\windows Settings\Security Settings\Local Policies\Security OPTIKA za zaštitu bezbednosti još uvek nemate formalni plan o tome kako da primenite i koristite bezbednosnu politiku nadzora u okruženju, preporučujemo da pročitate dokumentaciju o bezbednosnoj nadzoru u programu technet i u odeljku dodatni resursi .

Dodatni resursi

Za više informacija idite na sledeće Microsoft Veb lokacije:

Nadgledanje bezbednosti
Kreiranje
procesa nadzora Napredna smernica za
kontrolu bezbednosti Najbolje prakse za obezbeđivanje aktivnog direktorijuma

Veze za Microsoft Download Center

Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center.

Bezbednosna ispravka za Windows 7 (KB3004375)

Imali Odmah preuzmite paket.

Bezbednosna ispravka za Windows 7 za x64 sisteme (KB3004375)

Imali Odmah preuzmite paket.

Bezbednosna ispravka za Windows ugrađeni standard 7 (KB3004375)

Imali Odmah preuzmite paket.

Bezbednosna ispravka za Windows ugrađeni standard 7 za sisteme zasnovane na x64 sistemima (KB3004375)

Imali Odmah preuzmite paket.

Bezbednosna ispravka za Windows Server 2008 R2 x64 Edition (KB3004375)

Imali Odmah preuzmite paket.

Bezbednosna ispravka za Windows Server 2008 R2 za sisteme zasnovane na Itanium arhitekturi (KB3004375)

Imali Odmah preuzmite paket.

Bezbednosna ispravka za Windows 8 (KB3004375)

Imali Odmah preuzmite paket.

Bezbednosna ispravka za Windows 8 za x64 sisteme (KB3004375)

Imali Odmah preuzmite paket.

Bezbednosna ispravka za Windows Server 2012 (KB3004375)

Imali Odmah preuzmite paket.

Datum objavljivanja: 2015

za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Kako da nabavite Microsoft datoteke za podršku Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se skladišti na serverima koji poboljšavaju bezbednost koji sprečavaju neovlašćene promene datoteke.

Poznati problemi sa ovom bezbednosnom ispravkom

 • Kada primenite ovu ispravku, klijenti Microsoft sistemskog upravljača konfiguracije koji se prijave na određeni server ili podskup servera mogu više puta biti neaktivni. Možda ćete primetiti i da klijenti ne šalju informacije o zalihama 30 dana ili više i da su podaci u datoteci Inventoryagent. log statični. Pored toga, datoteka Cliencijalgerstartup. log prikazuje ponavljane pojave sledeće greške:

  [RegTask]-klijent nije registrovan. Slanje zahteva za registracijom za GUID: 4874BD6C-CB98-4EEB-9F4F-721CC65B25C3...
  [RegTask]-klijent je registrovan. Stavku dodeljeno serveru Cliencijald je GUID: 4874BD6C-CB98-4EEB-9F4F-721CC60C. Status odobravanja 1
  setregistrationstate nije uspeo (0x80071770)
  [regtask]-spavanje za 15360 sekundi...


  Da biste rešili ovaj problem, primenite jednu od sledećih bezbednosnih ispravki:

  3023562 MS15-010: opis bezbednosne ispravke za Windows upravljački program kernel režima: 10 februar, 2015

  3046049 MS15-031: ranjivost u programu Schannel može da omogući zaobilaženje bezbednosti: 10 mart, 2015 ovo će ažurira vašu verziju cng.sys. Kada primenite neka od ovih ispravki, a zatim ponovo pokrenete računar, pogođeni klijent će uspešno poslati otkucaj srca i ažurirati podatke o zalihama. Ova radnja omogućava klijentu da ostane aktivan.

 • Nakon primene ove ispravke, neke Veb server aplikacije mogu da ne uspeju sa greškama dešifrovanja koje podseжaju na sledeće:

  Nije uspelo dešifrovanje pomoću usluge Dataprotektiononprovider dobavljača usluga ". Poruka o grešci od dobavljača: navedena datoteka nije mogla da se dešifruje. (Izuzetak od sistema: 0x80071771)  Da biste rešili ovaj problem, instalirajte bezbednosnu ispravku 3046049. Dodatne informacije potražite u članku sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

  3046049 MS15-031: ranjivost u okviru SChannel može da omogući zaobilaženje bezbednosti: 2015. • Kada primenite ovu ispravku, klijenti Microsoft sistemskog upravljača konfiguracije koji se prijave na određeni server ili podskup servera mogu više puta biti neaktivni. Možda ćete primetiti i da klijenti ne šalju informacije o zalihama 30 dana ili više i da su podaci u datoteci Inventoryagent. log statični. Pored toga, funkcija Cliencijaldmanagerstartup. log prikazuje ponovljene pojave sledeće greške:


  [RegTask]-klijent nije registrovan. Slanje zahteva za registracijom za GUID: 4874BD6C-CB98-4EEB-9F4F-721CC65B25C3...
  [RegTask]-klijent je registrovan. Stavku dodeljeno serveru Cliencijald je GUID: 4874BD6C-CB98-4EEB-9F4F-721CC60C. Status odobravanja 1
  setregistrationstate nije uspeo (0x80071770)
  [regtask]-spavanje za 15360 sekundi...
  Da biste rešili ovaj problem, primenite neke od sledećih bezbednosnih ispravki:

  3023562 MS15-010: opis bezbednosne ispravke za Windows upravljački program kernel režima: 10 februar, 2015  3046049 MS15-031: ranjivost u programu Schannel može da omogući zaobilaženje bezbednosti: 10 mart, 2015
  Ovo će ažurira vašu verziju cng.sys. Kada primenite neka od ovih ispravki, a zatim ponovo pokrenete računar, pogođeni klijent će uspešno poslati otkucaj srca i ažurirati podatke o zalihama. Ova radnja omogućava klijentu da ostane aktivan.

Informacije o datoteci

Verzija ove softverske ispravke za Englesku (sad) instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se u lokalnom vremenu i sa pristrasnosti trenutnog letnjeg/zimsko računanje vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu da se promene prilikom izvršavanja određenih operacija na datotekama.

 • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, prekretnicu (RTM, SPn) i usluge Branch (ldr, GDR) mogu se identifikovati tako što će pregledati brojeve verzija datoteke kao što je prikazano u sledećoj tabeli:

  Međuver

  Prepar

  Napredak

  Ekspozitura

  6.1.7601. 18xxx

  Windows 7 i Windows Server 2008 R2

  SERVISNIM

  GDR

  6.1.7601. 22xxx

  Windows 7 i Windows Server 2008 R2

  SERVISNIM

  LDR

 • Filijalice usluge GDR sadrže samo one ispravke koje su široko objavljene da bi se rešilo rašireni problemi. Filijale usluge LDR sadrže hitne ispravke pored opšte izdate ispravke.

Obratite pažnju na datoteke MANIFESTA (. manifest) i MUM datoteke (. Mum) koje su instalirane.


Za sve podržane x86 verzije operativnog sistema Windows 7

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

Strane

Appid-ppdlic. xrm-MS

Nije primenljivo

3.013

14-Jan-2015

06:36

Nije primenljivo

Appid.sys

6.1.7601.22736

50.688

07-jul-2014

00:45

procesor

Appidapi.dll

6.1.7601.22736

50.688

07-jul-2014

01:40

procesor

Appidcertstorecheck.exe

6.1.7601.22653

16.896

12-APR-2014

02:06

procesor

Appidpolicyconverter.exe

6.1.7601.22653

97.792

12-APR-2014

02:06

procesor

Appidsvc.dll

6.1.7601.22736

29.696

07-jul-2014

01:40

procesor

Setbcdlocale.dll

6.1.7601.22780

50.176

19-Aug-2014

02:48

procesor

Winload.exe

6.1.7601.22854

521.384

29-OCT-2014

02:16

procesor

Winresume.exe

6.1.7601.22730

456.776

28-jun-2014

00:22

procesor

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.896

14-jul-2009

01:49

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.656

07-jul-2014

02:57

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.384

14-jul-2009

01:49

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:54

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.920

14-jul-2009

01:51

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:54

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

36.944

14-jul-2009

01:46

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.672

07-jul-2014

02:53

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

01:11

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

01:33

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.408

14-jul-2009

01:49

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:53

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.880

14-jul-2009

01:46

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:46

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.904

14-jul-2009

01:51

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.672

07-jul-2014

02:54

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.392

14-jul-2009

01:51

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:50

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.408

14-jul-2009

01:48

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.680

07-jul-2014

02:48

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

29.264

14-jul-2009

03:45

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.576

07-jul-2014

02:57

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

29.776

14-jul-2009

03:02

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

28.088

07-jul-2014

02:57

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.384

14-jul-2009

01:46

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:53

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.392

14-jul-2009

01:52

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:47

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.904

14-jul-2009

01:52

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:51

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.408

14-jul-2009

01:53

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:53

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.920

14-jul-2009

01:51

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.168

07-jul-2014

02:50

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.896

14-jul-2009

01:51

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:50

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.384

14-jul-2009

01:51

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:45

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

33.872

14-jul-2009

01:53

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:53

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

28.224

14-jul-2009

03:02

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.072

07-jul-2014

02:52

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

28.224

14-jul-2009

01:43

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.064

07-jul-2014

02:47

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

28.224

14-jul-2009

03:02

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.064

07-jul-2014

02:56

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.896

14-jul-2009

01:49

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.656

07-jul-2014

02:57

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.384

14-jul-2009

01:49

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:54

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.920

14-jul-2009

01:51

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:54

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

36.944

14-jul-2009

01:46

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.672

07-jul-2014

02:53

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

01:11

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

01:33

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.408

14-jul-2009

01:49

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:53

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.880

14-jul-2009

01:46

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:46

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.904

14-jul-2009

01:51

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.672

07-jul-2014

02:54

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.392

14-jul-2009

01:51

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:50

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.408

14-jul-2009

01:48

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.680

07-jul-2014

02:48

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

29.264

14-jul-2009

03:45

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.576

07-jul-2014

02:57

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

29.776

14-jul-2009

03:02

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

28.088

07-jul-2014

02:57

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.384

14-jul-2009

01:46

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:53

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.392

14-jul-2009

01:52

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:47

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.904

14-jul-2009

01:52

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:51

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.408

14-jul-2009

01:53

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:53

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.920

14-jul-2009

01:51

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.168

07-jul-2014

02:50

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.896

14-jul-2009

01:51

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:50

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.384

14-jul-2009

01:51

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:45

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

33.872

14-jul-2009

01:53

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:53

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

28.224

14-jul-2009

03:02

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.072

07-jul-2014

02:52

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

28.224

14-jul-2009

01:43

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.064

07-jul-2014

02:47

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

28.224

14-jul-2009

03:02

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.064

07-jul-2014

02:56

Nije primenljivo

Winload.exe

6.1.7601.22854

521.384

29-OCT-2014

02:16

procesor

Winresume.exe

6.1.7601.22730

456.776

28-jun-2014

00:22

procesor

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

10.752

07-jul-2014

02:24

Nije primenljivo

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

9.728

07-jul-2014

01:35

Nije primenljivo

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

10.752

07-jul-2014

02:24

Nije primenljivo

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

10.752

07-jul-2014

02:25

Nije primenljivo

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

11.264

07-jul-2014

02:24

Nije primenljivo

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

6.656

07-jul-2014

02:24

Nije primenljivo

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

9.728

07-jul-2014

02:21

Nije primenljivo

Ci.dll

6.1.7601.22730

409.272

28-jun-2014

00:22

procesor

Upravljački program. STL

Nije primenljivo

4.186

26-jun-2014

22:21

Nije primenljivo

Csrsrv.dll

6.1.7601.18113

38.912

19-Mar-2013

04:48

procesor

Csrsrv.dll

6.1.7601.22653

38.912

12-APR-2014

02:06

procesor

Setbcdlocale.dll

6.1.7601.22780

50.176

19-Aug-2014

02:48

procesor

Winload.exe

6.1.7601.22854

521.384

29-OCT-2014

02:16

procesor

Winresume.exe

6.1.7601.22908

456.776

12-Dec-2014

05:40

procesor

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

34.688

20-nov-2010

12:50

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.656

07-jul-2014

02:57

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

34.176

20-nov-2010

12:50

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:54

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.720

02-Apr-2010

04:13

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:54

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

36.736

20-nov-2010

12:50

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.672

07-jul-2014

02:53

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

33.168

02-Apr-2010

04:09

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

01:33

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.216

02-Apr-2010

04:10

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:53

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

34.688

20-nov-2010

12:50

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:46

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.728

02-Apr-2010

04:10

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.672

07-jul-2014

02:54

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

35.200

20-nov-2010

12:58

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:50

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.216

02-Apr-2010

04:08

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.680

07-jul-2014

02:48

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

29.072

02-Apr-2010

05:06

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.576

07-jul-2014

02:57

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

29.568

20-nov-2010

13:45

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

28.088

07-jul-2014

02:57

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

34.176

20-nov-2010

12:49

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:53

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.216

07-Apr-2010

09:51

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:47

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

35.712

20-nov-2010

12:59

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:51

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

35.200

20-nov-2010

13:01

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:53

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

35.712

20-nov-2010

12:59

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.168

07-jul-2014

02:50

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

34.688

20-nov-2010

12:58

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:50

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

34.176

20-nov-2010

12:58

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:45

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

33.664

20-nov-2010

13:01

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

02:53

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

28.032

20-nov-2010

13:45

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.072

07-jul-2014

02:52

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

28.032

20-nov-2010

12:45

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.064

07-jul-2014

02:47

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

28.032

20-nov-2010

13:46

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.064

07-jul-2014

02:56

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.720

02-Apr-2010

04:13

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:54

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

33.168

02-Apr-2010

04:09

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

01:33

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.216

02-Apr-2010

04:10

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:53

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.728

02-Apr-2010

04:10

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.672

07-jul-2014

02:54

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.216

02-Apr-2010

04:08

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.680

07-jul-2014

02:48

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

29.072

02-Apr-2010

05:06

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.576

07-jul-2014

02:57

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.216

07-Apr-2010

09:51

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

02:47

Nije primenljivo

Winload.exe

6.1.7601.22854

521.384

29-OCT-2014

02:16

procesor

Winresume.exe

6.1.7601.22908

456.776

12-Dec-2014

05:40

procesor

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

45.056

19-Sep-2014

09:56

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

49.664

19-Sep-2014

09:57

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

52.224

19-Sep-2014

09:56

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

56.320

19-Sep-2014

09:58

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

57.344

19-Sep-2014

09:56

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

46.592

19-Sep-2014

09:18

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

54.272

19-Sep-2014

09:58

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

50.688

19-Sep-2014

09:56

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

56.832

19-Sep-2014

09:58

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

43.008

19-Sep-2014

09:56

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

54.272

19-Sep-2014

09:57

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

55.296

19-Sep-2014

09:58

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

34.304

19-Sep-2014

09:58

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

33.280

19-Sep-2014

09:57

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

50.176

19-Sep-2014

09:56

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

54.784

19-Sep-2014

09:58

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

53.248

19-Sep-2014

09:57

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

52.224

19-Sep-2014

09:58

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

53.760

19-Sep-2014

09:57

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

52.736

19-Sep-2014

09:58

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

50.688

19-Sep-2014

09:56

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

49.664

19-Sep-2014

09:58

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

26.624

19-Sep-2014

09:57

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

27.136

19-Sep-2014

09:57

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

45.056

04-Mar-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

49.664

04-Mar-2014

11:12

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

52.224

04-Mar-2014

11:10

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

56.832

04-Mar-2014

11:12

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

57.856

04-Mar-2014

11:08

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

47.104

04-Mar-2014

10:35

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

54.784

04-Mar-2014

11:08

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

50.688

04-Mar-2014

11:11

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

56.832

04-Mar-2014

11:13

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

43.008

04-Mar-2014

11:11

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

54.272

04-Mar-2014

11:11

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

55.296

04-Mar-2014

11:13

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

34.304

04-Mar-2014

11:12

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

33.280

04-Mar-2014

11:12

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

50.176

04-Mar-2014

11:08

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

55.296

04-Mar-2014

11:13

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

53.248

04-Mar-2014

11:11

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

52.736

04-Mar-2014

11:12

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

54.272

04-Mar-2014

11:12

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

52.736

04-Mar-2014

11:12

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

50.688

04-Mar-2014

11:12

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

49.664

04-Mar-2014

11:12

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

26.624

04-Mar-2014

11:12

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

27.136

04-Mar-2014

11:11

Nije primenljivo

Cng.sys

6.1.7601.18682

370.480

29-Dec-2014

23:29

procesor

Ksecdd.sys

6.1.7601.18717

67.512

14-Jan-2015

05:44

procesor

Ksecpkg.sys

6.1.7601.18717

136.640

14-Jan-2015

05:44

procesor

Lsasrv.dll

6.1.7601.18717

1.061.376

14-Jan-2015

05:40

procesor

Lsasrv. MOF

Nije primenljivo

13.780

04-jul-2013

12:18

Nije primenljivo

Lsass.exe

6.1.7601.18717

22.528

14-Jan-2015

05:40

procesor

Secur32.dll

6.1.7601.18717

22.016

14-Jan-2015

05:41

procesor

Sspicli.dll

6.1.7601.18717

100.352

14-Jan-2015

05:41

procesor

Sspisrv.dll

6.1.7601.18717

15.872

14-Jan-2015

05:41

procesor

Cng.sys

6.1.7601.22891

370.480

29-Dec-2014

23:29

procesor

Ksecdd.sys

6.1.7601.22653

67.520

12-APR-2014

02:10

procesor

Ksecpkg.sys

6.1.7601.22843

136.632

14-OCT-2014

01:53

procesor

Lsasrv.dll

6.1.7601.22923

1.062.912

14-Jan-2015

06:21

procesor

Lsasrv. MOF

Nije primenljivo

13.780

09-jul-2013

06:22

Nije primenljivo

Lsass.exe

6.1.7601.22653

22.528

12-APR-2014

02:06

procesor

Secur32.dll

6.1.7601.22653

22.016

12-APR-2014

02:06

procesor

Sspicli.dll

6.1.7601.22653

100.352

12-APR-2014

02:06

procesor

Sspisrv.dll

6.1.7601.22653

15.872

12-APR-2014

02:06

procesor

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

245.760

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

29.184

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

152.064

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

62.464

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

263.168

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

31.232

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

164.864

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

73.728

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

253.440

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

30.720

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

156.672

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

67.584

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

279.040

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

33.280

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

160.256

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

73.216

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

308.736

14-Jan-2015

06:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

32.768

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

187.392

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

75.776

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

248.320

14-Jan-2015

05:35

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

29.184

14-Jan-2015

05:35

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

146.432

14-Jan-2015

05:36

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

60.416

14-Jan-2015

05:35

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

295.936

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

32.256

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

185.344

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

69.632

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

253.952

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

31.232

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

160.768

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

69.632

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

311.808

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

32.768

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

183.296

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

69.120

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

216.064

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

29.184

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

136.192

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

62.976

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

280.064

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

31.744

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

171.008

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

78.336

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

281.600

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

33.280

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

168.448

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

72.192

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

176.640

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

22.528

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

110.592

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

43.520

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

159.232

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

22.016

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

101.376

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

43.008

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

256.512

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

30.208

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

153.600

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

66.560

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

268.800

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

32.256

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

165.888

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

72.192

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

290.816

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

31.744

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

180.224

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

73.728

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

294.400

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

31.232

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

181.248

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

70.144

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

288.256

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

33.792

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

181.248

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

69.120

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

283.648

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

30.720

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

163.328

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

76.800

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

255.488

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

30.208

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

161.280

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

66.560

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

256.000

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

29.696

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

159.744

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

61.952

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

134.656

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

19.968

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

87.040

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

33.280

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

139.264

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

18.944

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

89.600

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

36.864

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

246.784

11-nov-2014

03:51

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

29.184

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

152.064

14-OCT-2014

02:38

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

62.464

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

264.704

11-nov-2014

03:52

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

31.232

12-APR-2014

02:54

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

164.864

14-OCT-2014

02:43

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

73.728

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

254.976

11-nov-2014

03:52

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

30.720

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

156.672

14-OCT-2014

02:40

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

67.584

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

280.576

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

33.280

12-APR-2014

02:55

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

160.256

14-OCT-2014

02:44

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

73.216

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

310.784

11-nov-2014

03:51

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

32.768

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

187.392

14-OCT-2014

02:38

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

75.776

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

249.856

11-nov-2014

03:14

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

29.184

12-APR-2014

02:02

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

146.432

14-OCT-2014

01:44

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

60.416

12-APR-2014

02:03

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

297.472

14-Jan-2015

06:42

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

32.256

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

185.344

14-OCT-2014

02:42

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

69.632

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

255.488

11-nov-2014

03:51

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

31.232

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

160.768

14-OCT-2014

02:38

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

69.632

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

313.856

14-Jan-2015

06:42

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

32.768

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

183.296

14-OCT-2014

02:44

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

69.120

12-APR-2014

02:25

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

217.600

11-nov-2014

03:51

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

29.184

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

136.192

14-OCT-2014

02:38

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

62.976

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

282.112

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

31.744

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

171.008

14-OCT-2014

02:42

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

78.336

12-APR-2014

02:25

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

283.136

11-nov-2014

03:54

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

33.280

12-APR-2014

02:55

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

168.448

14-OCT-2014

02:43

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

72.192

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

177.664

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

22.528

12-APR-2014

02:54

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

110.592

14-OCT-2014

02:42

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

43.520

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

159.744

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

22.016

12-APR-2014

02:54

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

101.376

14-OCT-2014

02:42

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

43.008

12-APR-2014

02:27

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

258.048

11-nov-2014

03:51

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

30.208

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

153.600

14-OCT-2014

02:38

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

66.560

12-APR-2014

02:25

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

270.336

11-nov-2014

03:51

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

32.256

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

165.888

14-OCT-2014

02:43

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

72.192

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

292.352

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

31.744

12-APR-2014

02:54

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

180.224

14-OCT-2014

02:43

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

73.728

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

296.448

14-Jan-2015

06:42

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

31.232

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

181.248

14-OCT-2014

02:43

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

70.144

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

290.304

14-Jan-2015

06:41

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

33.792

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

181.248

14-OCT-2014

02:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

69.120

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

285.184

14-Jan-2015

06:40

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

30.720

12-APR-2014

02:54

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

163.328

14-OCT-2014

02:42

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

76.800

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

257.024

11-nov-2014

03:52

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

30.208

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

161.280

14-OCT-2014

02:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

66.560

12-APR-2014

02:25

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

257.536

14-Jan-2015

06:41

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

29.696

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

159.744

14-OCT-2014

02:40

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

61.952

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

135.168

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

19.968

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

87.040

14-OCT-2014

02:43

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

33.280

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

139.264

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

18.944

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

89.600

14-OCT-2014

02:42

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

36.864

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll

6.1.7601.18717

686.080

14-Jan-2015

05:36

procesor

Auditpol.exe

6.1.7601.18717

50.176

14-Jan-2015

05:40

procesor

Msaudite.dll

6.1.7601.18717

146.432

14-Jan-2015

05:37

procesor

Msobjs.dll

6.1.7601.18717

60.416

14-Jan-2015

05:38

procesor

Adtschema.dll

6.1.7601.22923

690.688

14-Jan-2015

06:14

procesor

Auditpol.exe

6.1.7601.22923

50.176

14-Jan-2015

06:20

procesor

Msaudite.dll

6.1.7601.22923

146.432

14-Jan-2015

06:15

procesor

Msobjs.dll

6.1.7601.22923

60.416

14-Jan-2015

06:15

procesor

Ncrypt.dll

6.1.7601.18606

221.184

19-Sep-2014

09:23

procesor

Ncrypt.dll

6.1.7601.22923

220.160

14-Jan-2015

06:21

procesor

Ntkrnlpa.exe

6.1.7601.18717

3.972.544

14-Jan-2015

05:44

Nije primenljivo

Ntoskrnl.exe

6.1.7601.18717

3.917.760

14-Jan-2015

05:44

Nije primenljivo

Ntkrnlpa.exe

6.1.7601.22923

3.977.656

14-Jan-2015

06:25

Nije primenljivo

Ntoskrnl.exe

6.1.7601.22923

3.921.848

14-Jan-2015

06:25

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.103

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.984

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.123

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

3.373

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.846

14-Jan-2015

05:36

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.136

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.962

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.233

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.081

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.173

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.208

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.018

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.957

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.019

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.163

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.161

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.152

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.974

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.976

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.986

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.637

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.846

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.761

14-Jan-2015

06:05

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.103

14-Jan-2015

06:35

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.984

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.123

14-Jan-2015

06:35

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

3.373

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.846

14-Jan-2015

06:13

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.136

14-Jan-2015

06:35

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.962

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.233

14-Jan-2015

06:35

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.081

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.173

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.208

14-Jan-2015

06:35

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.018

14-Jan-2015

06:35

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.957

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.019

14-Jan-2015

06:35

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.163

14-Jan-2015

06:35

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.161

14-Jan-2015

06:35

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.152

14-Jan-2015

06:34

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.974

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.976

14-Jan-2015

06:35

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.986

14-Jan-2015

06:34

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.637

14-Jan-2015

06:35

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.846

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.761

14-Jan-2015

06:35

Nije primenljivo

Credssp.dll

6.1.7601.18606

17.408

19-Sep-2014

09:23

procesor

Tspkg.dll

6.1.7601.18606

65.536

19-Sep-2014

09:23

procesor

Tspkg. MOF

Nije primenljivo

964

04-jul-2013

12:24

Nije primenljivo

Credssp.dll

6.1.7601.22750

17.408

16-Jul-2014

02:56

procesor

Tspkg.dll

6.1.7601.22750

65.536

16-Jul-2014

02:56

procesor

Tspkg. MOF

Nije primenljivo

964

09-jul-2013

06:39

Nije primenljivo

Wdigest.dll

6.1.7601.18606

172.032

19-Sep-2014

09:23

procesor

Wdigest.dll

6.1.7601.22616

172.032

04-Mar-2014

10:39

procesor

Kerberos.dll

6.1.7601.18658

550.912

11-nov-2014

02:44

procesor

Kerberos.dll

6.1.7601.22865

551.424

11-nov-2014

03:21

procesor

Msv1_0.dll

6.1.7601.18606

259.584

19-Sep-2014

09:23

procesor

Msv1_0.dll

6.1.7601.22616

260.096

04-Mar-2014

10:39

procesor

Schannel.dll

6.1.7601.18606

248.832

19-Sep-2014

09:23

procesor

Schannel.dll

6.1.7601.22923

248.832

14-Jan-2015

06:21

procesor

Revizapostavke. ADMX

Nije primenljivo

1.337

15-Dec-2014

18:26

Nije primenljivo

Revizapostavke. ADMX

Nije primenljivo

1.337

19-OCT-2014

22:21

Nije primenljivo

Apisetschema.dll

6.1.7600.16385

6.656

14-jul-2009

01:03

procesor

Smss.exe

6.1.7601.18113

69.632

19-Mar-2013

02:49

procesor

Apisetschema.dll

6.1.7601.22653

6.656

12-APR-2014

02:03

procesor

Smss.exe

6.1.7601.22653

69.632

12-APR-2014

02:06

procesor

Apisetschema.dll

6.1.7600.16385

12.648

02-Apr-2010

03:07

procesor

Smss.exe

6.1.7601.18113

69.632

19-Mar-2013

02:49

procesor

Apisetschema.dll

6.1.7601.22653

6.656

12-APR-2014

02:03

procesor

Smss.exe

6.1.7601.22653

69.632

12-APR-2014

02:06

procesor

Rstrui.exe

6.1.7601.21988

262.656

05-Mej-2012

07:29

procesor

Srclient.dll

6.1.7601.21988

43.008

05-Mej-2012

07:33

procesor

Srcore.dll

6.1.7601.22780

400.896

19-Aug-2014

02:48

procesor

Za sve podržane x64 verzije operativnog sistema Windows 7 i Windows Server 2008 R2

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

Strane

Appid-ppdlic. xrm-MS

Nije primenljivo

3.013

14-Jan-2015

06:44

Nije primenljivo

Appid.sys

6.1.7601.22736

62.464

07-jul-2014

01:04

bitna

Appidapi.dll

6.1.7601.22736

58.880

07-jul-2014

02:06

bitna

Appidcertstorecheck.exe

6.1.7601.22653

17.920

12-APR-2014

02:31

bitna

Appidpolicyconverter.exe

6.1.7601.22653

148.480

12-APR-2014

02:31

bitna

Appidsvc.dll

6.1.7601.22736

34.304

07-jul-2014

02:06

bitna

Setbcdlocale.dll

6.1.7601.22780

63.488

19-Aug-2014

03:05

bitna

WinLoad. Efi

6.1.7601.22908

693.176

12-Dec-2014

06:07

Nije primenljivo

Winload.exe

6.1.7601.22854

619.056

29-OCT-2014

02:16

bitna

Wincv. Efi

6.1.7601.22908

617.384

12-Dec-2014

06:05

Nije primenljivo

Winresume.exe

6.1.7601.22730

533.200

28-jun-2014

00:21

bitna

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.896

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

02:06

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.368

14-jul-2009

02:06

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.144

07-jul-2014

03:43

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.656

07-jul-2014

03:43

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

35.920

14-jul-2009

02:10

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.904

14-jul-2009

02:10

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

02:06

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

36.944

14-jul-2009

02:06

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.672

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

01:31

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

01:31

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

01:59

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

01:59

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.408

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

02:06

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.896

14-jul-2009

02:06

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:31

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.656

07-jul-2014

03:31

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

35.920

14-jul-2009

02:10

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.920

14-jul-2009

02:10

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

31.680

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.680

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.392

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.144

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.408

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:35

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.672

07-jul-2014

03:35

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

29.264

14-jul-2009

02:22

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

29.264

14-jul-2009

02:22

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

27.576

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.576

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

29.776

14-jul-2009

03:17

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

29.776

14-jul-2009

03:17

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

28.088

07-jul-2014

03:41

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

28.088

07-jul-2014

03:41

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

02:06

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.368

14-jul-2009

02:06

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:31

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.656

07-jul-2014

03:31

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

02:00

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.408

14-jul-2009

02:00

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:41

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.168

07-jul-2014

03:41

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

02:00

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.904

14-jul-2009

02:00

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

02:00

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.392

14-jul-2009

02:00

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.144

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.656

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.920

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.144

07-jul-2014

03:32

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.168

07-jul-2014

03:32

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

02:10

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.880

14-jul-2009

02:10

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.168

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.368

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

02:00

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

33.856

14-jul-2009

02:00

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.144

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

28.224

14-jul-2009

03:17

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

28.224

14-jul-2009

03:17

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

27.072

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.064

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

28.224

14-jul-2009

02:03

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

28.240

14-jul-2009

02:03

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

27.072

07-jul-2014

03:29

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.072

07-jul-2014

03:29

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

28.240

14-jul-2009

03:17

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

28.224

14-jul-2009

03:17

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

27.064

07-jul-2014

03:35

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.064

07-jul-2014

03:35

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.896

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

02:06

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.368

14-jul-2009

02:06

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.144

07-jul-2014

03:43

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.656

07-jul-2014

03:43

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

35.920

14-jul-2009

02:10

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.904

14-jul-2009

02:10

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

02:06

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

36.944

14-jul-2009

02:06

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.672

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

01:31

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

01:31

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

01:59

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

01:59

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.408

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

02:06

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.896

14-jul-2009

02:06

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:31

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.656

07-jul-2014

03:31

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

35.920

14-jul-2009

02:10

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.920

14-jul-2009

02:10

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

31.680

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.680

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.392

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.144

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.408

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:35

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.672

07-jul-2014

03:35

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

29.264

14-jul-2009

02:22

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

29.264

14-jul-2009

02:22

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

27.576

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.576

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

29.776

14-jul-2009

03:17

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

29.776

14-jul-2009

03:17

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

28.088

07-jul-2014

03:41

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

28.088

07-jul-2014

03:41

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

02:06

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.368

14-jul-2009

02:06

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:31

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.656

07-jul-2014

03:31

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

02:00

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.408

14-jul-2009

02:00

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:41

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.168

07-jul-2014

03:41

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

02:00

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.904

14-jul-2009

02:00

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

02:00

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.392

14-jul-2009

02:00

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.144

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.656

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.920

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.144

07-jul-2014

03:32

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.168

07-jul-2014

03:32

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

02:10

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.880

14-jul-2009

02:10

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.168

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.360

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

34.368

14-jul-2009

02:09

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.344

14-jul-2009

02:00

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

33.856

14-jul-2009

02:00

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.144

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

28.224

14-jul-2009

03:17

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

28.224

14-jul-2009

03:17

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

27.072

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.064

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

28.224

14-jul-2009

02:03

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

28.240

14-jul-2009

02:03

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

27.072

07-jul-2014

03:29

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.072

07-jul-2014

03:29

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

28.240

14-jul-2009

03:17

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

28.224

14-jul-2009

03:17

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

27.064

07-jul-2014

03:35

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.064

07-jul-2014

03:35

Nije primenljivo

WinLoad. Efi

6.1.7601.22908

693.176

12-Dec-2014

06:07

Nije primenljivo

Winload.exe

6.1.7601.22854

619.056

29-OCT-2014

02:16

bitna

Wincv. Efi

6.1.7601.22908

617.384

12-Dec-2014

06:05

Nije primenljivo

Winresume.exe

6.1.7601.22730

533.200

28-jun-2014

00:21

bitna

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

10.752

07-jul-2014

03:16

Nije primenljivo

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

9.728

07-jul-2014

02:01

Nije primenljivo

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

10.752

07-jul-2014

03:15

Nije primenljivo

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

10.752

07-jul-2014

03:16

Nije primenljivo

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

11.264

07-jul-2014

03:15

Nije primenljivo

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

6.656

07-jul-2014

03:14

Nije primenljivo

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

9.728

07-jul-2014

03:15

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

14.336

12-APR-2014

03:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

16.384

12-APR-2014

03:53

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

16.896

12-APR-2014

03:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

17.920

12-APR-2014

03:53

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

17.920

12-APR-2014

03:51

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

14.336

12-APR-2014

02:28

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

17.408

12-APR-2014

03:52

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

16.384

12-APR-2014

03:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

18.944

12-APR-2014

03:53

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

14.848

12-APR-2014

03:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

17.920

12-APR-2014

03:52

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

16.384

12-APR-2014

03:53

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

10.240

12-APR-2014

03:53

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

9.728

12-APR-2014

03:51

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

15.360

12-APR-2014

03:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

17.408

12-APR-2014

03:52

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

17.920

12-APR-2014

03:52

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

18.432

12-APR-2014

03:52

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

16.896

12-APR-2014

03:52

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

15.872

12-APR-2014

03:53

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

16.896

12-APR-2014

03:53

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

14.848

12-APR-2014

03:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

8.192

12-APR-2014

03:51

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

8.192

12-APR-2014

03:52

Nije primenljivo

Certcli.dll

6.1.7601.22923

463.872

14-Jan-2015

06:28

bitna

Ci.dll

6.1.7601.22730

457.400

28-jun-2014

00:21

bitna

Upravljački program. STL

Nije primenljivo

4.186

26-jun-2014

22:22

Nije primenljivo

Csrsrv.dll

6.1.7601.18229

43.520

02-Aug-2013

02:12

bitna

Csrsrv.dll

6.1.7601.22653

43.520

12-APR-2014

02:31

bitna

Setbcdlocale.dll

6.1.7601.22780

63.488

19-Aug-2014

03:05

bitna

WinLoad. Efi

6.1.7601.22908

693.176

12-Dec-2014

06:07

Nije primenljivo

Winload.exe

6.1.7601.22854

619.056

29-OCT-2014

02:16

bitna

Wincv. Efi

6.1.7601.22908

571.320

12-Dec-2014

06:07

Nije primenljivo

Winresume.exe

6.1.7601.22908

533.200

12-Dec-2014

06:05

bitna

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.17514

33.152

20-nov-2010

13:38

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

34.688

20-nov-2010

13:38

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.17514

33.152

20-nov-2010

13:40

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

34.176

20-nov-2010

13:40

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.144

07-jul-2014

03:43

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.656

07-jul-2014

03:43

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

35.728

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.728

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.17514

33.152

20-nov-2010

13:40

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

36.736

20-nov-2010

13:40

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.672

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.168

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

33.160

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

01:59

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

01:59

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.160

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.216

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.17514

33.152

20-nov-2010

13:36

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

34.688

20-nov-2010

13:36

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:31

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.656

07-jul-2014

03:31

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

35.728

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.728

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

31.680

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.680

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.17514

33.152

20-nov-2010

13:47

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

35.200

20-nov-2010

13:47

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.144

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.160

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.216

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:35

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.672

07-jul-2014

03:35

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

29.064

02-Apr-2010

05:17

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

29.064

02-Apr-2010

05:17

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

27.576

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.576

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.17514

29.568

20-nov-2010

14:34

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

29.568

20-nov-2010

14:34

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

28.088

07-jul-2014

03:41

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

28.088

07-jul-2014

03:41

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.17514

33.152

20-nov-2010

13:42

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

34.176

20-nov-2010

13:42

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:31

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.656

07-jul-2014

03:31

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.160

07-Apr-2010

17:47

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.208

07-Apr-2010

17:47

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:41

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.168

07-jul-2014

03:41

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.17514

33.152

20-nov-2010

13:48

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

35.712

20-nov-2010

13:48

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.17514

33.152

20-nov-2010

13:49

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

35.200

20-nov-2010

13:49

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.144

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.656

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.17514

33.152

20-nov-2010

13:47

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

35.712

20-nov-2010

13:47

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.144

07-jul-2014

03:32

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.168

07-jul-2014

03:32

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.17514

33.152

20-nov-2010

13:48

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

34.688

20-nov-2010

13:48

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.168

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.17514

33.152

20-nov-2010

13:48

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

34.176

20-nov-2010

13:48

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

03:37

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.17514

33.152

20-nov-2010

13:49

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

33.664

20-nov-2010

13:49

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.144

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.648

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.17514

28.032

20-nov-2010

14:34

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

28.032

20-nov-2010

14:34

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

27.072

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.064

07-jul-2014

03:33

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.17514

28.032

20-nov-2010

13:38

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

28.032

20-nov-2010

13:38

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

27.072

07-jul-2014

03:29

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.072

07-jul-2014

03:29

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.17514

28.032

20-nov-2010

14:34

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7601.17514

28.032

20-nov-2010

14:34

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

27.064

07-jul-2014

03:35

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.064

07-jul-2014

03:35

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

35.728

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.728

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.168

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

33.160

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

01:59

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

01:59

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.160

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.216

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.160

07-jul-2014

03:36

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

35.728

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.728

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

31.680

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.680

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.160

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.216

02-Apr-2010

04:22

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:35

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.672

07-jul-2014

03:35

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

29.064

02-Apr-2010

05:17

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

29.064

02-Apr-2010

05:17

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

27.576

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

27.576

07-jul-2014

03:40

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7600.16385

33.160

07-Apr-2010

17:47

Nije primenljivo

Winload.exe. MUI

6.1.7600.16385

35.208

07-Apr-2010

17:47

Nije primenljivo

Wincv. Efi. Efi. Efi.

6.1.7601.22736

30.136

07-jul-2014

03:41

Nije primenljivo

Winresume.exe. MUI

6.1.7601.22736

31.168

07-jul-2014

03:41

Nije primenljivo

WinLoad. Efi

6.1.7601.22908

693.176

12-Dec-2014

06:07

Nije primenljivo

Winload.exe

6.1.7601.22854

619.056

29-OCT-2014

02:16

bitna

Wincv. Efi

6.1.7601.22908

571.320

12-Dec-2014

06:07

Nije primenljivo

Winresume.exe

6.1.7601.22908

533.200

12-Dec-2014

06:05

bitna

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

45.056

19-Sep-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

49.664

19-Sep-2014

11:10

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

52.224

19-Sep-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

56.320

19-Sep-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

57.344

19-Sep-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

46.592

19-Sep-2014

09:39

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

54.272

19-Sep-2014

11:10

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

50.688

19-Sep-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

56.832

19-Sep-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

43.008

19-Sep-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

54.272

19-Sep-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

55.296

19-Sep-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

34.304

19-Sep-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

33.280

19-Sep-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

50.176

19-Sep-2014

11:10

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

54.784

19-Sep-2014

11:10

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

53.248

19-Sep-2014

11:10

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

52.224

19-Sep-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

53.760

19-Sep-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

52.736

19-Sep-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

50.688

19-Sep-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

49.664

19-Sep-2014

11:10

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

26.624

19-Sep-2014

11:10

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

27.136

19-Sep-2014

11:09

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

45.056

04-Mar-2014

12:13

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

49.664

04-Mar-2014

12:14

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

52.224

04-Mar-2014

12:13

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

56.832

04-Mar-2014

12:15

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

57.856

04-Mar-2014

12:13

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

47.104

04-Mar-2014

11:03

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

54.784

04-Mar-2014

12:15

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

50.688

04-Mar-2014

12:13

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

56.832

04-Mar-2014

12:15

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

43.008

04-Mar-2014

12:13

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

54.272

04-Mar-2014

12:13

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

55.296

04-Mar-2014

12:16

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

34.304

04-Mar-2014

12:13

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

33.280

04-Mar-2014

12:15

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

50.176

04-Mar-2014

12:13

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

55.296

04-Mar-2014

12:15

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

53.248

04-Mar-2014

12:15

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

52.736

04-Mar-2014

12:13

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

54.272

04-Mar-2014

12:15

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

52.736

04-Mar-2014

12:15

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

50.688

04-Mar-2014

12:16

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

49.664

04-Mar-2014

12:15

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

26.624

04-Mar-2014

12:15

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

27.136

04-Mar-2014

12:13

Nije primenljivo

Cng.sys

6.1.7601.18682

459.336

30-Dec-2014

01:23

bitna

Ksecdd.sys

6.1.7601.18717

95.680

14-Jan-2015

06:09

bitna

Ksecpkg.sys

6.1.7601.18717

155.064

14-Jan-2015

06:09

bitna

Lsasrv.dll

6.1.7601.18717

1.461.760

14-Jan-2015

06:05

bitna

Lsasrv. MOF

Nije primenljivo

13.780

04-jul-2013

12:20

Nije primenljivo

Lsass.exe

6.1.7601.18717

31.232

14-Jan-2015

06:04

bitna

Secur32.dll

6.1.7601.18717

28.160

14-Jan-2015

06:05

bitna

Sspicli.dll

6.1.7601.18717

136.192

14-Jan-2015

06:05

bitna

Sspisrv.dll

6.1.7601.18717

29.184

14-Jan-2015

06:05

bitna

Cng.sys

6.1.7601.22891

459.336

29-Dec-2014

23:30

bitna

Ksecdd.sys

6.1.7601.22653

95.680

12-APR-2014

02:34

bitna

Ksecpkg.sys

6.1.7601.22843

155.064

14-OCT-2014

02:20

bitna

Lsasrv.dll

6.1.7601.22923

1.464.832

14-Jan-2015

06:29

bitna

Lsasrv. MOF

Nije primenljivo

13.780

09-jul-2013

06:30

Nije primenljivo

Lsass.exe

6.1.7601.22653

31.232

12-APR-2014

02:31

bitna

Secur32.dll

6.1.7601.22653

28.160

12-APR-2014

02:32

bitna

Sspicli.dll

6.1.7601.22653

136.192

12-APR-2014

02:32

bitna

Sspisrv.dll

6.1.7601.22653

29.184

12-APR-2014

02:32

bitna

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

245.760

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

29.184

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

152.064

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

62.464

14-Jan-2015

07:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

263.168

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

31.232

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

164.864

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

73.728

14-Jan-2015

07:01

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

253.440

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

30.720

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

156.672

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

67.584

14-Jan-2015

07:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

279.040

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

33.280

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

160.256

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

73.216

14-Jan-2015

07:01

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

308.736

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

32.768

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

187.392

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

75.776

14-Jan-2015

07:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

248.320

14-Jan-2015

06:01

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

29.184

14-Jan-2015

06:01

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

146.432

14-Jan-2015

06:01

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

60.416

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

295.936

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

32.256

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

185.344

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

69.632

14-Jan-2015

07:01

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

253.952

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

31.232

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

160.768

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

69.632

14-Jan-2015

07:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

311.808

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

32.768

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

183.296

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

69.120

14-Jan-2015

07:01

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

216.064

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

29.184

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

136.192

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

62.976

14-Jan-2015

07:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

280.064

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

31.744

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

171.008

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

78.336

14-Jan-2015

07:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

281.600

14-Jan-2015

07:14

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

33.280

14-Jan-2015

07:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

168.448

14-Jan-2015

07:32

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

72.192

14-Jan-2015

07:01

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

176.640

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

22.528

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

110.592

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

43.520

14-Jan-2015

07:01

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

159.232

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

22.016

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

101.376

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

43.008

14-Jan-2015

07:01

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

256.512

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

30.208

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

153.600

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

66.560

14-Jan-2015

07:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

268.800

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

32.256

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

165.888

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

72.192

14-Jan-2015

07:01

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

290.816

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

31.744

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

180.224

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

73.728

14-Jan-2015

07:01

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

294.400

14-Jan-2015

07:14

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

31.232

14-Jan-2015

07:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

181.248

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

70.144

14-Jan-2015

07:01

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

288.256

14-Jan-2015

07:14

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

33.792

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

181.248

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

69.120

14-Jan-2015

07:01

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

283.648

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

30.720

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

163.328

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

76.800

14-Jan-2015

07:01

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

255.488

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

30.208

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

161.280

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

66.560

14-Jan-2015

07:01

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

256.000

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

29.696

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

159.744

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

61.952

14-Jan-2015

07:01

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

134.656

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

19.968

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

87.040

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

33.280

14-Jan-2015

07:01

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

139.264

14-Jan-2015

07:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

18.944

14-Jan-2015

07:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

89.600

14-Jan-2015

07:31

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

36.864

14-Jan-2015

07:01

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

246.784

11-nov-2014

05:02

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

29.184

12-APR-2014

03:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

152.064

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

62.464

12-APR-2014

03:25

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

264.704

11-nov-2014

05:04

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

31.232

12-APR-2014

03:56

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

164.864

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

73.728

12-APR-2014

03:27

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

254.976

11-nov-2014

05:02

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

30.720

12-APR-2014

03:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

156.672

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

67.584

12-APR-2014

03:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

280.576

11-nov-2014

05:03

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

33.280

12-APR-2014

03:56

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

160.256

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

73.216

12-APR-2014

03:28

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

310.784

11-nov-2014

05:02

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

32.768

12-APR-2014

03:54

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

187.392

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

75.776

12-APR-2014

03:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

249.856

11-nov-2014

03:36

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

29.184

12-APR-2014

02:28

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

146.432

14-OCT-2014

02:11

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

60.416

12-APR-2014

02:28

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

297.472

14-Jan-2015

07:54

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

32.256

12-APR-2014

03:55

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

185.344

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

69.632

12-APR-2014

03:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

255.488

11-nov-2014

05:02

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

31.232

12-APR-2014

03:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

160.768

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

69.632

12-APR-2014

03:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

313.856

14-Jan-2015

07:55

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

32.768

12-APR-2014

03:56

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

183.296

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

69.120

12-APR-2014

03:28

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

217.600

11-nov-2014

05:02

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

29.184

12-APR-2014

03:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

136.192

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

62.976

12-APR-2014

03:25

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

282.112

11-nov-2014

05:03

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

31.744

12-APR-2014

03:55

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

171.008

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

78.336

12-APR-2014

03:27

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

283.136

11-nov-2014

05:02

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

33.280

12-APR-2014

03:56

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

168.448

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

72.192

12-APR-2014

03:27

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

177.664

11-nov-2014

05:03

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

22.528

12-APR-2014

03:56

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

110.592

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

43.520

12-APR-2014

03:28

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

159.744

11-nov-2014

05:02

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

22.016

12-APR-2014

03:54

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

101.376

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

43.008

12-APR-2014

03:28

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

258.048

11-nov-2014

05:02

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

30.208

12-APR-2014

03:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

153.600

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

66.560

12-APR-2014

03:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

270.336

11-nov-2014

05:03

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

32.256

12-APR-2014

03:55

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

165.888

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

72.192

12-APR-2014

03:27

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

292.352

11-nov-2014

05:04

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

31.744

12-APR-2014

03:55

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

180.224

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

73.728

12-APR-2014

03:27

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

296.448

14-Jan-2015

07:54

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

31.232

12-APR-2014

03:55

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

181.248

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

70.144

12-APR-2014

03:27

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

290.304

14-Jan-2015

07:54

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

33.792

12-APR-2014

03:55

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

181.248

14-OCT-2014

03:42

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

69.120

12-APR-2014

03:27

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

285.184

14-Jan-2015

07:55

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

30.720

12-APR-2014

03:56

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

163.328

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

76.800

12-APR-2014

03:27

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

257.024

11-nov-2014

05:03

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

30.208

12-APR-2014

03:56

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

161.280

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

66.560

12-APR-2014

03:28

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

257.536

14-Jan-2015

07:54

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

29.696

12-APR-2014

03:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

159.744

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

61.952

12-APR-2014

03:25

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

135.168

11-nov-2014

05:02

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

19.968

12-APR-2014

03:54

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

87.040

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

33.280

12-APR-2014

03:27

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

139.264

11-nov-2014

05:03

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

18.944

12-APR-2014

03:55

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

89.600

14-OCT-2014

03:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

36.864

12-APR-2014

03:27

Nije primenljivo

Adtschema.dll

6.1.7601.18717

686.080

14-Jan-2015

05:59

bitna

Auditpol.exe

6.1.7601.18717

64.000

14-Jan-2015

06:04

bitna

Msaudite.dll

6.1.7601.18717

146.432

14-Jan-2015

06:02

bitna

Msobjs.dll

6.1.7601.18717

60.416

14-Jan-2015

06:02

bitna

Adtschema.dll

6.1.7601.22923

690.688

14-Jan-2015

06:21

bitna

Auditpol.exe

6.1.7601.22923

64.000

14-Jan-2015

06:28

bitna

Msaudite.dll

6.1.7601.22923

146.432

14-Jan-2015

06:23

bitna

Msobjs.dll

6.1.7601.22923

60.416

14-Jan-2015

06:23

bitna

Ncrypt.dll

6.1.7601.18606

309.760

19-Sep-2014

09:42

bitna

Ncrypt.dll

6.1.7601.22923

308.224

14-Jan-2015

06:29

bitna

Ocspisapi.dll

6.1.7601.22653

355.840

12-APR-2014

02:32

bitna

Ocspizapiktrs.

Nije primenljivo

1.421

09-jul-2013

06:42

Nije primenljivo

Ocspisapictrs.ini

Nije primenljivo

2.636

09-jul-2013

06:42

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

10.240

12-APR-2014

04:03

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

2.960

12-APR-2014

03:42

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

10.752

12-APR-2014

04:02

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

3.134

12-APR-2014

03:42

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

9.728

12-APR-2014

02:29

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

2.918

12-APR-2014

02:29

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

11.264

12-APR-2014

04:01

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

3.210

12-APR-2014

03:41

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

11.776

12-APR-2014

04:03

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

3.098

12-APR-2014

03:42

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

11.264

12-APR-2014

04:01

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

3.028

12-APR-2014

03:41

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

10.752

12-APR-2014

04:02

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

3.140

12-APR-2014

03:42

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

6.656

12-APR-2014

04:02

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

2.642

12-APR-2014

03:42

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

6.144

12-APR-2014

04:01

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

2.576

12-APR-2014

03:41

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

10.752

12-APR-2014

04:02

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

3.026

12-APR-2014

03:41

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

12.288

12-APR-2014

04:02

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

3.028

12-APR-2014

03:42

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

10.752

12-APR-2014

04:02

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

3.188

12-APR-2014

03:41

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

11.264

12-APR-2014

04:01

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

3.130

12-APR-2014

03:41

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

10.240

12-APR-2014

04:02

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

3.064

12-APR-2014

03:42

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

9.728

12-APR-2014

04:03

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

3.092

12-APR-2014

03:42

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

9.728

12-APR-2014

04:00

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

2.828

12-APR-2014

03:40

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

5.120

12-APR-2014

04:00

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

2.158

12-APR-2014

03:41

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe. MUI

6.1.7601.22653

5.120

12-APR-2014

04:01

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

2.460

12-APR-2014

03:41

Nije primenljivo

Ocspsvc.exe

6.1.7601.22653

276.480

12-APR-2014

02:31

bitna

Ocspsvctron sa. h

Nije primenljivo

1.569

09-jul-2013

06:42

Nije primenljivo

Ocspsvcctrs.ini

Nije primenljivo

2.918

09-jul-2013

06:42

Nije primenljivo

Ntoskrnl.exe

6.1.7601.18717

5.554.112

14-Jan-2015

06:09

bitna

Ntoskrnl.exe

6.1.7601.22923

5.553.080

14-Jan-2015

06:34

bitna

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.103

14-Jan-2015

07:06

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.984

14-Jan-2015

07:06

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.123

14-Jan-2015

07:07

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

3.373

14-Jan-2015

07:06

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.846

14-Jan-2015

06:01

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.136

14-Jan-2015

07:06

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.962

14-Jan-2015

07:06

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.233

14-Jan-2015

07:06

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.081

14-Jan-2015

07:06

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.173

14-Jan-2015

07:07

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.208

14-Jan-2015

07:07

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.018

14-Jan-2015

07:07

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.957

14-Jan-2015

07:06

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.019

14-Jan-2015

07:06

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.163

14-Jan-2015

07:06

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.161

14-Jan-2015

07:07

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.152

14-Jan-2015

07:07

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.974

14-Jan-2015

07:07

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.976

14-Jan-2015

07:06

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.986

14-Jan-2015

07:06

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.637

14-Jan-2015

07:06

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.846

14-Jan-2015

07:06

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.761

14-Jan-2015

07:07

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.103

14-Jan-2015

07:48

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.984

14-Jan-2015

07:46

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.123

14-Jan-2015

07:48

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

3.373

14-Jan-2015

07:46

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.846

14-Jan-2015

06:21

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.136

14-Jan-2015

07:48

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.962

14-Jan-2015

07:46

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.233

14-Jan-2015

07:48

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.081

14-Jan-2015

07:47

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.173

14-Jan-2015

07:48

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.208

14-Jan-2015

07:48

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.018

14-Jan-2015

07:47

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.957

14-Jan-2015

07:46

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.019

14-Jan-2015

07:47

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.163

14-Jan-2015

07:47

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.161

14-Jan-2015

07:47

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.152

14-Jan-2015

07:47

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.974

14-Jan-2015

07:48

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.976

14-Jan-2015

07:47

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.986

14-Jan-2015

07:48

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.637

14-Jan-2015

07:48

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.846

14-Jan-2015

07:46

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.761

14-Jan-2015

07:47

Nije primenljivo

Credssp.dll

6.1.7601.18606

22.016

19-Sep-2014

09:42

bitna

Tspkg.dll

6.1.7601.18606

86.528

19-Sep-2014

09:42

bitna

Tspkg. MOF

Nije primenljivo

964

04-jul-2013

12:25

Nije primenljivo

Credssp.dll

6.1.7601.22750

22.016

16-Jul-2014

03:23

bitna

Tspkg.dll

6.1.7601.22750

86.528

16-Jul-2014

03:23

bitna

Tspkg. MOF

Nije primenljivo

964

09-jul-2013

06:41

Nije primenljivo

Wdigest.dll

6.1.7601.18606

210.944

19-Sep-2014

09:42

bitna

Wdigest.dll

6.1.7601.22616

210.944

04-Mar-2014

11:08

bitna

Kerberos.dll

6.1.7601.18658

728.064

11-nov-2014

03:08

bitna

Kerberos.dll

6.1.7601.22865

729.600

11-nov-2014

03:45

bitna

Msv1_0.dll

6.1.7601.18606

314.880

19-Sep-2014

09:42

bitna

Msv1_0.dll

6.1.7601.22616

315.904

04-Mar-2014

11:08

bitna

Schannel.dll

6.1.7601.18606

342.016

19-Sep-2014

09:42

bitna

Schannel.dll

6.1.7601.22923

341.504

14-Jan-2015

06:29

bitna

Revizapostavke. ADMX

Nije primenljivo

1.337

15-Dec-2014

18:26

Nije primenljivo

Revizapostavke. ADMX

Nije primenljivo

1.337

19-OCT-2014

22:22

Nije primenljivo

Apisetschema.dll

6.1.7601.18229

6.656

02-Aug-2013

02:12

bitna

Smss.exe

6.1.7601.18229

112.640

02-Aug-2013

00:59

bitna

Apisetschema.dll

6.1.7601.22653

6.656

12-APR-2014

02:28

bitna

Smss.exe

6.1.7601.22653

112.640

12-APR-2014

02:31

bitna

Apisetschema.dll

6.1.7601.18229

6.656

02-Aug-2013

02:12

bitna

Smss.exe

6.1.7601.18229

112.640

02-Aug-2013

00:59

bitna

Apisetschema.dll

6.1.7601.22653

6.656

12-APR-2014

02:28

bitna

Smss.exe

6.1.7601.22653

112.640

12-APR-2014

02:31

bitna

Rstrui.exe

6.1.7601.18717

296.960

14-Jan-2015

06:04

bitna

Srclient.dll

6.1.7601.18717

50.176

14-Jan-2015

06:05

bitna

Srcore.dll

6.1.7601.18717

503.808

14-Jan-2015

06:05

bitna

Rstrui.exe

6.1.7601.21988

296.960

05-Mej-2012

08:17

bitna

Srclient.dll

6.1.7601.21988

50.176

05-Mej-2012

08:18

bitna

Srcore.dll

6.1.7601.22780

503.808

19-Aug-2014

03:05

bitna

Appidapi.dll

6.1.7601.22736

50.688

07-jul-2014

01:40

procesor

Lsasrv. MOF

Nije primenljivo

13.780

04-jul-2013

12:18

Nije primenljivo

Secur32.dll

6.1.7601.18717

22.016

14-Jan-2015

05:41

procesor

Sspicli.dll

6.1.7601.18717

96.768

14-Jan-2015

05:40

procesor

Lsasrv. MOF

Nije primenljivo

13.780

09-jul-2013

06:22

Nije primenljivo

Secur32.dll

6.1.7601.22923

22.016

14-Jan-2015

06:21

procesor

Sspicli.dll

6.1.7601.22923

96.768

14-Jan-2015

06:18

procesor

Wdigest.dll

6.1.7601.18606

172.032

19-Sep-2014

09:23

procesor

Wdigest.dll

6.1.7601.22616

172.032

04-Mar-2014

10:39

procesor

Kerberos.dll

6.1.7601.18658

550.912

11-nov-2014

02:44

procesor

Kerberos.dll

6.1.7601.22865

551.424

11-nov-2014

03:21

procesor

Msv1_0.dll

6.1.7601.18606

259.584

19-Sep-2014

09:23

procesor

Msv1_0.dll

6.1.7601.22616

260.096

04-Mar-2014

10:39

procesor

Schannel.dll

6.1.7601.18606

248.832

19-Sep-2014

09:23

procesor

Schannel.dll

6.1.7601.22923

248.832

14-Jan-2015

06:21

procesor

Apisetschema.dll

6.1.7601.18229

6.656

02-Aug-2013

01:48

procesor

Apisetschema.dll

6.1.7601.22653

6.656

12-APR-2014

02:03

procesor

Apisetschema.dll

6.1.7601.18229

6.656

02-Aug-2013

01:48

procesor

Apisetschema.dll

6.1.7601.22653

6.656

12-APR-2014

02:03

procesor

Srclient.dll

6.1.7601.18717

43.008

14-Jan-2015

05:41

procesor

Srclient.dll

6.1.7601.21988

43.008

05-Mej-2012

07:33

procesor

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

14.336

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

16.384

12-APR-2014

02:51

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

16.896

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

17.920

12-APR-2014

02:52

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

17.920

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

14.336

12-APR-2014

02:03

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

17.408

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

16.384

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

18.944

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

14.848

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

17.920

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

16.384

12-APR-2014

02:52

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

10.240

12-APR-2014

02:51

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

9.728

12-APR-2014

02:51

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

15.360

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

17.408

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

17.920

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

18.432

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

16.896

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

15.872

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

16.896

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

14.848

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

8.192

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll. MUI

6.1.7601.22653

8.192

12-APR-2014

02:50

Nije primenljivo

Certcli.dll

6.1.7601.22923

342.528

14-Jan-2015

06:21

procesor

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

245.760

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

29.184

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

152.064

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

62.464

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

263.168

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

31.232

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

164.864

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

73.728

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

253.440

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

30.720

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

156.672

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

67.584

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

279.040

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

33.280

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

160.256

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

73.216

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

308.736

14-Jan-2015

06:13

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

32.768

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

187.392

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

75.776

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

248.320

14-Jan-2015

05:35

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

29.184

14-Jan-2015

05:35

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

146.432

14-Jan-2015

05:36

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

60.416

14-Jan-2015

05:35

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

295.936

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

32.256

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

185.344

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

69.632

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

253.952

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

31.232

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

160.768

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

69.632

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

311.808

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

32.768

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

183.296

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

69.120

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

216.064

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

29.184

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

136.192

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

62.976

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

280.064

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

31.744

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

171.008

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

78.336

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

281.600

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

33.280

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

168.448

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

72.192

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

176.640

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

22.528

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

110.592

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

43.520

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

159.232

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

22.016

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

101.376

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

43.008

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

256.512

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

30.208

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

153.600

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

66.560

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

268.800

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

32.256

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

165.888

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

72.192

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

290.816

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

31.744

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

180.224

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

73.728

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

294.400

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

31.232

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

181.248

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

70.144

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

288.256

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

33.792

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

181.248

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

69.120

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

283.648

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

30.720

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

163.328

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

76.800

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

255.488

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

30.208

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

161.280

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

66.560

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

256.000

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

29.696

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

159.744

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

61.952

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

134.656

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

19.968

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

87.040

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

33.280

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

139.264

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

18.944

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

89.600

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

36.864

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

246.784

11-nov-2014

03:51

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

29.184

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

152.064

14-OCT-2014

02:38

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

62.464

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

264.704

11-nov-2014

03:52

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

31.232

12-APR-2014

02:54

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

164.864

14-OCT-2014

02:43

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

73.728

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

254.976

11-nov-2014

03:52

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

30.720

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

156.672

14-OCT-2014

02:40

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

67.584

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

280.576

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

33.280

12-APR-2014

02:55

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

160.256

14-OCT-2014

02:44

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

73.216

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

310.784

11-nov-2014

03:51

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

32.768

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

187.392

14-OCT-2014

02:38

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

75.776

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

249.856

11-nov-2014

03:14

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

29.184

12-APR-2014

02:02

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

146.432

14-OCT-2014

01:44

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

60.416

12-APR-2014

02:03

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

297.472

14-Jan-2015

06:42

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

32.256

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

185.344

14-OCT-2014

02:42

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

69.632

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

255.488

11-nov-2014

03:51

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

31.232

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

160.768

14-OCT-2014

02:38

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

69.632

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

313.856

14-Jan-2015

06:42

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

32.768

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

183.296

14-OCT-2014

02:44

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

69.120

12-APR-2014

02:25

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

217.600

11-nov-2014

03:51

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

29.184

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

136.192

14-OCT-2014

02:38

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

62.976

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

282.112

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

31.744

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

171.008

14-OCT-2014

02:42

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

78.336

12-APR-2014

02:25

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

283.136

11-nov-2014

03:54

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

33.280

12-APR-2014

02:55

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

168.448

14-OCT-2014

02:43

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

72.192

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

177.664

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

22.528

12-APR-2014

02:54

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

110.592

14-OCT-2014

02:42

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

43.520

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

159.744

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

22.016

12-APR-2014

02:54

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

101.376

14-OCT-2014

02:42

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

43.008

12-APR-2014

02:27

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

258.048

11-nov-2014

03:51

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

30.208

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

153.600

14-OCT-2014

02:38

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

66.560

12-APR-2014

02:25

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

270.336

11-nov-2014

03:51

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

32.256

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

165.888

14-OCT-2014

02:43

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

72.192

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

292.352

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

31.744

12-APR-2014

02:54

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

180.224

14-OCT-2014

02:43

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

73.728

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

296.448

14-Jan-2015

06:42

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

31.232

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

181.248

14-OCT-2014

02:43

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

70.144

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

290.304

14-Jan-2015

06:41

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

33.792

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

181.248

14-OCT-2014

02:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

69.120

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

285.184

14-Jan-2015

06:40

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

30.720

12-APR-2014

02:54

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

163.328

14-OCT-2014

02:42

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

76.800

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

257.024

11-nov-2014

03:52

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

30.208

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

161.280

14-OCT-2014

02:41

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

66.560

12-APR-2014

02:25

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

257.536

14-Jan-2015

06:41

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

29.696

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

159.744

14-OCT-2014

02:40

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

61.952

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

135.168

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

19.968

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

87.040

14-OCT-2014

02:43

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

33.280

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

139.264

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

18.944

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

89.600

14-OCT-2014

02:42

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

36.864

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll

6.1.7601.18717

686.080

14-Jan-2015

05:36

procesor

Auditpol.exe

6.1.7601.18717

50.176

14-Jan-2015

05:40

procesor

Msaudite.dll

6.1.7601.18717

146.432

14-Jan-2015

05:37

procesor

Msobjs.dll

6.1.7601.18717

60.416

14-Jan-2015

05:38

procesor

Adtschema.dll

6.1.7601.22923

690.688

14-Jan-2015

06:14

procesor

Auditpol.exe

6.1.7601.22923

50.176

14-Jan-2015

06:20

procesor

Msaudite.dll

6.1.7601.22923

146.432

14-Jan-2015

06:15

procesor

Msobjs.dll

6.1.7601.22923

60.416

14-Jan-2015

06:15

procesor

Ncrypt.dll

6.1.7601.18606

221.184

19-Sep-2014

09:23

procesor

Ncrypt.dll

6.1.7601.22923

220.160

14-Jan-2015

06:21

procesor

Ntkrnlpa.exe

6.1.7601.18717

3.972.544

14-Jan-2015

05:44

Nije primenljivo

Ntoskrnl.exe

6.1.7601.18717

3.917.760

14-Jan-2015

05:44

Nije primenljivo

Ntkrnlpa.exe

6.1.7601.22923

3.977.656

14-Jan-2015

06:25

Nije primenljivo

Ntoskrnl.exe

6.1.7601.22923

3.921.848

14-Jan-2015

06:25

Nije primenljivo

Credssp.dll

6.1.7601.18606

17.408

19-Sep-2014

09:23

procesor

Tspkg.dll

6.1.7601.18606

65.536

19-Sep-2014

09:23

procesor

Tspkg. MOF

Nije primenljivo

964

04-jul-2013

12:24

Nije primenljivo

Credssp.dll

6.1.7601.22750

17.408

16-Jul-2014

02:56

procesor

Tspkg.dll

6.1.7601.22750

65.536

16-Jul-2014

02:56

procesor

Tspkg. MOF

Nije primenljivo

964

09-jul-2013

06:39

Nije primenljivo

Za sve podržane verzije sistema Windows Server 2008 R2 zasnovane na ie-64

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

Strane

Appid-ppdlic. xrm-MS

Nije primenljivo

3.013

14-Jan-2015

05:36

Nije primenljivo

Appid.sys

6.1.7601.22736

131.584

07-jul-2014

00:41

IA-64

Appidapi.dll

6.1.7601.22736

116.736

07-jul-2014

01:25

IA-64

Appidcertstorecheck.exe

6.1.7601.22923

39.424

14-Jan-2015

05:21

IA-64

Appidpolicyconverter.exe

6.1.7601.22653

282.624

12-APR-2014

01:35

IA-64

Appidsvc.dll

6.1.7601.22923

74.240

14-Jan-2015

05:22

IA-64

Setbcdlocale.dll

6.1.7601.22780

154.112

19-Aug-2014

02:13

IA-64

WinLoad. Efi

6.1.7601.22908

1.840.576

12-Dec-2014

04:48

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.22780

35.776

19-Aug-2014

04:00

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.22780

33.208

19-Aug-2014

02:12

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.22780

35.768

19-Aug-2014

04:00

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.22780

29.112

19-Aug-2014

03:59

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.22780

29.624

19-Aug-2014

03:59

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.22780

28.088

19-Aug-2014

03:59

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.22780

28.088

19-Aug-2014

03:59

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.22780

35.776

19-Aug-2014

04:00

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.22780

33.208

19-Aug-2014

02:12

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.22780

35.768

19-Aug-2014

04:00

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.22780

29.112

19-Aug-2014

03:59

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.22780

29.624

19-Aug-2014

03:59

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.22780

28.088

19-Aug-2014

03:59

Nije primenljivo

WinLoad. Efi. Efi. MUI

6.1.7601.22780

28.088

19-Aug-2014

03:59

Nije primenljivo

WinLoad. Efi

6.1.7601.22908

1.840.576

12-Dec-2014

04:48

Nije primenljivo

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

10.752

07-jul-2014

02:35

Nije primenljivo

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

9.728

07-jul-2014

01:20

Nije primenljivo

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

10.752

07-jul-2014

02:40

Nije primenljivo

Ci.dll. MUI

6.1.7601.22736

6.656

07-jul-2014

02:37

Nije primenljivo

Ci.dll

6.1.7601.22730

218.856

28-jun-2014

00:19

IA-64

Upravljački program. STL

Nije primenljivo

4.186

26-jun-2014

22:20

Nije primenljivo

Csrsrv.dll

6.1.7601.18229

94.720

02-Aug-2013

01:25

IA-64

Csrsrv.dll

6.1.7601.22653

94.720

12-APR-2014

01:36

IA-64

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

56.320

19-Sep-2014

10:45

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

46.592

19-Sep-2014

08:58

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

56.832

19-Sep-2014

10:44

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

34.304

19-Sep-2014

10:46

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

33.280

19-Sep-2014

10:41

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

26.624

19-Sep-2014

10:42

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.18606

27.136

19-Sep-2014

10:45

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

56.832

04-Mar-2014

11:49

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

47.104

04-Mar-2014

10:16

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

56.832

04-Mar-2014

11:45

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

34.304

04-Mar-2014

11:48

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

33.280

04-Mar-2014

11:47

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

26.624

04-Mar-2014

11:47

Nije primenljivo

Lsasrv.dll. MUI

6.1.7601.22616

27.136

04-Mar-2014

11:48

Nije primenljivo

Cng.sys

6.1.7601.18682

790.168

29-Dec-2014

23:25

IA-64

Ksecdd.sys

6.1.7601.18717

179.640

14-Jan-2015

05:25

IA-64

Ksecpkg.sys

6.1.7601.18717

316.864

14-Jan-2015

05:25

IA-64

Lsasrv.dll

6.1.7601.18717

2.696.704

14-Jan-2015

05:22

IA-64

Lsasrv. MOF

Nije primenljivo

13.780

04-jul-2013

12:25

Nije primenljivo

Lsass.exe

6.1.7601.18717

56.320

14-Jan-2015

05:21

IA-64

Secur32.dll

6.1.7601.18717

48.640

14-Jan-2015

05:22

IA-64

Sspicli.dll

6.1.7601.18717

275.456

14-Jan-2015

05:22

IA-64

Sspisrv.dll

6.1.7601.18717

46.080

14-Jan-2015

05:22

IA-64

Cng.sys

6.1.7601.22891

790.168

29-Dec-2014

23:27

IA-64

Ksecdd.sys

6.1.7601.22653

179.648

12-APR-2014

01:38

IA-64

Ksecpkg.sys

6.1.7601.22843

316.864

14-OCT-2014

01:30

IA-64

Lsasrv.dll

6.1.7601.22923

2.700.800

14-Jan-2015

05:22

IA-64

Lsasrv. MOF

Nije primenljivo

13.780

09-jul-2013

06:28

Nije primenljivo

Lsass.exe

6.1.7601.22653

56.320

12-APR-2014

01:36

IA-64

Secur32.dll

6.1.7601.22653

48.640

12-APR-2014

01:36

IA-64

Sspicli.dll

6.1.7601.22653

275.456

12-APR-2014

01:36

IA-64

Sspisrv.dll

6.1.7601.22653

46.080

12-APR-2014

01:36

IA-64

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

279.040

14-Jan-2015

06:48

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

33.280

14-Jan-2015

06:46

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

160.256

14-Jan-2015

06:47

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

73.216

14-Jan-2015

06:50

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

248.320

14-Jan-2015

05:17

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

29.184

14-Jan-2015

05:18

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

146.432

14-Jan-2015

05:17

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

60.416

14-Jan-2015

05:18

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

311.808

14-Jan-2015

06:49

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

32.768

14-Jan-2015

06:47

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

183.296

14-Jan-2015

06:47

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

69.120

14-Jan-2015

06:48

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

176.640

14-Jan-2015

06:47

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

22.528

14-Jan-2015

06:46

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

110.592

14-Jan-2015

06:50

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

43.520

14-Jan-2015

06:49

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

159.232

14-Jan-2015

06:45

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

22.016

14-Jan-2015

06:50

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

101.376

14-Jan-2015

06:49

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

43.008

14-Jan-2015

06:46

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

134.656

14-Jan-2015

06:46

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

19.968

14-Jan-2015

06:48

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

87.040

14-Jan-2015

06:47

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

33.280

14-Jan-2015

06:47

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

139.264

14-Jan-2015

06:47

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

18.944

14-Jan-2015

06:50

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

89.600

14-Jan-2015

06:51

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

36.864

14-Jan-2015

06:45

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

280.576

11-nov-2014

04:37

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

33.280

12-APR-2014

03:22

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

160.256

14-OCT-2014

02:56

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

73.216

12-APR-2014

03:23

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

249.856

11-nov-2014

02:18

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

29.184

12-APR-2014

01:32

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

146.432

14-OCT-2014

01:22

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

60.416

12-APR-2014

01:33

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

313.856

14-Jan-2015

07:36

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

32.768

12-APR-2014

03:22

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

183.296

14-OCT-2014

02:55

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

69.120

12-APR-2014

03:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

177.664

11-nov-2014

04:42

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

22.528

12-APR-2014

03:22

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

110.592

14-OCT-2014

03:00

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

43.520

12-APR-2014

03:21

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

159.744

11-nov-2014

04:41

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

22.016

12-APR-2014

03:25

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

101.376

14-OCT-2014

02:58

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

43.008

12-APR-2014

03:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

135.168

11-nov-2014

04:38

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

19.968

12-APR-2014

03:26

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

87.040

14-OCT-2014

02:58

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

33.280

12-APR-2014

03:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

139.264

11-nov-2014

04:39

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

18.944

12-APR-2014

03:22

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

89.600

14-OCT-2014

02:55

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

36.864

12-APR-2014

03:22

Nije primenljivo

Adtschema.dll

6.1.7601.18717

686.080

14-Jan-2015

05:17

IA-64

Auditpol.exe

6.1.7601.18717

145.408

14-Jan-2015

05:21

IA-64

Msaudite.dll

6.1.7601.18717

146.432

14-Jan-2015

05:19

IA-64

Msobjs.dll

6.1.7601.18717

60.416

14-Jan-2015

05:19

IA-64

Adtschema.dll

6.1.7601.22923

690.688

14-Jan-2015

05:17

IA-64

Auditpol.exe

6.1.7601.22923

145.408

14-Jan-2015

05:21

IA-64

Msaudite.dll

6.1.7601.22923

146.432

14-Jan-2015

05:19

IA-64

Msobjs.dll

6.1.7601.22923

60.416

14-Jan-2015

05:19

IA-64

Ncrypt.dll

6.1.7601.18606

552.448

19-Sep-2014

09:03

IA-64

Ncrypt.dll

6.1.7601.22923

553.472

14-Jan-2015

05:22

IA-64

Ntoskrnl.exe

6.1.7601.18717

11.121.592

14-Jan-2015

05:26

IA-64

Ntoskrnl.exe

6.1.7601.22923

11.125.176

14-Jan-2015

05:26

IA-64

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.123

14-Jan-2015

06:47

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.846

14-Jan-2015

05:17

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.233

14-Jan-2015

06:46

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.208

14-Jan-2015

06:49

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.018

14-Jan-2015

06:50

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.637

14-Jan-2015

06:50

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.761

14-Jan-2015

06:47

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.123

14-Jan-2015

07:39

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.846

14-Jan-2015

05:17

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.233

14-Jan-2015

07:37

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.208

14-Jan-2015

07:36

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

2.018

14-Jan-2015

07:38

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.637

14-Jan-2015

07:39

Nije primenljivo

Revizapostavke. adml

Nije primenljivo

1.761

14-Jan-2015

07:41

Nije primenljivo

Credssp.dll

6.1.7601.18606

49.664

19-Sep-2014

09:03

IA-64

Tspkg.dll

6.1.7601.18606

188.416

19-Sep-2014

09:03

IA-64

Tspkg. MOF

Nije primenljivo

964

04-jul-2013

12:32

Nije primenljivo

Credssp.dll

6.1.7601.22750

49.664

16-Jul-2014

02:34

IA-64

Tspkg.dll

6.1.7601.22750

188.416

16-Jul-2014

02:34

IA-64

Tspkg. MOF

Nije primenljivo

964

09-jul-2013

06:41

Nije primenljivo

Wdigest.dll

6.1.7601.18606

475.136

19-Sep-2014

09:03

IA-64

Wdigest.dll

6.1.7601.22616

475.136

04-Mar-2014

10:20

IA-64

Kerberos.dll

6.1.7601.18658

1.525.760

11-nov-2014

02:23

IA-64

Kerberos.dll

6.1.7601.22865

1.527.296

11-nov-2014

02:24

IA-64

Msv1_0.dll

6.1.7601.18606

647.680

19-Sep-2014

09:03

IA-64

Msv1_0.dll

6.1.7601.22616

650.240

04-Mar-2014

10:20

IA-64

Schannel.dll

6.1.7601.18606

714.240

19-Sep-2014

09:03

IA-64

Schannel.dll

6.1.7601.22923

714.240

14-Jan-2015

05:22

IA-64

Revizapostavke. ADMX

Nije primenljivo

1.337

15-Dec-2014

18:24

Nije primenljivo

Revizapostavke. ADMX

Nije primenljivo

1.337

19-OCT-2014

22:19

Nije primenljivo

Apisetschema.dll

6.1.7601.18229

6.656

02-Aug-2013

01:25

IA-64

Smss.exe

6.1.7601.18229

207.872

02-Aug-2013

00:34

IA-64

Apisetschema.dll

6.1.7601.22653

6.656

12-APR-2014

01:32

IA-64

Smss.exe

6.1.7601.22653

207.872

12-APR-2014

01:36

IA-64

Appidapi.dll

6.1.7601.22736

50.688

07-jul-2014

01:40

procesor

Lsasrv. MOF

Nije primenljivo

13.780

04-jul-2013

12:18

Nije primenljivo

Secur32.dll

6.1.7601.18717

22.016

14-Jan-2015

05:41

procesor

Sspicli.dll

6.1.7601.18717

96.768

14-Jan-2015

05:40

procesor

Lsasrv. MOF

Nije primenljivo

13.780

09-jul-2013

06:22

Nije primenljivo

Secur32.dll

6.1.7601.22923

22.016

14-Jan-2015

06:21

procesor

Sspicli.dll

6.1.7601.22923

96.768

14-Jan-2015

06:18

procesor

Wdigest.dll

6.1.7601.18606

172.032

19-Sep-2014

09:23

procesor

Wdigest.dll

6.1.7601.22616

172.032

04-Mar-2014

10:39

procesor

Kerberos.dll

6.1.7601.18658

550.912

11-nov-2014

02:44

procesor

Kerberos.dll

6.1.7601.22865

551.424

11-nov-2014

03:21

procesor

Msv1_0.dll

6.1.7601.18606

259.584

19-Sep-2014

09:23

procesor

Msv1_0.dll

6.1.7601.22616

260.096

04-Mar-2014

10:39

procesor

Schannel.dll

6.1.7601.18606

248.832

19-Sep-2014

09:23

procesor

Schannel.dll

6.1.7601.22923

248.832

14-Jan-2015

06:21

procesor

Apisetschema.dll

6.1.7601.18229

6.656

02-Aug-2013

01:48

procesor

Apisetschema.dll

6.1.7601.22653

6.656

12-APR-2014

02:03

procesor

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

279.040

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

33.280

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

160.256

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

73.216

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

248.320

14-Jan-2015

05:35

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

29.184

14-Jan-2015

05:35

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

146.432

14-Jan-2015

05:36

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

60.416

14-Jan-2015

05:35

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

311.808

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

32.768

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

183.296

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

69.120

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

176.640

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

22.528

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

110.592

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

43.520

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

159.232

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

22.016

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

101.376

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

43.008

14-Jan-2015

06:00

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

134.656

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

19.968

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

87.040

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

33.280

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.18717

139.264

14-Jan-2015

06:12

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.18717

18.944

14-Jan-2015

06:29

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.18717

89.600

14-Jan-2015

06:33

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.18717

36.864

14-Jan-2015

05:59

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

280.576

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

33.280

12-APR-2014

02:55

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

160.256

14-OCT-2014

02:44

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

73.216

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

249.856

11-nov-2014

03:14

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

29.184

12-APR-2014

02:02

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

146.432

14-OCT-2014

01:44

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

60.416

12-APR-2014

02:03

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22923

313.856

14-Jan-2015

06:42

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

32.768

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

183.296

14-OCT-2014

02:44

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

69.120

12-APR-2014

02:25

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

177.664

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

22.528

12-APR-2014

02:54

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

110.592

14-OCT-2014

02:42

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

43.520

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

159.744

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

22.016

12-APR-2014

02:54

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

101.376

14-OCT-2014

02:42

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

43.008

12-APR-2014

02:27

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

135.168

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

19.968

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

87.040

14-OCT-2014

02:43

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

33.280

12-APR-2014

02:26

Nije primenljivo

Adtschema.dll. MUI

6.1.7601.22865

139.264

11-nov-2014

03:53

Nije primenljivo

Auditpol.exe. MUI

6.1.7601.22653

18.944

12-APR-2014

02:53

Nije primenljivo

Msaudite.dll. MUI

6.1.7601.22843

89.600

14-OCT-2014

02:42

Nije primenljivo

Msobjs.dll. MUI

6.1.7601.22653

36.864

12-APR-2014

02:24

Nije primenljivo

Adtschema.dll

6.1.7601.18717

686.080

14-Jan-2015

05:36

procesor

Auditpol.exe

6.1.7601.18717

50.176

14-Jan-2015

05:40

procesor

Msaudite.dll

6.1.7601.18717

146.432

14-Jan-2015

05:37

procesor

Msobjs.dll

6.1.7601.18717

60.416

14-Jan-2015

05:38

procesor

Adtschema.dll

6.1.7601.22923

690.688

14-Jan-2015

06:14

procesor

Auditpol.exe

6.1.7601.22923

50.176

14-Jan-2015

06:20

procesor

Msaudite.dll

6.1.7601.22923

146.432

14-Jan-2015

06:15

procesor

Msobjs.dll

6.1.7601.22923

60.416

14-Jan-2015

06:15

procesor

Ncrypt.dll

6.1.7601.18606

221.184

19-Sep-2014

09:23

procesor

Ncrypt.dll

6.1.7601.22923

220.160

14-Jan-2015

06:21

procesor

Ntkrnlpa.exe

6.1.7601.18717

3.972.544

14-Jan-2015

05:44

Nije primenljivo

Ntoskrnl.exe

6.1.7601.18717

3.917.760

14-Jan-2015

05:44

Nije primenljivo

Ntkrnlpa.exe

6.1.7601.22923

3.977.656

14-Jan-2015

06:25

Nije primenljivo

Ntoskrnl.exe

6.1.7601.22923

3.921.848

14-Jan-2015

06:25

Nije primenljivo

Credssp.dll

6.1.7601.18606

17.408