Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak opisuje ispravku za Microsoft .NET Framework 4.5.2 i odgovarajući jezički paketi koji su dostupni za Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows Server 2008 SP2 i Windows Server 2008 R2 SP1. Morate preuzeti i instalirati program za .NET Framework 4.5.2 ENU instalaciju pre nego što instalirate jezičke pakete.

O ispravci .NET Framework 4.5.2 i jezički paketi

Microsoft .NET Framework 4.5.2 i njene odgovarajuće jezičke pakete su dostupne na lokaciji Windows Update i na Windows Server Update Service (WSUS). Ova ispravka je objavljena u Windows Update pod sledećim uslovima:

 • Kada .NET Framework 4.5.2 proizvod se nudi kao preporučena ažuriranja.

 • Kada .NET Framework 4.5.2 jezičke pakete nude se kao preporučena ažuriranja. Računarima koji imaju .NET Framework 4.5.2 sa starijom verzijom programa jezičke pakete za .NET Framework 4, na .NET Framework 4.5 ili .NET Framework 4.5.1 će dobiti ovo ažuriranje. Ova ispravka nadograđuje sve prethodne jezičke pakete na verziju 4.5.2.

 • .NET Framework 4.5.2 jezičke pakete su takođe dostupni odvojeno kao opcionalnuažurirati. Međutim, ova ispravka nije ponuđen zajedno sa .NET Framework 4.5.2 preporučuje se ispravka koja je prethodno opisano. Računari koji ispuniti slijedeće kriterije će dobiti ovo ažuriranje:

  • .NET Framework 4.5.2 je već instaliran.

  • Tamo je bez prethodnog .NET Framework 4, .NET Framework 4.5, or.NET okvirni 4.5.1 jezički paket instaliran.

  • Osnovni operativni sistem je lokalizovana verzija operativnog sistema Windows ili na računalu je instaliran jedan od 23 podržanih jezika za .NET Framework 4.5.2 koja je zabeležena jedan ili više paketa višejezički korisnički interfejs (MUI) ovde.

Napomena Preporučena ažuriranja mogu instalirati automatski na sve podržane platforme na osnovu postavke vašeg računara. Opcionalniispravke mogu samo instaliran izborom ručno ažuriranje liste dostupnih ispravki.

Šta je novo u okviru .NET Framework 4.5.2?

.NET Framework 4.5.2 uključuje sledeće ispravke:

 • Novi API-ji za ASP.NET aplikacije

 • Podešavanja veličine u Windows obrazaca kontrole

 • Nova funkcija toka posla

 • Profilisanje poboljšanja

 • Otklanjanje grešaka poboljšanja

 • Događaj praćenje promena

Za više informacija o .NET Framework 4.5.2, pogledajte The.NET Framework 4.5.2.

Informacije o preuzimanju

Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:

Download Odmah preuzmite paket .NET Framework 4.5.2 (van mreže Installer).
Download Odmah preuzmite paket za jezički paket (van mreže Installer) .NET Framework 4.5.2.

Više informacija o vanmrežnim instalator .NET Framework 4.5.2, potražite u Microsoft .NET Framework 4.5.2 (van mreže Installer) je dostupna.

Za više informacija o načinu preuzimanja Microsoft datoteka za podršku potražite kako nabaviti Microsoft datoteke podrške kroz usluge na mreži.
Microsoft je skenirala ovu datoteku protiv virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlaštene izmjene datoteke.

Više informacija

Parametri komandne linije za ovo ažuriranje

Za više informacija o razne opcije komandne linije koje podržavaju ovo ažuriranje, pogledajte odeljak „Opcije komandne linije” na na MSDN Web lokaciji .NET Framework raspoređivanje Vodič za razvojne programere.

Ponovnim pokretanjem

Ti možda morati ponovo pokrenuti računalo nakon što instalirate ovu ispravku. Preporučuje se da zatvorite sve aplikacije koje koriste .NET Framework pre nego što instalirate ovu ispravku.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×