Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Uvod

Ovaj članak opisuje ispravku za Microsoft .NET Framework 4.7.2 na Windows 10, verzija 1607; 10 za Windows, verzija 1703 (samo katalog preuzimanja) i Windows Server 2016 (samo katalog preuzimanje).

O Microsoft .NET Framework 4.7.2

Microsoft .NET Framework 4.7.2 je ispravka za visoko kompatibilan i na licu mesta da .NET Framework 4.6.2, 4,7 i 4.7.1. Međutim, možete pokrenuti--uporedno sa .NET Framework 3.5 sa servisnim paketom 1 (SP1) i starije verzije programa .NET Framework.

Kada instalirate ovaj paket, to je naveden kao nadopuna za Microsoft Windows (KB4054590) pod stavkom " Instalirane ispravke " na kontrolnoj tabli.

Microsoft .NET Framework 4.7.2 je dostupna na Windows Update (WUA) i na Windows Server Update Service (WSUS). To će biti ponuđena kao preporučena ažuriranja na Windows Update.

Napomene

  • Preporučena ažuriranja mogu instalirati automatski na sve podržane platforme na osnovu postavke vašeg računara na Windows Update.

  • Za Windows 10, verzija 1607 (non-LTSB), ispravka dostupna je na WU, WSUS i ažuriranje kataloga.

  • Za Windows 10, verzija 1607 (LTSB); 10 za Windows, verzija 1703; i Windows Server 2016, ispravka je dostupna na Update Catalog.

Informacije o preuzimanju

Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:

Preuzmite odmah paket vanmrežne installer .NET Framework 4.7.2

Informacije o .NET Framework 4.7.2 vanmrežne installer potražite u Microsoft .NET Framework 4.7.2 vanmrežne installer za Windows.

Za informacije o načinu preuzimanja Microsoft datoteka za podršku potražite Kako nabaviti Microsoft datoteke podrške kroz usluge na mreži.

Microsoft je skenirao ovu datoteku na prisustvo virusa koristeći najnoviji softver za otkrivanje virusa koju je bio dostupan dana kada je datoteka objavljena. Datoteka se čuva na serverima visoke bezbednosti koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Više informacija

Poznati problemi

  • Aplikacije koje se oslanjaju na .NET Framework da pokrene COM komponenta i to pokrenuti sa ograničenim dozvolama možda neće početi ispravno raditi, niti se vratiti „pristup je odbijen”, „klasa nije registrovana”, ili „unutrašnja došlo je do otkazivanja iz nepoznatih razloga” grešaka.

  • Poznati problemi u .NET Framework 4.7.2 potražite .NET Framework 4.7.2 poznati problemi.

Parametri komandne linije za ovo ažuriranje

Za više informacija o razne opcije komandne linije koje podržavaju ovu ispravku, odeljak „Opcije komandne linije” u Vodič za primenu .NET Framework za Razvojne programere.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Ti možda morati ponovo pokrenuti računalo nakon što instalirate ovu ispravku. Preporučuje se da zatvorite sve aplikacije koje koriste .NET Framework pre nego što instalirate ovu ispravku.

Podržani operativni sistemi

Microsoft .NET Framework 4.7.2 (van mreže Installer) podržava sledećih operativnih sistema:

  • 10 godišnjica Ažuriranje Windowsa (verzija 1607) (x 86 i x64)

  • 10 tvorci Ažuriranje Windowsa (verzija 1703) (x 86 i x64)

  • Windows Server 2016 (x 64)

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×