Microsoft .NET Framework 4.7.2 za Windows 8.1, Windows RT 8.1 i Windows Server 2012 R2

Uvod

Ovaj članak opisuje ispravku za Microsoft .NET Framework 4.7.2 na Windows 8.1, Windows RT 8.1 i Windows Server 2012 R2.

O Microsoft .NET Framework 4.7.2

Microsoft .NET Framework 4.7.2 je ispravka za visoko kompatibilan i na licu mesta da .NET Framework 4.5.1 4.5.2, 4.6, 4.6.1, 4.6.2, 4,7 i 4.7.1. Međutim, možete pokrenuti--uporedno sa .NET Framework 3.5 sa servisnim paketom 1 (SP1) i starije verzije programa .NET Framework.

Kada instalirate ovaj paket, to je naveden kao nadopuna za Microsoft Windows (KB4054566) pod stavkom " Instalirane ispravke " na kontrolnoj tabli.

Microsoft .NET Framework 4.7.2 je dostupna na lokaciji Windows Update i na Windows Server Update Service (WSUS). To će biti ponuđena kao preporučena ažuriranja na Windows Update.

Napomena Preporučena ažuriranja mogu instalirati automatski na sve podržane platforme na osnovu postavke vašeg računara na Windows Update.

Informacije o preuzimanju

Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:

Za informacije o načinu preuzimanja Microsoft datoteka za podršku potražite Kako nabaviti Microsoft datoteke podrške kroz usluge na mreži.

Microsoft je skenirao ovu datoteku na prisustvo virusa koristeći najnoviji softver za otkrivanje virusa koju je bio dostupan dana kada je datoteka objavljena. Datoteka se čuva na serverima visoke bezbednosti koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Više informacija

Poznati problemi

  • Aplikacije koje se oslanjaju na .NET Framework da pokrene COM komponenta i to pokrenuti sa ograničenim dozvolama možda neće početi ispravno raditi, niti se vratiti „pristup je odbijen”, „klasa nije registrovana”, ili „unutrašnja došlo je do otkazivanja iz nepoznatih razloga” grešaka.

  • Za informacije o poznatim problemima u .NET Framework 4.7.2, pogledajte .NET Framework 4.7.2 poznati problemi.

Parametri komandne linije za ovo ažuriranje

Za više informacija o razne opcije komandne linije koje podržavaju ovu ispravku, odeljak „Opcije komandne linije” u Vodiču za primenu .NET Framework za Razvojne programere.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Ti možda morati ponovo pokrenuti računalo nakon što instalirate ovu ispravku. Preporučuje se da zatvorite sve aplikacije koje koriste .NET Framework pre nego što instalirate ovu ispravku.

Podržani operativni sistemi

Microsoft .NET Framework 4.7.2 (van mreže Installer) podržava sledećih operativnih sistema:

  • Windows 8.1

  • Windows RT 8.1

  • Windows Server 2012 R2

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×