Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

UVOD

Microsoft je objavio Microsoft bezbednosni savet o ovom problemu za IT stručnjake. Bezbednosni savet sadrži dodatne informacije o bezbednosti. Da biste prikazali bezbednosni savet, posetite sledeće Microsoft Web lokaciju:

http://technet.microsoft.com/security/advisory/2819682

Svrha

Ovaj članak je najavio dostupnost ispravku za moderan program Windows pošta. Ova ispravka rešava spoofing problem koja je zabeležena u savetodavnu bezbednost 2819682.For više informacija o Windows moderne pošte, idite na sledećim Microsoft Web stranicu:

http://apps.microsoft.com/windows/app/mail-calendar-people-and/64a79953-cf0b-44f9-b5c4-ee5df3a15c63

NAJČEŠĆA PITANJA

Da li je obim ranjivost?Ovo je spoofing ranjivost.Kako bi napadač upotrijebiti ranjivost?Napadač koji uspješno iskoristio ovu ranjivost mogli da vezu ka zlonamernih Web lokacija izgleda da postoji veza sa drugog i pouzdane Web lokacije. Kako bi napadač iskoristi ranjivost?Napadač mogao iskoristiti ranjivost tako što ćete poslati e-poruku koja ima posebno oblikovani HTML.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×