Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptom

Nakon instaliranja 5 marta 2018 ispravke za Windows 10, KB4090913 (OS gradi 16299.251), može doći poruku o grešci prilikom pokušaja da se pokrene ili instalirajte Windows mešoviti stvarnost.

Sa Windows mešoviti stvarnost već instaliran, kada pokušate da lansira mešoviti stvarnost Portal možete da primite grešku, „Nešto krenulo naopako”.

Kada instalirate ili ponovo instalirate Windows mešoviti stvarnost možete da primite grešku, „Nije mogao da preuzimanje Windows mešoviti stvarnost”.

Uzrok

Ovaj problem utiče na ograničenom broju uređaja nakon instalacije u martu 5, 2018 ažuriranje za Windows 10, KB4090913 (OS gradi 16299.251).  Microsoft je uklonila ispravku koju je izazvao ovaj problem.

Rezolucija

Rešenje za ovaj problem je bio uključen u Kumulativna ispravka KB4088776. Da biste riješili problem:

  1. Izaberite na Start dugme, i onda idu u postavkama > Update & bezbednosti > Windows Update , a zatim izaberite da li postoje ispravke. Instalacija KB4088776.  Alternativno, možete ručno da instalirate kumulativnu ispravku u http://www.catalog.update.microsoft.com/Search.aspx?q=KB4088776.

  2. Ponovo pokrenite Windows.

  3. Lansiraj mešoviti stvarnost Portal da biste dovršili instalaciju.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×