Informacije o unutrašnjoj podršci korporacije Microsoft

Greška #: 36842 (održavanje sadržaja)

Simptomi

Kada pokušate da instalirate upravljački program uređaja na računaru na kojem je pokrenut 64-bitna verzija operativnog sistema Microsoft Windows, možete dobiti sledeću poruku o grešci:

Navedena lokacija ne sadrži kompatibilan softverski upravljački program za uređaj. Ako lokacija sadrži upravljački program, uverite se da je dizajniran za rad sa operativnim sistemom Windows x64 Edition.

Uzrok

Do ponašanja obično dolazi kada upravljački program uređaja nije napisan za 64-bitnu verziju operativnog sistema Windows. Do ovog ponašanja može doći i ako je upravljački program uređaja ispravno napisan za 64-bitnu verziju operativnog sistema Windows, ali datoteka instalacije. inf je nepravilno ukrašena. Za više informacija o. inf zahtevima datoteke za računare zasnovane na x64 procesorima posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, koristite neki od sledećih metoda:

  • Proverite da li koristite upravljački program koji je dizajniran za 64-bitnu verziju operativnog sistema Windows.

  • Nabavite nove ili ažurirane upravljačke programe koji imaju ispravno ukrašene. inf datoteke. Posetite Web lokaciju Windows Update ili na Web lokaciji proizvođača uređaja da biste nabavili upravljačke programe.

  • Ručno dekorišu. INF datoteku. Međutim, ne preporučujemo da ručno dekorujete datoteku upravljačkog programa. inf. Umesto toga, preporučujemo da se obratite proizvođaču uređaja za ažurirani upravljački program uređaja.

Ne možete izmeniti 32-bitnu datoteku upravljačkog programa. inf za usaglašavanje sa. inf zahtevima za dekoraciju datoteka. verzije operativnog sistema Windows zasnovane na x64 procesorima zahtevaju 64-bitne datoteke pogonskog programa.

Status

Ovo ponašanje je po dizajnu.

Više informacija

Za više informacija o. inf zahtevima za dekoraciju datoteka za 64-bitne verzije sistema Windows Server 2003 kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Opis upravljačkog programa uređaja. inf zahtevi za dekoraciju datoteka za izdanja Windows Server 2003 x64 i Windows XP Professional x64 Edition

Tehnička podrška za 64-bitna izdanja operativnog sistema Windows

Proizvođač hardvera obezbeđuje tehničku podršku i pomoć za 64-bitna izdanja operativnog sistema Microsoft Windows. Proizvođač hardvera obezbeđuje podršku jer je 64-bitna verzija operativnog sistema Windows uključena u vaš hardver. Proizvođač hardvera je možda prilagodio instalaciju 64-izdanja operativnog sistema Windows sa jedinstvenim komponentama. Jedinstvene komponente mogu uključivati određene upravljačke programe uređaja ili opcionalne postavke da bi maksimalizale performanse hardvera. Microsoft će obezbediti razumnu pomoć ako vam je potrebna Tehnička pomoć kod 64-izdanja operativnog sistema Windows. Međutim, možda ćete morati direktno da se obratite proizvođaču. Vaš proizvođač je najbolje kvalifikovan da podržava softver koji je instalirao na hardveru. Za informacije o proizvodu o operativnom sistemu Microsoft Windows XP Professional x64 Edition posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Za informacije o proizvodu o izdanjima x64 Microsoft Windows Server 2003 posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×