Rezime

U sklopu penzionisanja Skype za posao Online, cmdlet Move-CsUser se ažurira kako bi komunicirao sa novom krajnjem tačkom koju koristi Microsoft Teams infrastruktura. Pre ove promene, Move-CsUser komunicirali sa krajnjim tačkom koju koristi infrastruktura Skype za posao Online. Ne postoji funkcionalna promena u ponašanju premeštanja korisnika. Pored toga, stariji konektor Skype za posao na mreži je uklonjen. Klijenti sada moraju da instaliraju najnoviju verziju modula Teams PowerShell modul da bi mogli da Teams.

U budućnosti, ova ispravka će biti neophodna kada zagradne usluge budu uklonjene i odložene. Microsoft će najaviti vremensku osu za pre nego što postane jasnije. Preporučujemo da se svi korisnici koji imaju Skype za posao hibridno okruženje ažuriraju na ovu kumulativnu ispravku što pre kako ne bi dolazilo do prekida.

Više informacija

Koristite instalacioni program za ažuriranje Lync servera da biste instalirali kumulativnu ispravku od februara 2022 za Lync Server 2013. Dodatne informacije potražite u temi Kumulativna ispravka od februara 2022 za Lync Server 2013, Core komponente.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×