MS07-033: Kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer

Ispravka opisana u ovom članku je zamenjen novije ažuriranje. Da biste rešili ovaj problem, instalirajte najnoviju kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer. Da biste instalirali najnoviju ispravku, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

http://update.microsoft.comZa više tehničkih informacija o najnoviju kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspx

UVOD

Microsoft je objavio bilten MS07-033. Taj bilten sadrži sve relevantne informacije o sigurnosnoj nadopuni. Ove informacije uključuju datoteke manifesta informacija i opcije primene. Da biste pogledali čitav bezbednosni bilten, posetite neku od sledećih Microsoft Web lokacija:

Poznati problemi sa bezbednosnu ispravku

 • ActiveX kontrole toj liniji pre učitavanja

  Napomena Do ovog problema dolazi na Web lokacijama koje ne koriste preporučene tehnike. Ovaj problem se rešava korišćenjem tehnika koje su opisane na sledećoj Microsoft Web lokaciji:

  http://msdn2.microsoft.com/en-us/library/ms537508.aspxKada se određene kontrole učitavaju na Web stranici, kontrole su ne maskira ih ispravno funkcionalnost ove ispravke. U ove kontrole spadaju kontrole koje se koriste u Macromedia Shockwave Director, QuickTime Player i Virtools Web Player. Kada Windows utvrdi da je kontrola neaktivna, sistem pita korisnika pre učitavanja kontrole.

 • Korišćenjem monikera više nije podržana u programu Internet Explorer. Za više informacija o ovom problemu, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

  906294 upotreba monikera više nije podržana u programu Internet Explorer nakon instaliranja sigurnosnih ažuriranja od strane Kumulativna bezbednosna ažuriranja 896727 (MS05-038)

 • Binarna verzija u hebrejskom, ruski, korejski i arapski ažuriranje za Internet Explorer 6 na Windows XP SP2 takođe se kreiraju vise od verzije navedene u taj bilten MS07-033. Postoje funkcionalne razlike između binarne verzije. Binarne verzije ovih jezika će biti:

  6.0.2900.3132

 • Možete da primite poruku o pogrešci sličnu sledećoj kada pokušate da posetite Web stranicu u programu Windows Internet Explorer 7:

  Web stranicu nije moguće prikazati

  Za više informacija o ovom problemu, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

  942818 poruka o pogrešci kada instalirate ispravke za Windows Internet Explorer 7 sa Windows Update ili Microsoft Update: „Nije moguće prikazati stranicu”

Non-bezbednosne ispravke koje su uključene u ovu bezbednosnu ispravku

Popravlja široke distribucije za javnost (DDR)

Pojedinačne ažuriranja možda ili se ne može instalirati u zavisnosti od verzije operativnog sistema Windows i verzija pogođene aplikacije. Molim vas pogledajte pojedinačne članke da biste odredili status ažuriranja.

 • 935786 ne možete dodati Web lokacije u zonu „Pouzdane lokacije” kada je instaliran Internet Explorer 7 čak i kada se korisnički nalog pripada grupi "administratori"

 • 935903 Windows Internet Explorer 7 prestaje reagirati ako modalni dijalog je otvoren kada pokušate da ponovo nacrtati prozor programa Windows Internet Explorer 7

 • 933256 poruka o grešci kada pokušate da odštampate Office dokument koji se pojavljuje u okviru u programu Internet Explorer 7: „dokument u ovom okviru moguće odštampati kao što je prikazano”

 • 928387 Internet Explorer 6 prestaje reagirati nakon što ste kliknuli na vezu na Web lokaciji

 • 933006 za Web stranice je prazno u programu Internet Explorer 7

 • 931278 Internet Explorer 7 može prestati da se odazivaju kada pokušate da promenite veličinu okvira

 • 931195 popraviti: poruka o grešci kada aplikacija pokuša da koristi Internet Explorer 7 za preuzimanje skripte za proxy konfiguraciju: „1003 ERROR_CAN_NOT_COMPLETE”

 • 931278 Internet Explorer 7 može prestati da se odazivaju kada pokušate da promenite veličinu okvira

 • 928540 dijaloški okvir „Preuzimanje datoteke” u programu Internet Explorer 6 se neočekivano zatvara čak i nakon što primijenite hitni popravak 896017

 • Curenje memorije 929874 A javlja se u programu Internet Explorer 6 kada pregledate Web stranicu koja koristi JScript skripti na računalu s operacijskim sustavom Windows XP

 • 934282 poruku upozorenja kada nadogradite Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 7 na računaru sa operativnim sistemom Windows Vista: „ovaj program će se otvoriti izvan zaštićenog režima”

 • 934275 mogu da gledam protok video zapisa ili preuzme datoteku kada instalirate Windows Internet Explorer 7

 • Ažuriranu datoteku Ieapfltr.dat za Microsoft Phishing Filter je uključena u bezbednosnu ispravku.

  Microsoft radi na tome da computing toliko sigurna koliko je to moguće za naše kupce. U sklopu ovog napora, Microsoft će objaviti periodično ažuriranje da prepravite datoteku sa podacima koje koristi Microsoft Phishing Filter u programu Windows Internet Explorer 7 (Ieapfltr.dat). Ove ispravke sadrže važne konfiguracija menja u bolju podršku operacija Microsoft filtera za Phishing

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×