Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

ĐENJEM

Microsoft je objavio bezbednosni bilten MS12-034. Da biste prikazali kompletan bezbednosni bilten, posetite jednu od sledećih Microsoft Veb lokacija:

Kako da nabavite pomoć i podršku za ovu bezbednosnu ispravku

Pomoć pri instaliranju ispravki:
Podrška za Microsoft Update

Security Solutions za IT stručnjake: funkcija "
Rešavanje problema sa technet uslugom i podrška"

pomaže u zaštiti računara koji pokreće operativni sistem Windows iz virusa i malvera:
Podrška za virusei Security Center

po vašoj zemlji:
međunarodna podrška

Više informacija

Ova bezbednosna ispravka omogućava rješavanju problema do kojih može doći sa učitavanjem datoteka rasporeda tastature. Morate da instalirate ovu ispravku i bezbednosnu ispravku 2676562 da biste zaštitili sistem od ranjivosti koje mogu da se pojave od učitavanja datoteka rasporeda na tastaturi sa nepouzdanih lokacija.

Šta je to ažuriranje?

Upravljački program Windows kernel režima (Win32k.sys) odgovoran je za učitavanje rasporeda na Windows računaru na osnovu operativnog sistema Windows. I bezbednosna ispravka 2676562 i bezbednosna ispravka 2686509 moraju biti instalirane da biste zaštitili sistem od ranjivosti rasporeda na tastaturi opisane u programu MSRC Security bilten MS12-034.

Kako ova ispravka funkcioniše?

Ova ispravka numeriše sve datoteke rasporeda na tastaturi koje su registrirani na računaru, a zatim potvrđuje da su sve one u fascikli%Windir%\System32.

Možete dobiti poruku o grešci koja liči na sledeće kada pokušate da instalirate ovu bezbednosnu ispravku:

Nije moguće nastaviti instalaciju zato što jedan ili više preduslova potrebnih za instaliranje KB2686509 nije uspelo (0x8007F0F4)


Ako bilo koja registrovana datoteka rasporeda tastera na tastaturi nije u fascikli%Windir%\System32. U ovom scenariju, računar nije kompatibilan sa bezbednosnim ispravkama.

Najčešća pitanja


Zašto se ova ispravka ponovo nudi više puta?

Ispravke za Windows se ponovo nude dok se ispravka ne instalira na računaru. Ako se ova ispravka ponovo nudi, možda je došlo do otkazivanja instalacije. Potvrdite izbor u datotekama evidencije baze znanja za kodove grešaka. Na primer, datoteka evidencije instalacije baze podataka za ovu bezbednosnu ispravku verovatno bi bila "C:\Windows\ KB2686509. log"
za više informacija o tome kako da rešite ove probleme kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

958051 Kôd greške "0x8007F0F4" možete dobiti kada pokušate da instalirate ispravke sa veb sajta Windows Update ili sa Veb lokacije Microsoft Update

Šta da radim ako instalacija ove bezbednosne ispravke ne uspe sa greškom "0x8007F0F4"?

Ako primite grešku "0x8007F0F4" kada pokušate da instalirate ovu bezbednosnu ispravku, potvrdite izbor u polju za proveru da li je na računaru kreirana%windir%\folks datoteka.

Ako je kreirana%windir%\folks datoteka za evidenciju, slijedite ove korake:

 1. Otvorite datoteku Faultytastatura. log koja se nalazi u fascikli% Windir%. Ova datoteka evidencije sadrži informacije o registrovanim datotekama rasporeda na tastaturi koje nisu u fascikli%Windir%\System32. Datoteka evidencije će izgledati kao sledeće:
  Keyboard1.dll
  .\Layoutfiles\keyboard2.dll
  C:\Windows\System\Kbda1.dll
  belešku u ovom primeru, prva stavka je samo ime datoteke. Druga stavka obuhvata relativnu putanju sa imenom datoteke. Treća stavka uključuje punu putanju datoteke.

 2. Kopirajte datoteke koje su navedene u datoteci evidencije u programu Faultytastatura u fasciklu System32.Kako da kopiram datoteke rasporeda tastera na tastaturi u fasciklu System32?


Primeć

 • Sledeće korake mora da izvrši administrator.

 • %Windir%\System32 je pouzdana fascikla. Stoga se uverite da su sve datoteke koje kopirate u ovu fasciklu vjerovale u vašu organizaciju. Na primer, datoteku treba da obezbedi pouzdani prodavac softvera.

 • Nemojte pomerati datoteke rasporeda na tastaturi na%Windir%\System32. Uverite se da ste kopirali datoteke kada ste naložili umesto premeštanja datoteka.


Koristite neki od sledećih metoda da biste kopirali datoteku rasporeda tastera na tastaturi u fasciklu System32:

 • Za bilo koju stavku u datoteci evidencione za evidentiranje, koja koristi ime datoteke (a ne punu ili relativnu putanju), pronađite i kopirajte datoteku u fasciklu%Windir%\System32. (Nemojte pomerati datoteke.)

 • Za bilo koju stavku u datoteci evidencije u evidenciji za evidentiranje koja koristi relativnu putanju koristite neki od sledećih metoda:

  • Ako stavka postoji u sledećim potkljuиevima registratora, morate da pronađete datoteku na čvrstom disku, a zatim da kopirate datoteku u fasciklu%Windir%\System32:

   HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layout
   HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts

  • Ako stavka ne postoji u prethodno navedenim potkljuиevima registratora, morate da se obratite prodavcu softvera da biste rešili problem.


Kako da se prijavim ili uklonim rasporede tastature sa računara?

Razmotrite uklanjanje datoteka rasporeda na tastaturi koje ne dolaze od pouzdanog prodavca softvera.


Primeć

 • Sledeće korake mora da izvrši administrator.

 • Pre nego što uklonite neke datoteke rasporeda na tastaturi, proverite da li na računaru nisu pouzdane aplikacije neophodne za datoteku rasporeda tastera na tastaturi.

Važno Ovaj odeljak, metod ili zadatak sadrži korake koji vam govore kako da izmenite registrator. Međutim, može doći do ozbiljnih problema ako pogrešno izmenite registrator. Stoga se uverite da pažljivo pratite ove korake. Napravite rezervnu kopije pre nego što ga izmenite radi dodatne zaštite. Zatim možete da vratite registrator u prethodno stanje ako dođe do problema. Dodatne informacije o pravljenju rezervne kopije i oporavku registratora u prethodno stanje potražite u članku sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

322756Pravljenje rezervne kopije i Vraćanje registratora u prethodno stanje u operativnom sistemu Windows

 1. Izbrišite bilo koju stavku registratora koja upućuje na datoteku rasporeda tastera na tastaturi u sledećim potkljuиevima registratora:

  HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layout

  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts

 2. Izbrišite datoteku rasporeda tastera na tastaturi.

Poznati problemi sa ovom bezbednosnom ispravkom

Neke postavke računara mogu uzrokovati da se bezbednosna ispravka ne uspe tokom instalacije. Ako dođe do greške tokom instalacije, koristite neki od sledećih metoda da biste rešili ovaj problem.

1. Automatsko zaobilazite problem

Da biste to uradili, pratite ove korake:

 1. Pokreće Microsoft Fix it 50882. Da biste to uradili, kliknite na dugme Ispravi , u dijalogu preuzimanje datoteke , a zatim pratite korake u čarobnjaku za popravku.

 2. Instalirajte bezbednosnu ispravku opisanu u ovom članku.

 3. Pokreće Microsoft Fix it 50883. Da biste to uradili, kliknite na dugme Ispravi , u dijalogu preuzimanje datoteke , a zatim pratite korake u čarobnjaku za popravku.


Metod 2. Ručno zaobilazite problem

Da biste to uradili, pratite ove korake:

 1. Utvrdite da li Stavka registratora "Ignoreremotekeyupravnog rasporeda" ili Stavka registratora "postoji u sledećem potključu registratora". Neka od ovih stavki registratora mogu uzrokovati otkazivanje instalacije bezbednosne ispravke.

  Raspored HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard

 2. Napravite rezervnu kopije ovog potključa registratora. Da biste to uradili, izaberite stavku Izvezi u meniju datoteka , a zatim sačuvajte. reg datoteku na bezbednoj lokaciji, kao što je disk ili USB uređaj za skladištenje.

 3. Izbrišite potključ registratora.

 4. Instalirajte bezbednosnu ispravku opisanu u ovom članku.

 5. Vraćanje stavke registratora (. reg datoteku) koju ste sačuvali u 2. Da biste to uradili, kliknite dvaput na. reg datoteku koju ste sačuvali u okviru koraka 2, a zatim kliknite na dugme da u dijalogu koji se pojavi.

Ako i dalje ne možete da instalirate bezbednosnu ispravku, obratite se podršci.

INFORMACIJE O DATOTECI

Verzija ove softverske ispravke za Englesku (sad) instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se u lokalnom vremenu i sa pristrasnosti trenutnog letnjeg/zimsko računanje vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu da se promene prilikom izvršavanja određenih operacija na datotekama.

Windows XP i Windows Server 2003 informacije o datoteci

 • Datoteke koje se odnose na određenu prekretnicu (SPn) i usluge usluge (QFE, GDR) su navedene u KOLONAMA "SP" i "usluga usluge".

 • Filijalice usluge GDR sadrže samo one ispravke koje su široko objavljene da bi se rešilo rašireni problemi. Kompanije QFE usluge imaju hitne ispravke pored široke objavljene ispravke.

 • Pored datoteka koje su navedene u ovim tabelama, ova softverska ispravka instalira se i povezana datoteka bezbednosnog kataloga (KBbroj. Cat) koja je potpisana Microsoft digitalnim potpisom.

Za sve podržane x86 verzije operativnog sistema Windows XP

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

Strane

Kblchecker.dll

5.1.2600.6211

8.192

19-APR-2012

11:26

procesor

Za sve podržane x64 verzije sistema Windows Server 2003 i Windows XP Professional x64 Edition

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

Strane

Kblchecker.dll

5.2.3790.4985

13.312

20-APR-2012

00:25

bitna

Za sve podržane x86 verzije sistema Windows Server 2003

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

Strane

Kblchecker.dll

5.2.3790.4985

8.704

19-APR-2012

11:39

procesor

Za sve podržane verzije sistema Windows Server 2003 zasnovane na IA-64

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

Strane

Kblchecker.dll

5.2.3790.4988

21.504

26-Apr-2012

01:19

IA-64

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×