MS13-023: opis sigurnosne nadopune za visio 2010 Service Pack 1: Mart 12, 2013

Uvod

Microsoft je objavio bezbednosni bilten MS13-023. Da biste pogledali kompletan bezbednosni bilten, posetite neku od sledećih Microsoft Web lokacija:

  • Kućni korisnici:

    Preskoči detalje: Odmah preuzmite ispravke za kućni računar ili laptop sa Veb lokacije Microsoft Update:

  • IT profesionalci:

Nabavljanje pomoći i podrške za ovu bezbednosnu ispravku

Pomoć pri instaliranju ispravki: Security rešenja za IT stručnjake: u zaštiti računara koji radi pod operativnim sistemom Windows od virusa i malvera: u skladu sa vašom zemljom, lokalna podrška za :

Više informacija o ovoj bezbednosnoj ispravci

Preduslovi za primenu ove bezbednosne ispravke

Da biste primenili ovu bezbednosnu ispravku, na računaru morate imati instaliran servisni paket 1 za Microsoft Visio 2010. Za više informacija o nabavljanju servisnog paketa kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Opis programa Visio 2010 SP1Pored toga, ova bezbednosna ispravka zahteva da Windows Installer 3,1 ili novija verzija bude instalirana. Za više informacija o instaliranju programa Windows Installer 3,1 ili novijoj verziji posetite neku od sledećih Microsoft Web lokacija:

Informacije o ponovnom pokretanju

Kada instalirate bezbednosnu ispravku, možda ćete morati ponovo da pokrenete računar. U nekim slučajevima, ova ispravka ne zahteva ponovno pokretanje. Ako se zahtevane datoteke koriste, ova ispravka će zahtevati ponovno pokretanje. Ako dođe do ovog ponašanja, prikazuje se poruka koja vas obaveštava da ponovo pokrenete računar. Da biste smanjili mogućnost da će ponovno pokretanje biti zahtevano, zaustavite sve usluge i zatvorite sve aplikacije koje mogu da koriste te datoteke pre nego što instalirate bezbednosnu ispravku. Za više informacija o razlozima za ponovno pokretanje računara kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Zašto od vas može biti zatraženo da ponovo pokrenete računar nakon instalacije bezbednosne ispravke na računaru zasnovanom na operativnom sistemu Windows

Informacije o uklanjanju

Napomena Ne preporučujemo da uklonite bilo kakvu bezbednosnu ispravku. Da biste uklonili ovu bezbednosnu ispravku, koristite stavku " Dodaj ili ukloni programe " ili upotrebite stavku " Programi i funkcije " na kontrolnoj tabli.Napomena Kada uklonite ovu bezbednosnu ispravku, možda će vam biti zatraženo da ubacite disk koji sadrži Microsoft Visio 2010. Pored toga, možda nećete imati opciju da deinstalirate ovu bezbednosnu ispravku sa stavke " Dodaj ili ukloni programe " ili stavku " Programi i funkcije " na kontrolnoj tabli. Postoji nekoliko mogućih uzroka za ovaj problem. Za više informacija o uklanjanju kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Informacije o mogućnosti deinstalacije ispravki za Office

Informacije o zameni bezbednosne ispravke

Ova bezbednosna ispravka zamenjuje sledeću bezbednosnu ispravku:

MS12-059: opis sigurnosne nadopune za visio 2010: Avgust 14, 2012

Informacije o datoteci

Engleska verzija ove bezbednosne ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×