Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Uvod

Ova ispravka rešava bezbednosnu ranjivost u programu Microsoft Outlook koja može da dozvoli otkrivanje informacija kada se otvori ili pregleda specijalno izrađen e-poruka.

Rezime

Microsoft je objavio bezbednosni bilten MS13-094. Da biste pogledali kompletan bezbednosni bilten, posetite neku od sledećih Microsoft Web lokacija:

  • Kućni korisnici:

    Preskoči detalje: Odmah preuzmite ispravke za kućni računar ili laptop sa Veb lokacije Microsoft Update:

  • IT profesionalci:

Nabavljanje pomoći i podrške za ovu bezbednosnu ispravku

Pomoć pri instaliranju ispravki: Security rešenja za IT stručnjake: u zaštiti računara koji radi pod operativnim sistemom Windows od virusa i malvera: u skladu sa vašom zemljom, lokalna podrška za :

Više informacija o ovoj bezbednosnoj ispravci

Informacije o preuzimanju

Ova ispravka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:

Poznati problemi sa ovom bezbednosnom ispravkom

Nakon primene ove ispravke, može doći do problema sa potvrdom sa S/MIME certifikatom u programu Microsoft Outlook. Do ovog problema dolazi zato što ispravka onemogućava udaljeni posredni certifikat u programu Outlook. Ako naiđete na ove probleme ili ako radite na instalaciji preduzeća koja zahteva preuzimanje udaljenih certifikata na koje se odnosi oznaka za pristup informacijama o autoritetu, ključ registratora može biti podešen da omogući daljinsko upravljanje posrednim certifikatima u programu Microsoft Outlook.Upozorenje Podešavanje ključa registratora za omogućavanje udaljenog posredničkog certifikata će ukloniti zaštitu koju obezbeđuje ova ispravka.Važno Pažljivo sledite korake u ovom odeljku. Može doći do ozbiljnih problema ako neispravno izmenite registrator. Pre nego što je izmenite, u slučaju da dođe do problema. Da biste omogućili daljinsko upravljanje posredničke certifikate u programu Outlook nakon primene ove ispravke, podesite sledeću vrednost ključa registratora:

Lokacija registratora: HKEY_CURRENT_USER \Software\policies\microsoft\office\14.0\outlook\bezbednosnoDWORD ime: Enableaiacertekstenvalue podaci: 1Napomene

  • Možda ćete morati da kreirate potključ za bezbednost i DWORD stavku Enableaacertoznake proširenja ako one ne postoje.

  • Da biste onemogućili ocenu, podesite podatke vrednosti na 0 (0 je podrazumevani).

Pored toga, možete da primenite ovaj ključ registratora na više domena pomoću smernica grupe. Više informacija o smernicama grupe potražite u članku TechNet, .

Preduslovi za primenu ove bezbednosne ispravke

Da biste primenili ovu bezbednosnu ispravku, na računaru morate imati instaliran ili za Microsoft Office 2010.

Informacije o ponovnom pokretanju

Kada instalirate bezbednosnu ispravku, možda ćete morati ponovo da pokrenete računar. U nekim slučajevima, ova ispravka ne zahteva ponovno pokretanje. Ako se zahtevane datoteke koriste, ova ispravka će zahtevati ponovno pokretanje. Ako dođe do ovog ponašanja, prikazuje se poruka koja vas obaveštava da ponovo pokrenete računar. Da biste smanjili mogućnost da će ponovno pokretanje biti zahtevano, zaustavite sve usluge i zatvorite sve aplikacije koje mogu da koriste te datoteke pre nego što instalirate bezbednosnu ispravku. Pogledajte kada instalirate bezbednosnu ispravku na računar zasnovan na operativnom sistemu Windows za više informacija.

Informacije o uklanjanju

Napomena Ne preporučujemo da uklonite bilo kakvu bezbednosnu ispravku. Da biste uklonili ovu bezbednosnu ispravku, koristite stavku " Dodaj ili ukloni programe " ili upotrebite stavku " Programi i funkcije " na kontrolnoj tabli.Napomena Kada uklonite ovu bezbednosnu ispravku, možda će vam biti zatraženo da ubacite disk koji sadrži Microsoft Office. Pored toga, možda nećete imati opciju da deinstalirate ovu bezbednosnu ispravku sa stavke " Dodaj ili ukloni programe " ili stavku " Programi i funkcije " na kontrolnoj tabli. Postoji nekoliko mogućih uzroka za ovaj problem. Pogledajte za više informacija.

Informacije o zameni bezbednosne ispravke

Ova bezbednosna ispravka zamenjuje bezbednosnu ispravku .

Engleska verzija ove bezbednosne ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Za sve podržane 86-bitne verzije programa Outlook 2010

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×