Ovaj članak se ne primenjuje na Windows 10 uređaje koji se pokreću u S režimu.

Za više informacija o režimu pogledajte odeljak " najčešća pitanja o operativnom sistemu Windows 10".

Uvod

Microsoft je objavio bezbednosni bilten MS14-059. Da biste saznali više o ovom biltenu za bezbednost:

Informacije o preuzimanju

Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje na sajtu Microsoft Download Center.

Za sve podržane verzije sistema Microsoft ASP.NET

Odmah preuzmite paket. Download Datum izdavanja: 14. oktobar 2014

Za informacije o preuzimanju Microsoft datoteka za podršku kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka za podršku putem usluga na mreži

Microsoft je skenirao ovu datoteku na prisustvo virusa koristeći najnoviji softver za otkrivanje virusa koju je bio dostupan dana kada je datoteka objavljena. Datoteka se čuva na serverima visoke bezbednosti koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Više informacija

  • Za više informacija o opcijama primene da biste rešili ovu bezbednosnu ranjivost, pogledajte MS14-059 bezbednosni bilten. Ova ispravka će biti ponuđena putem lokacije Microsoft Update, Microsoft centra za preuzimanje i ažuriranih paketa Naget. Bezbednosni bilten će obezbediti ispravne smernice za koja je potrebna opcija primene da bi se osiguralo da računar i aplikacije budu bezbedni.

  • Takođe, pogledajte odeljak "Ažuriranje najčešćih pitanja" u MS14-059 da biste bolje razumeli kako su podržane Microsoft bezbednosne ispravke za .NET biblioteke Naget, kako da utvrdite koja se verzija ASP.net modela-prikaza-kontrolera (MVC) instalira na računaru, koji računari nude ažuriranje putem usluge Microsoft Update i druge važne informacije.

Informacije o datoteci

Verzija ove softverske ispravke za engleski (Sjedinjene Države) instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru su prikazani u vašem lokalnom vremenu i sa trenutnim računom za letnje/zimsko računanje vremena (DST). Osim toga, datumi i vremena mogu da se promene kada izvršavate određene operacije na datotekama.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Eula.rtf

Not applicable

132.061

14-Aug-2014

19:24

System.web.mvc.dll

2.0.60814.0

376.464

14-Aug-2014

19:52

Nabavljanje pomoći i podrške za ovu bezbednosnu ispravku

Pomoć za instaliranje ispravki: Windows Update: najčešća pitanja Pomoć za zaštitu računara zasnovanog na operativnom sistemu Windows od virusa i malvera: Microsoft bezbedna Lokalna podrška u skladu sa vašom zemljom: međunarodna podrška

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×