MS14-059: opis sigurnosne nadopune za ASP.NET MVC 5,1: oktobar 14, 2014

Pogledajte proizvode na koje se odnosi ovaj članak.

UVOD

Microsoft je objavio bezbednosni bilten MS14-059. Da biste saznali više o ovom biltenu za bezbednost:

Informacije o preuzimanju

Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje na sajtu Microsoft Download Center.

Za sve podržane verzije sistema Microsoft ASP.NET

Odmah preuzmite paket. Download Datum izdavanja: 14 oktobar, 2014Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka za podršku kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Nabavljanje pomoći i podrške za ovu bezbednosnu ispravku

Pomoć pri instaliranju ispravki:Podrška za Microsoft UpdateSecurity rešenja za IT stručnjake:Bezbednosno rešavanje problema sa programom technet i podrškau zaštiti računara zasnovanog na operativnom sistemu Windows od virusa i malvera: Zaštita odvirusa i bezbednosnog centralokalna podrška u skladu sa vašom zemljom:međunarodna podrška

Više informacija

  • Za više informacija o opcijama primene da biste rešili ovu bezbednosnu ranjivost, pogledajte MS14-059 bezbednosni bilten. Ova ispravka će biti ponuđena putem lokacije Microsoft Update, Microsoft centra za preuzimanje i ažuriranih paketa Naget. Bezbednosni bilten će obezbediti ispravne smernice za koja je potrebna opcija primene da bi se osiguralo da računar i aplikacije budu bezbedni.

  • Takođe, pogledajte odeljak "Ažuriranje najčešćih pitanja" u MS14-059 da biste bolje razumeli kako su podržane Microsoft bezbednosne ispravke za .NET biblioteke Naget, kako da utvrdite koja se verzija ASP.net modela-prikaza-kontrolera (MVC) instalira na računaru, koji računari nude ažuriranje putem usluge Microsoft Update i druge važne informacije.

Odnosi se na

Ovaj članak se odnosi na sledeće:

  • ASP.NET MVC 5,1

INFORMACIJE O DATOTECI

Verzija ove softverske ispravke za engleski (Sjedinjene Države) instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru su prikazani u vašem lokalnom vremenu i sa trenutnim računom za letnje/zimsko računanje vremena (DST). Osim toga, datumi i vremena mogu da se promene kada izvršavate određene operacije na datotekama.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

System.web.mvc.dll

5.1.20821.0

555.216

21-Aug-2014

20:24

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×