MS14-082: opis sigurnosne nadopune za Microsoft Office 2010: decembar 9, 2014

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Uvod

Ova bezbednosna ispravka rešava ranjivost koja može da dozvoli daljinsko izvršavanje koda ako se u programu Microsoft Office utiče na specijalno izrađen datoteku.

Rezime

Microsoft je objavio bezbednosni bilten MS14-082. Saznajte više o nabavljanju ispravki koje su uključene u ovaj bezbednosni bilten:

 • Za individualne, male poslovne i organizacione korisnike, koristite funkciju Automatsko ažuriranje operativnog sistema Windows da biste instalirali ispravke sa Microsoft Update. Da biste to uradili, pogledajte odeljak na Veb lokaciji Microsoft bezbednost i centar za bezbednost.

 • Za IT stručnjake pogledajte na Veb lokaciji Security TechCenter.

Nabavljanje pomoći i podrške za ovu bezbednosnu ispravku

Pomoć pri instaliranju ispravki: Security rešenja za IT stručnjake: u zaštiti računara koji radi pod operativnim sistemom Windows od virusa i malvera: u skladu sa vašom zemljom, lokalna podrška za :

Više informacija

Poznati problemi sa ovom bezbednosnom ispravkom

 • Nakon što instalirate bezbednosnu ispravku, možete dobiti poruku o grešci koja podseća na bilo koju od sledećih radnji kada umećete ActiveX kontrolu (forms3) obrasca u Office dokument ili kada uređujete svojstva kontrole:

  Visio ne može da umetne ovu kontrolu jer se njegove slovni podaci nisu ispravno objedinili. Uverite se da su svi tipovi parametara VBA prijateljski nastrojeni. Izbrišite datoteku TEMP *. exd ako je potrebno.

  Biblioteka objekata je nevažeća ili sadrži reference na definicije objekata koje nisu mogle biti pronađene.

  Ili

  Nije moguće umetnuti objekat.

  Ili

  Program koji je upotrebljen za kreiranje ovog objekta je obrazac. Taj program nije instaliran na vašem računaru ili se ne odaziva. Da biste uredili ovaj objekat, instalirajte obrasce ili se uverite da su svi dijalozi u obrascima zatvoreni.

  Napomena U ovoj poruci o grešci tekst obrazaca može da bude zamenjen GUID -om kontrole.

Za više informacija o rešavanju ovog problema kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

"nije moguće umetnuti objekat" u ActiveX prilagođenom Office rešenju kada instalirate MS14-082 bezbednosnu ispravku

Informacije o preuzimanju

Ova ispravka je dostupna za preuzimanje sa .

Preduslovi za primenu ove bezbednosne ispravke

Da biste primenili ovu bezbednosnu ispravku, na računaru morate imati instaliran za Microsoft Office 2010.

Informacije o ponovnom pokretanju

Kada instalirate bezbednosnu ispravku, možda ćete morati ponovo da pokrenete računar. U nekim slučajevima, ova ispravka ne zahteva ponovno pokretanje. Ako se zahtevane datoteke koriste, ova ispravka će zahtevati ponovno pokretanje. Ako dođe do ovog ponašanja, prikazuje se poruka koja vas obaveštava da ponovo pokrenete računar. Da biste smanjili mogućnost da će ponovno pokretanje biti zahtevano, zaustavite sve usluge i zatvorite sve aplikacije koje mogu da koriste te datoteke pre nego što instalirate bezbednosnu ispravku. Saznajte nakon instalacije bezbednosne ispravke na računaru zasnovanom na operativnom sistemu Windows.

Informacije o uklanjanju

Napomena Ne preporučujemo da uklonite bilo kakvu bezbednosnu ispravku. Da biste uklonili ovu bezbednosnu ispravku, koristite stavku " Dodaj ili ukloni programe " ili upotrebite stavku " Programi i funkcije " na kontrolnoj tabli.Napomena Kada uklonite ovu bezbednosnu ispravku, možda će vam biti zatraženo da ubacite disk koji sadrži Microsoft Office. Pored toga, možda nećete imati opciju da deinstalirate ovu bezbednosnu ispravku sa stavke " Dodaj ili ukloni programe " ili stavku " Programi i funkcije " na kontrolnoj tabli. Postoji nekoliko mogućih uzroka za ovaj problem. Saznajte više .

Informacije o zameni bezbednosne ispravke

Ova bezbednosna ispravka ne zamenjuje prethodno objavljenu bezbednosnu ispravku.

Engleska verzija ove bezbednosne ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Za sve podržane 86-bitne verzije sistema Office 2010

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×