Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Uvod

Ova bezbednosna ispravka rešava ranjivosti sistema Microsoft Office koje mogu da omoguće daljinsko izvršavanje koda ako napadač bude mogao da otvori ili pregleda specijalno izrađen Microsoft Word datoteku u nekoj od verzija programa Office.

Rezime

Microsoft je objavio bezbednosni bilten MS15-022. Saznajte više o nabavljanju ispravki koje su uključene u ovaj bezbednosni bilten:

  • Za individualne, male poslovne i organizacione korisnike, koristite funkciju Automatsko ažuriranje operativnog sistema Windows da biste instalirali ispravke sa Microsoft Update. Da biste to uradili, pogledajte odeljak na Veb lokaciji Microsoft bezbednost i centar za bezbednost.

  • Za IT stručnjake pogledajte na Veb lokaciji Security TechCenter.

Nabavljanje pomoći i podrške za ovu bezbednosnu ispravku

Pomoć pri instaliranju ispravki: Security rešenja za IT stručnjake: Zaštita računara sa operativnim sistemom Windows od virusa i malvera: lokalna podrška u skladu sa vašom zemljom:

Više informacija o ovoj bezbednosnoj ispravci

Napomena Kada instalirate bezbednosnu ispravku na sve SharePoint servere i SharePoint usluge, morate pokrenuti PSconfig alatku da biste dovršili instalaciju.

Informacije o preuzimanju

Ova ispravka je dostupna za preuzimanje sa .

Preduslovi za primenu ove bezbednosne ispravke

Da biste primenili ovu bezbednosnu ispravku, na računaru morate imati instaliranu verziju ili za SharePoint Server 2013.

Informacije o ponovnom pokretanju

Kada instalirate bezbednosnu ispravku, možda ćete morati ponovo da pokrenete računar. U nekim slučajevima, ova ispravka ne zahteva ponovno pokretanje. Ako se zahtevane datoteke koriste, ova ispravka će zahtevati ponovno pokretanje. Ako dođe do ovog ponašanja, prikazuje se poruka koja vas obaveštava da ponovo pokrenete računar. Da biste smanjili mogućnost da će ponovno pokretanje biti zahtevano, zaustavite sve usluge i zatvorite sve aplikacije koje mogu da koriste te datoteke pre nego što instalirate bezbednosnu ispravku. Saznajte nakon instalacije bezbednosne ispravke na računaru zasnovanom na operativnom sistemu Windows.

Informacije o uklanjanju

Nije moguće ukloniti bezbednosnu ispravku.

Informacije o zameni bezbednosne ispravke

Ova bezbednosna ispravka ne zamenjuje prethodno objavljenu ispravku.

Engleska verzija ove bezbednosne ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×