MS15-022: opis sigurnosne nadopune za Office 2010 Service Pack 2: Mart 10, 2015

Uvod

Ova bezbednosna ispravka rešava ranjivosti sistema Microsoft Office koje mogu da omoguće daljinsko izvršavanje koda ako napadač ne bude mogao da otvori ili pregleda specijalno izrađen Microsoft Office datoteku u verziji programa Office koja je na toj funkciji.

Poboljšanja i popravke

Ova ispravka takođe sadrži ispravke za sledeće probleme koji nisu bezbednosni:

 • Nakon primene 11 novembra, 2014, ispravka za Microsoft Office 2010, nadzor dokumenta biće ispravno obrađen. Kada dođe do ovog problema, moduli za nadzor dokumenta neće biti prikazani u dijalogu "nadzor dokumenta" i u drugim izloženim lokalizovanim verzijama sistema Office 2010.

  Informacije o unutrašnjoj podršci korporacije Microsoft

  Greška #: 900456 (Office14)

 • Pretpostavimo da ste podesili kontrolu sadržaja i ograničenja uređivanja u okviru čvora programera na kartici " Prilagođavanje trake " u programu Microsoft Word 2010. U ovoj situaciji, ako pokušate da odštampate priloženi dokument u programu Word 2010, Word 2010 padne. Napomena Do ovog problema neće doći ako dokument premestite na poslednju stranicu kada štampate dokument.

  Informacije o unutrašnjoj podršci korporacije Microsoft

  Greška #: 901483 (Office14)

Rezime

Microsoft je objavio bezbednosni bilten MS15-022. Saznajte više o nabavljanju ispravki koje su uključene u ovaj bezbednosni bilten:

 • Za individualne, male poslovne i organizacione korisnike, koristite funkciju Automatsko ažuriranje operativnog sistema Windows da biste instalirali ispravke sa Microsoft Update. Da biste to uradili, pogledajte odeljak na Veb lokaciji Microsoft bezbednost i centar za bezbednost.

 • Za IT stručnjake pogledajte na Veb lokaciji Security TechCenter.

Nabavljanje pomoći i podrške za ovu bezbednosnu ispravku

Pomoć pri instaliranju ispravki: Security rešenja za IT stručnjake: Zaštita računara sa operativnim sistemom Windows od virusa i malvera: lokalna podrška u skladu sa vašom zemljom:

Više informacija o ovoj bezbednosnoj ispravci

Informacije o preuzimanju

Ova ispravka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center.

Preduslovi za primenu ove bezbednosne ispravke

Da biste primenili ovu bezbednosnu ispravku, na računaru morate imati instaliran za Microsoft Office 2010.

Informacije o ponovnom pokretanju

Kada instalirate bezbednosnu ispravku, možda ćete morati ponovo da pokrenete računar. U nekim slučajevima, ova ispravka ne zahteva ponovno pokretanje. Ako se zahtevane datoteke koriste, ova ispravka će zahtevati ponovno pokretanje. Ako dođe do ovog ponašanja, prikazuje se poruka koja vas obaveštava da ponovo pokrenete računar. Da biste smanjili mogućnost da će ponovno pokretanje biti zahtevano, zaustavite sve usluge i zatvorite sve aplikacije koje mogu da koriste te datoteke pre nego što instalirate bezbednosnu ispravku. Saznajte nakon instalacije bezbednosne ispravke na računaru zasnovanom na operativnom sistemu Windows.

Informacije o uklanjanju

Napomena Ne preporučujemo da uklonite bilo kakvu bezbednosnu ispravku. Da biste uklonili ovu bezbednosnu ispravku, koristite stavku " Dodaj ili ukloni programe " ili upotrebite stavku " Programi i funkcije " na kontrolnoj tabli.Napomena Kada uklonite ovu bezbednosnu ispravku, možda će vam biti zatraženo da ubacite disk koji sadrži Microsoft Office. Pored toga, možda nećete imati opciju da deinstalirate ovu bezbednosnu ispravku sa stavke " Dodaj ili ukloni programe " ili stavku " Programi i funkcije " na kontrolnoj tabli. Postoji nekoliko mogućih uzroka ovog problema. Saznajte više .

Informacije o zameni bezbednosne ispravke

Ova bezbednosna ispravka ne zamenjuje prethodno objavljenu ispravku.

Engleska verzija ove bezbednosne ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Za sve podržane 86-bitne verzije sistema Office 2010

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×