MS15-046: opis sigurnosne nadopune za Office 2010 Service Pack 2: maj 12, 2015

Uvod

Ova bezbednosna ispravka rešava ranjivosti sistema Microsoft Office koje mogu dozvoliti daljinsko izvršavanje koda ako napadač ne bude mogao da otvori ili pregleda specijalno izrađen Office datoteku u nekoj od verzija sistema Office. 

Rezime

Microsoft je objavio bezbednosni bilten MS15-046. Saznajte više o nabavljanju ispravki koje su uključene u ovaj bezbednosni bilten:

  • Za individualne, male poslovne i organizacione korisnike: koristite funkciju "Automatsko ažuriranje operativnog sistema Windows" da biste instalirali ispravke sa Microsoft Update. Da biste to uradili, pogledajte odeljak na Veb lokaciji Microsoft bezbednost i centar za bezbednost.

  • Za IT stručnjake: pogledajte na Veb lokaciji Security TechCenter.

Nabavljanje pomoći i podrške za ovu bezbednosnu ispravku

Pomoć pri instaliranju ispravki: Security rešenja za IT stručnjake: Zaštita računara sa operativnim sistemom Windows od virusa i malvera: lokalna podrška u skladu sa vašom zemljom:

Više informacija o ovoj bezbednosnoj ispravci

Informacije o preuzimanju

Nabavite . Nabavite .

Preduslovi za primenu ove bezbednosne ispravke

Da biste instalirali ovu bezbednosnu ispravku, na računaru morate imati instaliran .

Informacije o ponovnom pokretanju

Kada instalirate bezbednosnu ispravku, možda ćete morati ponovo da pokrenete računar. U nekim slučajevima ova bezbednosna ispravka ne zahteva ponovno pokretanje. Ako se zahtevane datoteke koriste, ova bezbednosna ispravka će zahtevati ponovno pokretanje. Ako dođe do ovog ponašanja, prikazuje se poruka koja vas obaveštava da ponovo pokrenete računar. Da biste smanjili mogućnost da će ponovno pokretanje biti zahtevano, zaustavite sve usluge i zatvorite sve aplikacije koje mogu da koriste te datoteke pre nego što instalirate bezbednosnu ispravku. Saznajte nakon instalacije bezbednosne ispravke na računaru zasnovanom na operativnom sistemu Windows.

Informacije o uklanjanju

Napomena Ne preporučujemo da uklonite bilo kakvu bezbednosnu ispravku. Da biste uklonili ovu bezbednosnu ispravku, koristite stavku "Dodaj ili ukloni programe" ili "programi i funkcije" na kontrolnoj tabli. imajte na umu kada uklonite ovu bezbednosnu ispravku, možda će vam biti zatraženo da ubacite disk koji sadrži Microsoft Office. Pored toga, možda nećete imati opciju da deinstalirate ovu bezbednosnu ispravku sa stavke "Dodaj ili ukloni programe" ili stavku "programi i funkcije" na kontrolnoj tabli. Postoji nekoliko mogućih uzroka ovog problema. Saznajte više .

Informacije o zameni bezbednosne ispravke

Ova bezbednosna ispravka zamenjuje .

Engleska verzija ove bezbednosne ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.Za sve 32-bitne izdanja sistema Microsoft Office 2010

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×