Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Rezime

Ova bezbednosna ispravka rešava ranjivosti sistema Microsoft Office koje mogu dozvoliti daljinsko izvršavanje koda ako korisnik otvori specijalno izrađen Office datoteku. Da biste saznali više o ovim ranjivih tačaka, pogledajte . Napomena da biste primenili ovu bezbednosnu ispravku, na računaru morate imati instaliranu verziju . Za kompletnu listu pogođenih verzija Microsoft Office softvera pogledajte .

Poznati problemi

Počevši od 8/12/15, korisnici 2007 sistema Microsoft Office koji nisu instalirali ispravku više neće moći da pristupe predlošcima na mreži. Umesto toga, kada pokušaju da pristupe predlošcima na mreži, pojaviće se jedna sličica predloška sa tekstom koji im saopštava da ažurira da bi pristupio predlošcima. Za više informacija pogledajte . Imajte na umu da su 2007 korisnici sistema Microsoft Office koji nisu instalirali ovu ispravku i dalje podložni čak i kada se čini da nemaju pristup predlošcima na mreži. Da biste pokušali da pristupite predlošcima na mreži u 2007 sistema Microsoft Office, kliknite na dugme Office, izaberite stavku novo, a zatim izaberite kategoriju predložaka na mreži ili potražite predloške. Dok korisnici sistema Office 2010 i Office 2013 koji nisu instalirali ispravku neće izgubiti pristup predlošcima na mreži, ti korisnici su i dalje ranjivi, tako da preporučujemo da instaliraju ispravke.

Nabavljanje i instalacija ispravke

1. metod: Microsoft Update

Ova ispravka je dostupna na lokaciji Microsoft Update. Kada uključite automatsko ažuriranje, ova ispravka će biti preuzeta i instalirana automatski. Više informacija o tome kako da uključite automatsko ažuriranje potražite u članku . Belešku Za Microsoft Office 2013 RT servisni paket 1, ova ispravka je dostupna samo na lokaciji Microsoft Update.

2. metod: Microsoft Download Center

Samostalni paket za ažuriranje možete nabaviti preko Microsoft centra za preuzimanje. Sledite uputstva za instalaciju na stranici za preuzimanje da biste instalirali ispravku.

  • Download

  • Download

Više informacija

Informacije o primeni bezbednosne ispravke

Za informacije o primeni ove ispravke pogledajte .

Engleska verzija ove bezbednosne ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Za sve podržane 86-bitne verzije sistema Office 2013

Pomoć za instalaciju ispravki: podršku za bezbednosne rešenja za IT stručnjake u : za zaštitu računara sa operativnim sistemom Windows od virusa i malvera: lokalna podrška za bezbednosni centar u skladu sa vašom zemljom:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×