MS15-081: opis sigurnosne nadopune za Office 2013: Avgust 11, 2015

Rezime

Ova bezbednosna ispravka rešava ranjivosti sistema Microsoft Office koje mogu dozvoliti daljinsko izvršavanje koda ako korisnik otvori specijalno izrađen Microsoft Office datoteku. Da biste saznali više o ovim ranjivih tačaka, pogledajte . Napomena da biste primenili ovu bezbednosnu ispravku, na računaru morate imati instaliranu verziju . Za kompletnu listu pogođenih verzija Microsoft Office softvera pogledajte .

Nabavljanje i instalacija ispravke

1. metod: Microsoft Update

Ova ispravka je dostupna na lokaciji Microsoft Update. Kada uključite automatsko ažuriranje, ova ispravka će biti preuzeta i instalirana automatski. Više informacija o tome kako da uključite automatsko ažuriranje potražite u članku . Belešku Za Microsoft Office 2013 RT servisni paket 1, ova ispravka je dostupna samo na lokaciji Microsoft Update.

2. metod: Microsoft Download Center

Samostalni paket za ažuriranje možete nabaviti preko Microsoft centra za preuzimanje. Sledite uputstva za instalaciju na stranici za preuzimanje da biste instalirali ispravku.

  • Download

  • Download

Više informacija

Informacije o primeni bezbednosne ispravke

Za informacije o primeni ove ispravke pogledajte .

Engleska verzija ove bezbednosne ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Za sve podržane 86-bitne verzije sistema Office 2013

Pomoć za instalaciju ispravki: podršku za bezbednosne rešenja za IT stručnjake u : za zaštitu računara sa operativnim sistemom Windows od virusa i malvera: lokalna podrška za bezbednosni centar u skladu sa vašom zemljom:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×