Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Ova bezbednosna ispravka rešava ranjivosti programa Microsoft Publisher 2013 koje mogu dozvoliti daljinsko izvršavanje koda ako korisnik otvori specijalno izrađen Microsoft Office datoteku. Da biste saznali više o ovim ranjivih tačaka, pogledajte . Belešku Kada primenite ovu bezbednosnu ispravku, možda ćete videti iskačući prozor u kome se navodi da Veb lokacija želi da otvori Web sadržaj u zaštićenom režimu programa Internet Explorer. Pogledajte za više informacija. Za kompletnu listu pogođenih verzija Office softvera pogledajte članak u Microsoftovoj bazi znanja.

Kako da nabavite i instalirate ispravku

1. metod: Microsoft Update

Ova ispravka je dostupna na lokaciji Microsoft Update. Kada uključite automatsko ažuriranje, ova ispravka će biti preuzeta i instalirana automatski. Više informacija o tome kako da uključite automatsko ažuriranje potražite u članku .

2. metod: Microsoft Download Center

Samostalni paket za ažuriranje možete da dobijete preko Microsoft centra za preuzimanje. Sledite uputstva za instalaciju na stranici za preuzimanje da biste instalirali ispravku.

  • Download

  • Download

Više informacija

Informacije o primeni bezbednosne ispravke

Za informacije o primeni ove ispravke pogledajte članak Microsoft baze znanja.

Preduslovi

Da biste instalirali bezbednosnu ispravku, morate da imate instaliran .

Informacije o zameni ispravke

Ova ispravka ne zamenjuje prethodno objavljenu ispravku.

Engleska verzija ove bezbednosne ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Za sve podržane 86-bitne verzije programa Publisher 2013

Pomoć za instalaciju ispravki: podršku za bezbednosne rešenja za IT stručnjake u : za zaštitu računara sa operativnim sistemom Windows od virusa i malvera: lokalna podrška za bezbednosni centar u skladu sa vašom zemljom:

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×