Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Ova bezbednosna ispravka rešava ranjivost u sistemu Microsoft Office. Da biste saznali više o ranjivosti, pogledajte .

Više informacija o ovoj bezbednosnoj ispravci

Sledeći članci sadrže više informacija o ovoj bezbednosnoj ispravci kako se odnosi na pojedinačne verzije proizvoda. Ovi članci mogu da sadrže poznate informacije o problemu.

Ispravke koje nisu vezane za bezbednost i poboljšanja koja su uključena u ovu bezbednosnu ispravku

 • Sadrži ispravke za sledeće probleme koji nisu bezbednosni:

  • Pretpostavimo da su. xls radne sveske koje sadrže hiperveze dodate ili uređene u bilo kojoj verziji programa Excel u operativnom sistemu Windows 10. Kada otvorite. xls radne sveske u programu Excel 2010, radne sveske su oštećene.

  • Ako datoteka ima tekstove oblika koji imaju samo feed kao podatke, taj tekst se ne popunjava kada ponovo otvorite datoteku u programu Visio 2013.

  • Ako datoteka ima tekstove oblika koji imaju samo feed kao podatke, taj tekst se ne popunjava kada ponovo otvorite datoteku u programu Visio 2016.

  • Kada otvorite neke Office 365 grupne e-poruke u programu Outlook 2016, Outlook 2016 može da padne.

  • Neprelomiva crtica se prikazuje kao kvadrat u nekim fontovima u oknu za navigaciju.

  • Funkcija "Pronađi i zameni" ne ističe prvu reč koja odgovara kriterijumu pretrage.

  • Kada prevučete neke e-poruke iz programa Outlook 2016 u Word 2016, Word 2016 i Outlook 2016 mogu prestati da se odazivaju.

  • Kada prevučete neke e-poruke iz programa Outlook 2013 u Word 2013, Word 2013 i Outlook 2013 mogu prestati da se odazivaju.

  • Neprelomiva crtica se prikazuje kao kvadrat u nekim fontovima u oknu za navigaciju.

  • Funkcija "Pronađi i zameni" ne ističe prvu reč koja odgovara kriterijumu pretrage.

  • Kada pokrenete programski dodatak za Outlook da biste pozvali telo. Getasinhron metod na stranici "Pomoćnik za planiranje" u programu Outlook 2013, Outlook 2013 može da se sruši.

  • Kada konvertujete dokument koji sadrži osnovne oblike redova koji imaju različite širine linija u PDF ili XPS datoteku u programu Word 2013, osnovni oblici linije se prikazuju kao da imaju istu širinu.

Više informacija

Microsoft Office 2007 (sva izdanja) i drugi softverReferentna tabelaSledeća tabela sadrži informacije o bezbednosnoj ispravci za ovaj softver.

Pomoć za instalaciju ispravki: podršku za bezbednosne rešenja za IT stručnjake u : bezbednost u vezi za zaštitu računara zasnovanog na operativnom sistemu Windows od virusa i malvera: Zaštita od lokalna podrška u skladu sa vašom zemljom:

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×