MS16-093: sigurnosna nadopuna za Adobe Flash Player: juli 12, 2016

Rezime

Ova ispravka rešava ranjivosti u programu Adobe Flash Player kada je instaliran u svim podržanim izdanjima operativnog sistema Windows koji su ugrađeni 8, Windows Server 2012, Windows 8,1, Windows Server 2012 R2, Windows RT 8,1, Windows 10 i Windows 10 verzija 1511. Da biste saznali više o ranjivosti, pogledajte Microsoft bezbednosni bilten MS16-093.

Više informacija

Važno

 • Sve buduće bezbednosne i nebezbednosne ispravke za Windows RT 8,1, Windows 8,1 i Windows Server 2012 R2 zahtevaju da se instalira ispravka 2919355 . Preporučujemo da instalirate ispravku 2919355 na računaru koji radi pod operativnim sistemom windows RT 8,1, Windows 8,1 ili windows Server 2012 R2, tako da primate buduće ispravke.

 • Ako instalirate jezički paket nakon instalacije ove ispravke, morate ponovo instalirati ovu ispravku. Zbog toga preporučujemo da instalirate sve jezičke pakete koji su vam potrebni pre nego što instalirate ovu ispravku. Više informacija potražite u članku Dodavanje jezičkih paketa operativnom sistemu Windows.

 • Ova bezbednosna ispravka odnosi se na operativne sisteme Windows koji su navedeni u odeljku "odnosi se na" u ovom članku. Ako želite da instalirate Adobe Flash Player Update na prethodnoj verziji operativnog sistema Windows, probajte da preuzmete Adobe Flash Player.

Nabavljanje i instalacija ispravke

1. metod: Windows Update

Ova ispravka je dostupna na usluzi Windows Update. Kada uključite automatsko ažuriranje, ova ispravka će biti preuzeta i instalirana automatski. Više informacija o tome kako da uključite automatsko ažuriranje potražite u članku Automatski preuzmi bezbednosne ispravke. Napomena Za Windows RT 8,1 ova ispravka je dostupna samo putem Windows Update.

2. metod: Microsoft Download Center

Samostalni paket za ažuriranje možete nabaviti preko Microsoft centra za preuzimanje. Sledite uputstva za instalaciju na stranici za preuzimanje da biste instalirali ispravku. Kliknite na vezu za preuzimanje u Microsoft bezbednosnom biltenu MS16-093 koji odgovara verziji operativnog sistema Windows koju koristite.

Više informacija

Centralna bezbednostMožete da upravljate softverom i bezbednosnim ispravkama koje morate da primenite na servere, radne površine i mobilne sisteme u organizaciji. Više informacija potražite u centru za Upravljanje ažuriranjem technet. Microsoft TechNet bezbednosna Veb lokacija obezbeđuje više informacija o bezbednosti Microsoft proizvoda. Bezbednosne ispravke su dostupne na lokacijiMicrosoft Update iWindows Update. Bezbednosne ispravke su dostupne i nalokaciji Microsoft Download Center. Bezbednosne ispravke možete lako pronaći tako što ćete izvršiti pretragu ključnih reči u potrazi za "bezbednosnoj ispravci". Bezbednosne ispravke možete preuzeti izMicrosoft Update kataloga. Microsoft Update Catalog obezbeđuje katalog sadržaja koji se može pretraživati i koji je dostupan putem Windows Update i Microsoft Update. To uključuje bezbednosne ispravke, upravljačke programe i servisne pakete. Za više informacija o Microsoft Update katalogu pogledajte odeljak "najčešća pitanja o Microsoft Update katalogu".

Vodič za otkrivanje i primenuMicrosoft obezbeđuje uputstva za otkrivanje i primenu za bezbednosne ispravke. Ova smernica sadrži preporuke i informacije koje mogu da pomognu IT stručnjacima da razumeju kako da koriste različite alatke za otkrivanje i primenu bezbednosnih ispravki. Više informacija potražite učlanku 961747 Microsoft baze znanja.

Microsoft Analyzer za bezbednost osnovnih linijaMicrosoftov bezbednosni analizator osnovne linije (MBSA) omogućava administratorima da skeniraju lokalne i udaljene sisteme za nedostajuće bezbednosne ispravke i uobičajene bezbednosne konfiguracije. Više informacija potražite u člankuMicrosoft Analyzer bezbednosti osnovne linije. Napomena Korisnici koji koriste zastareli softver koji nisu podržani u najnovijem izdanju MBSA, Microsoft Update i Windows Server Update Services trebalo bi da vide odeljak "podrška za zastarele proizvode" uMicrosoft analizatoru bezbednosti osnovnih linija. Ovde će pronaći informacije o kreiranju sveobuhvatnog otkrivanja bezbednosnih ispravki pomoću zastarelih alatki.

Usluge za ažuriranje Windows serveraWindows Server Update Services (WSUS) dozvoljava administratorima tehnologija da primene najnovije ispravke za Microsoft proizvode na računare koji rade pod operativnim sistemom Windows. Za više informacija o tome kako da primenite bezbednosne ispravke koristeći Windows Server Update Services, pogledajte sledeću Microsoft TechNet temu:

Usluge za ažuriranje Windows servera

Systems Management ServerSledeća tabela obezbeđuje rezime za otkrivanje i primenu Microsoft Systems Management servera (SMS) za ovu bezbednosnu ispravku.

Softver

SMS 2003 sa ITMU

Upravljač konfiguracije sistemskog centra

Windows 8,1 za 32-bitne sisteme

Ne

Da

Windows 8,1 za 64-bitne sisteme

Ne

Da

Windows Server 2012 i Windows Server 2012 R2

Ne

Da

Napomena Microsoft je obustavili podršku za SMS 2,0 u aprilu 12, 2011. Za SMS 2003, Microsoft je takođe obustavili podršku za alatku za bezbednosnu ispravku za zalihe (boja) 2011 12. Korisnici se ohrabruju da se nadogradi naupravljača konfiguracije sistema System Center. Za kupce koji ostaju na SMS 2003 servisnom paketu 3, Alatka "zalihe" za Microsoft ispravke (ITMU) takođe je opcija. Za SMS 2003, možete da koristite uslugu SMS 2003 za Microsoft dopune (ITMU) da biste otkrili bezbednosne ispravke koje nudiMicrosoft Update i koje podržavaWindows Server Update Services. Više informacija potražite u članku sistem Management Server 2003. Za više informacija o alatkama za skeniranje putem usluge SMS pogledajteAlatke Systems Management Server 2003 softverske ispravke. Pogledajte i preuzimanja za sisteme Systems Management Server 2003. Upravljač konfiguracije sistemskog centra koristi WSUS 3,0 za otkrivanje ispravki. Više informacija potražite usistemu "centar za sistem". Za detaljne informacije pogledajtečlanak 910723 u Microsoftovoj bazi znanja: spisak rezimea mesečnih članaka o otkrivanju i smernicama primene. Ažuriranje Evaluatora kompatibilnosti i alatki za utvrđivanje kompatibilnosti aplikacijaIspravke često pišu u iste datoteke i postavke registratora koje su potrebne za pokretanje aplikacija. To može izazvati nekompatibilnosti i povećati vreme koje je potrebno za raspoređivanje bezbednosnih ispravki. Možete da unapredite testiranje i proveru valjanosti ispravki za Windows u odnosu na instalirane aplikacije korišćenjem komponenti za Ažuriranje Evaluatora kompatibilnosti koje su uključene u Alatke za utvrđivanje kompatibilnosti aplikacija. Alatke za utvrđivanje kompatibilnosti aplikacija (ACT) sadrže neophodne alatke i dokumentaciju za procenu i smanjivanje problema sa kompatibilnošću aplikacija pre primene operativnog sistema Windows Vista, Windows Update, Microsoft bezbednosne ispravke ili nove verzije programa Windows Internet Explorer u okruženju.

Windows 8,1 (sva izdanja)

Referentna tabelaSledeća tabela sadrži informacije o bezbednosnoj ispravci za ovaj softver. Više informacija možete pronaći u odeljku "informacije o primeni".

Raspoređivanja

Informacije

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 za sve podržane 32-bitne izdanja operativnog sistema Windows 8,1:Windows 8.1-KB3174060-x86. MSU/Quiet

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 na svim podržanim 64-bitne verzije operativnog sistema Windows 8,1:Windows 8.1-KB3174060-x64. MSU/Quiet

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 za sve podržane 32-bitne izdanja operativnog sistema Windows 8,1:Windows 8.1-KB3174060-x86. MSU/tiha/norestart

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 na svim podržanim 64-bitne verzije operativnog sistema Windows 8,1:Windows 8.1-KB3174060-x64. MSU/tiha/norestart

Više informacija

Pogledajte podsekciju "Alatke za otkrivanje i primenu".

Zahtev za ponovnim pokretanjem

U nekim slučajevima, ova ispravka ne zahteva ponovno pokretanje. Ako se zahtevane datoteke koriste, ova ispravka zahteva ponovno pokretanje. Ako dođe do ovog ponašanja, dobićete poruku koja vas obaveštava da ponovo pokrećete. Da biste smanjili mogućnost da će ponovno pokretanje biti zahtevano, trebalo bi da zaustavite sve pogođene usluge i zatvorite sve aplikacije koje mogu da koriste te datoteke pre nego što instalirate bezbednosnu ispravku. Za više informacija o tome zašto se od vas može zatražiti ponovno pokretanje, pogledajtečlanak 887012 u Microsoftovoj bazi znanja.

Lepljenje

Not applicable

Informacije o uklanjanju

Da biste deinstalirali ispravku koju je instalirao WUSA, koristite prekidač za podešavanje /Uninstall . Ili izaberite stavku Kontrolna tabla, izaberite stavku sistem i bezbednost, izaberite stavku Prikaži instalirane ispravke u okviru stavke Windows Update, a zatim izaberite sa liste ispravki.

Verifikacija ključa registratora

Ne postoji ključ registratora za proveravanje prisustva ove ispravke.

Uključivanje u buduće servisne pakete

Ispravka za ovaj problem biće uključena u buduće servisne pakete ili zbirnu ispravku.

Informacije o primeni

Instaliranje ispravkeKada instalirate ovu bezbednosnu ispravku, instalator proverava da li su neke datoteke koje se ažuriraju na vašem sistemu prethodno ažurirale Microsoft hitna ispravka. Za više informacija o terminologiji koja se pojavljuje u ovom članku baze znanja, kao što je "hitna ispravka" pogledajtečlanak 824684 Microsoft baze znanja. Ova bezbednosna ispravka podržava sledeće instalacione parametre.

Prebacite

Opis

/?, /h, /help

Prikazuje pomoć za podržane prekidače.

/quiet

Sprečava prikazivanje statusa ili poruka o grešci.

/norestart

Kada se kombinuje sa /quiet, sistem se ne pokreće ponovo nakon instalacije, čak i ako je za dovršavanje instalacije potrebno ponovno pokretanje.

/warnrestart:<seconds>

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator upozorava korisnika pre nego što započne ponovno pokretanje.

/promptrestart

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator pita pre nego što započne ponovno pokretanje.

/forcerestart

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator nasilno zatvara aplikacije i započinje ponovno pokretanje.

/Log: <ime datoteke>

Omogućava prijavljivanje na navedenu datoteku.

/extract:<destination>

Izdvaja sadržaj paketa u odredišnu fasciklu.

/Uninstall/KB: <broj KB>

Deinstalira bezbednosnu ispravku.

Napomena Za više informacija o programu WUSA. exe, pogledajte odeljak "Windows Update SAMOSTALNA instalator" u odeljku "dodatne promene u članku TechNet" uoperativnom sistemu Windows 7.

Proveravanje da li je ispravka primenjenaPošto postoji nekoliko izdanja operativnog sistema Windows, sledeći koraci mogu da se razlikuju u vašem sistemu. Ako se razlikuju, pogledajte dokumentaciju proizvoda da biste dovršili ove korake. Verifikacija verzije datoteke

 1. Kliknite na dugme Start, a zatim u polje za pretragu otkucajte ime datoteke za ažuriranje.

 2. Kada se datoteka pojavi u okviru programa, kliknite desnim tasterom miša na ime datoteke, a zatim izaberite stavku Svojstva.

 3. Na kartici Opšte postavke uporedite veličinu datoteke sa navedenom u tabelama sa informacijama o datoteci koje su obezbeđene u ovom članku Microsoft baze znanja. Napomena U zavisnosti od izdanja operativnog sistema ili programa instaliranih na vašem sistemu, neke datoteke koje su navedene u tabeli "informacije o datoteci" možda neće biti instalirane.

 4. Takođe možete da kliknete na karticu " Detalji " da biste uporedili informacije, kao što su verzija datoteke i datum promenjene, u to u tabelama sa informacijama o datotekama koje su obezbeđene u članku Microsoft baze znanja. Napomena Tokom instalacije mogu da se promene atributi osim verzije datoteke. Poređenje drugih atributa datoteka sa informacijama u tabeli "informacije o datoteci" nije podržan metod provere da li je ispravka primenjena. Takođe, u određenim slučajevima datoteke se preimenuju tokom instalacije. Ako informacije o datoteci ili verziji ne postoje, koristite neki od drugih raspoloživih metoda da biste verifikovali instalaciju ažuriranja.

 5. Takođe možete da kliknete na karticu " prethodne verzije " da biste uporedili informacije o datotekama za stariju verziju datoteke zajedno sa informacijama o datoteci za novu ili ažuriranu verziju datoteke.

Windows Server 2012 i Windows Server 2012 R2 (sva izdanja)

Referentna tabelaSledeća tabela sadrži informacije o bezbednosnoj ispravci za ovaj softver. Više informacija možete pronaći u pododeljku "informacije o primeni" u ovom odeljku.

Raspoređivanja

Informacije

Instaliranje bez zahtevanja korisničke intervencije

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 10 u svim podržanim izdanjima sistema Windows Server 2012:Windows8-RT-KB3174060-x64. MSU/Quiet

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 u svim podržanim izdanjima sistema Windows Server 2012 R2:Windows 8.1-KB3174060-x64. MSU/Quiet

Instaliranje bez ponovnog pokretanja

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 10 u svim podržanim izdanjima sistema Windows Server 2012:Windows8-RT-KB3174060-x64. MSU/tihi/norestart

Za Adobe Flash Player u programu Internet Explorer 11 u svim podržanim izdanjima sistema Windows Server 2012 R2:Windows 8.1-KB3174060-x64. MSU/tiha/norestart

Više informacija

Pogledajte podsekciju "Alatke za otkrivanje i primenu".

Zahtev za ponovnim pokretanjem

U nekim slučajevima, ova ispravka ne zahteva ponovno pokretanje. Ako se zahtevane datoteke koriste, ova ispravka zahteva ponovno pokretanje. Ako dođe do ovog ponašanja, dobićete poruku koja vas obaveštava da ponovo pokrećete. Da biste smanjili mogućnost da će ponovno pokretanje biti zahtevano, trebalo bi da zaustavite sve pogođene usluge i zatvorite sve aplikacije koje mogu da koriste te datoteke pre nego što instalirate bezbednosnu ispravku. Za više informacija o tome zašto se od vas može zatražiti ponovno pokretanje, pogledajtečlanak 887012 u Microsoftovoj bazi znanja.

Lepljenje

Not applicable

Informacije o uklanjanju

Da biste deinstalirali ispravku koju je instalirao WUSA, koristite prekidač za podešavanje /Uninstall . Ili izaberite stavku Kontrolna tabla, izaberite stavku sistem i bezbednost, izaberite stavku Prikaži instalirane ispravke u okviru stavke Windows Update, a zatim izaberite sa liste ispravki.

Verifikacija ključa registratora

Ne postoji ključ registratora za proveravanje prisustva ove ispravke.

Uključivanje u buduće servisne pakete

Ispravka za ovaj problem biće uključena u buduće servisne pakete ili zbirnu ispravku.

Informacije o primeni

Instaliranje ispravkeKada instalirate ovu bezbednosnu ispravku, instalator proverava da li su neke datoteke koje se ažuriraju u sistemu prethodno ažurirale Microsoft hitna ispravka. Za više informacija o terminologiji koja se pojavljuje u ovom članku baze znanja, kao što je "hitna ispravka" pogledajtečlanak 824684 Microsoft baze znanja. Ova bezbednosna ispravka podržava sledeće instalacione parametre.

Prebacite

Opis

/?, /h, /help

Prikazuje pomoć za podržane prekidače.

/quiet

Sprečava prikazivanje statusa ili poruka o grešci.

/norestart

Kada se kombinuje sa/quiet, sistem se ne pokreće ponovo nakon instalacije, čak i ako je za dovršavanje instalacije potrebna ponovno pokretanje.

/warnrestart:<seconds>

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator upozorava korisnika pre nego što započne ponovno pokretanje.

/promptrestart

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator pita korisnika pre nego što započne ponovno pokretanje.

/forcerestart

Kada se kombinuje sa /quiet, instalator nasilno zatvara aplikacije i započinje ponovno pokretanje.

/Log: <ime datoteke>

Omogućava prijavljivanje na navedenu datoteku.

/extract:<destination>

Izdvaja sadržaj paketa u odredišnu fasciklu.

/Uninstall/KB: <broj kb>

Deinstalira bezbednosnu ispravku.

Napomena Za više informacija o programu wsad. exe Installer pogledajte odeljak "Windows Update SAMOSTALNA instalator" u sledećoj Microsoft TechNet temi:

Razne promene u operativnom sistemu Windows 7

Proveravanje da li je ispravka primenjenaPošto postoji nekoliko izdanja operativnog sistema Windows, sledeći koraci mogu da se razlikuju u vašem sistemu. Ako se razlikuju, pogledajte dokumentaciju proizvoda da biste dovršili ove korake. Verifikacija verzije datoteke

 1. Kliknite na dugme " Start", a zatim u polje " Započni pretragu " otkucajte ime datoteke za ažuriranje.

 2. Kada se datoteka pojavi u okviru programa, kliknite desnim tasterom miša na ime datoteke, a zatim izaberite stavku Svojstva.

 3. Na kartici " Opšte postavke " uporedite veličinu datoteke sa tim u tabelama sa informacijama o datotekama koje su obezbeđene u članku baze znanja. Napomena U zavisnosti od izdanja operativnog sistema ili programa instaliranih u sistemu, neke datoteke koje su navedene u tabeli "informacije o datoteci" možda neće biti instalirane.

 4. Takođe možete da kliknete na karticu " Detalji " da biste uporedili informacije, kao što su verzija datoteke i datum promenjene, u to u tabelama sa informacijama o datotekama koje su obezbeđene u članku baze znanja. Napomena Tokom instalacije mogu da se promene atributi osim verzije datoteke. Poređenje drugih atributa datoteka sa informacijama u tabeli "informacije o datoteci" nije podržan metod provere da li je ispravka primenjena. Takođe, u određenim slučajevima datoteke mogu biti preimenovane tokom instalacije. Ako informacije o datoteci ili verziji ne postoje, koristite neki od drugih raspoloživih metoda da biste verifikovali instalaciju ažuriranja.

 5. Takođe možete da kliknete na karticu " prethodne verzije ", a zatim da uporedite informacije o datoteci za stariju verziju datoteke zajedno sa informacijama o datoteci za novu ili ažuriranu verziju datoteke.

Pomoć za instalaciju ispravki: podršku za bezbednosne rešenja za IT stručnjake u programu Microsoft Update: bezbednost u vezi sa bezbednošću i podrškaza zaštitu računara zasnovanog na operativnom sistemu Windows od virusa i malvera: Zaštita od virusa i bezbednosnog centralokalna podrška u skladu sa vašom zemljom: međunarodna podrška

Informacije o datoteci

Ime datoteke

SHA1 hash

SHA256 hash

Windows8.1-KB3174060-x86.msu

9B5E0CB7F05A62A5503D2C1FE51E04CABB0B2508

802722ECC310C0DFB44ACD177270D80DA1698006578B3C9194923FF0C81F6C12

Windows8.1-KB3174060-x64.msu

E664044BE81E1E878D304D245F40842843FCBC2E

2708EB5AD4EF8F79916F6D9EC7E13C45ECA949E4DAD5928E57E7D07DCB74F147

Windows8-RT-KB3174060-x86-custom.msu

12044391AE1408DF26344903CA0D67F5314064B3

A5087F10CF4DB78205BFAE8731BB53498609DD93C07D9AB399B687FC2E973A93

Windows8-RT-KB3174060-x64-custom.msu

C3F8877EF07286269BBE7CE49428C098ABEC4B03

33AC2FBB348C17286D5788E2112BAA024059F25C3ED049A64BA077EB3AE20135

Verzija ove softverske ispravke za engleski (Sjedinjene Države) instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama.

Windows 8,1 i Windows Server 2012 R2 informacije o datoteci

Napomene

 • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, prekretnicu (RTM, SPn) i granu usluga (ldr, GDR) mogu se identifikovati ispitivanjem brojeva verzija datoteke kao što je prikazano u sledećoj tabeli.

  Verzija

  Proizvod

  Ključna tačka

  Grana usluge

  6.3.960 0,16XXX

  Windows RT 8,1, Windows 8,1 i Windows Server 2012 R2

  RTM

  GDR

  6.3.960 0,17XXX

  Windows RT 8,1, Windows 8,1 i Windows Server 2012 R2

  RTM

  GDR

  6.3.960 0,18XXX

  Windows RT 8,1, Windows 8,1 i Windows Server 2012 R2

  RTM

  GDR

 • GDR grane usluge sadrže samo one ispravke koje se objavljuju globalno da bi rešile široko rasprostranjene i kritične probleme. LDR grane usluge, pored globalno objavljenih ispravki, sadrže i hitne ispravke.

 • Datoteke MANIFESTA (. manifest) i MAME (. mama) koje su instalirane nisu navedene.

Za sve podržane 86-bitne verzije

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Activex.vch

Not applicable

729.186

02-Jul-2016

04:29

Not applicable

Flash.ocx

22.0.0.209

21.638.128

02-Jul-2016

04:29

x86

Flashplayerapp.exe

22.0.0.209

828.408

02-Jul-2016

04:29

x86

Flashplayercplapp.cpl

22.0.0.209

176.632

02-Jul-2016

04:29

Not applicable

Flashutil_activex.dll

22.0.0.209

607.224

02-Jul-2016

04:29

x86

Flashutil_activex.exe

22.0.0.209

1.281.016

02-Jul-2016

04:29

x86

Za sve podržane verzije zasnovane na x64 procesorima

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Activex.vch

Not applicable

159.494

02-Jul-2016

04:29

Not applicable

Flash.ocx

22.0.0.209

28.026.360

02-Jul-2016

04:29

x64

Flashutil_activex.dll

22.0.0.209

687.608

02-Jul-2016

04:29

x64

Flashutil_activex.exe

22.0.0.209

921.592

02-Jul-2016

04:29

x64

Activex.vch

Not applicable

729.186

02-Jul-2016

04:29

Not applicable

Flash.ocx

22.0.0.209

21.638.128

02-Jul-2016

04:29

x86

Flashplayerapp.exe

22.0.0.209

828.408

02-Jul-2016

04:29

x86

Flashplayercplapp.cpl

22.0.0.209

176.632

02-Jul-2016

04:29

Not applicable

Flashutil_activex.dll

22.0.0.209

607.224

02-Jul-2016

04:29

x86

Flashutil_activex.exe

22.0.0.209

1.281.016

02-Jul-2016

04:29

x86

Windows ugrađene informacije o datoteci 8 i Windows Server 2012

Za sve podržane 86-bitne verzije operativnog sistema Windows ugrađene 8

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Activex.vch

Not applicable

729.186

02-Jul-2016

04:32

Not applicable

Flash.ocx

22.0.0.209

21.637.600

02-Jul-2016

04:32

x86

Flashplayerapp.exe

22.0.0.209

827.864

02-Jul-2016

04:32

x86

Flashplayercplapp.cpl

22.0.0.209

176.096

02-Jul-2016

04:32

Not applicable

Flashutil_activex.dll

22.0.0.209

606.680

02-Jul-2016

04:32

x86

Flashutil_activex.exe

22.0.0.209

1.280.472

02-Jul-2016

04:32

x86

Za sve podržane 64-bitne verzije operativnog sistema Windows ugrađene 8 i Windows Server 2012

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Activex.vch

Not applicable

159.494

02-Jul-2016

04:32

Not applicable

Flash.ocx

22.0.0.209

28.025.824

02-Jul-2016

04:32

x64

Flashutil_activex.dll

22.0.0.209

687.072

02-Jul-2016

04:32

x64

Flashutil_activex.exe

22.0.0.209

921.056

02-Jul-2016

04:32

x64

Activex.vch

Not applicable

729.186

02-Jul-2016

04:32

Not applicable

Flash.ocx

22.0.0.209

21.637.600

02-Jul-2016

04:32

x86

Flashplayerapp.exe

22.0.0.209

827.864

02-Jul-2016

04:32

x86

Flashplayercplapp.cpl

22.0.0.209

176.096

02-Jul-2016

04:32

Not applicable

Flashutil_activex.dll

22.0.0.209

606.680

02-Jul-2016

04:32

x86

Flashutil_activex.exe

22.0.0.209

1.280.472

02-Jul-2016

04:32

x86

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×