Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Ova bezbednosna ispravka rešava ranjivosti sistema Microsoft Office koje mogu dozvoliti daljinsko izvršavanje koda ako korisnik otvori specijalno izrađen Office datoteku. Da biste saznali više o ovim ranjivih tačaka, pogledajte Microsoft bezbednosni bilten MS16--. Imajte na umu da primenite ovu bezbednosnu ispravku na računaru morate da imate instaliranu verziju sistema Office 2016. Za kompletnu listu pogođenih verzija Microsoft Office softvera pogledajte KB3124585.

Nabavljanje i instalacija ispravke

1. metod: Microsoft Update

Ova ispravka je dostupna na lokaciji Microsoft Update. Kada uključite automatsko ažuriranje, ova ispravka će biti preuzeta i instalirana automatski. Više informacija o tome kako da uključite automatsko ažuriranje potražite u članku Automatsko preuzimanje bezbednosnih ispravki.

2. metod: Microsoft Download Center

Samostalni paket za ažuriranje možete nabaviti preko Microsoft centra za preuzimanje. Sledite uputstva za instalaciju na stranici za preuzimanje da biste instalirali ispravku.

Download Preuzmite bezbednosnu ispravku KB2920727 za 32-bitnu verziju sistema Office 2016

Više informacija

Poznati problemi u ovoj bezbednosnoj ispravci

  • Kada instalirate bezbednosnu ispravku, imate problema koji utiču na Access bazu podataka ako koristite određene Windows uobičajene kontrole. Konkretno, ovi problemi se javljaju ako koristite kontrole koje su povezane sa MSCOMCTL-om. OCX datoteku koja je ažurirana u bezbednosnoj ispravci. Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

    3139567 poruke o grešci ili Access otkazuje nakon instalacije BEZBEDNOSNE ispravke MS16-----za

Informacije o primeni bezbednosne ispravke

Za informacije o primeni ove ispravke pogledajte članak KB3124585 Microsoft baze znanja.

Informacije o zameni bezbednosne ispravke

Ova bezbednosna ispravka ne zamenjuje prethodno objavljenu ispravku.

Ime paketa

Hash paketa 1

Hash za pakovanje 2

mscomctlocx2016-kb2920727-fullfile-x86-glb.exe

07AA02F6EB1BB2AFDDC44CBC099554C1143712CC

4C86F09A035E89891D8195ECED019F3511B58758406A765FBF994208B0688A22

Engleska verzija ove bezbednosne ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Za sve podržane 86-bitne verzije sistema Office 2016

Identifikator datoteke

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

mscomctl.ocx

mscomctl.ocx

8-Dec-15

09:17

Pomoć za instalaciju ispravki: podršku za bezbednosne rešenja za IT stručnjake u programu Microsoft Update: Bezbednosno rešavanje problema sa programom technet i podrškaza zaštitu računara sa operativnim sistemom Windows od virusa i malvera: rešenje za virus ilokalna podrška za bezbednosni centar u skladu sa vašom zemljom: međunarodna podrška

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×