Na računaru koji radi virtuelna mašina u virtuelni PC Windows može prestati reagirati ili ponovo pokrenuti kada nastavite to iz stanja spavanja ili hibernacije u operativnom sistemu Windows 7

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Imate na računaru koji koristi procesor Intel iz porodice "Westmere" procesora. Na primer, na računalu je jedan Intel Clarkdale površine procesor (Intel Core i3 5xx seriju, Core i5 6xx serije ili Pentium G9650) ili za Intel Arrandale procesora (Intel Core i7 6xx seriju, Core i5 5xx seriju ili Core i3 3xx grupa).

  • Računar radi pod operativnim sistemom Windows 7.

  • Pokrenete virtuelnu mašinu pomoću Windows virtualni PC. Na primer, pokrenete Windows XP Mode.

  • Ti ga postaviti u stanje spavanja ili u stanje hibernacije kada virtuelna mašina radi.

  • Pokušate da nastavite rad na računaru, iz stanja spavanja ili hibernacije.

U ovom slučaju, sistem može da prestane da se odaziva ili da ponovo pokrenete.

Rezolucija

Informacije o nadopuni

Kako nabaviti ovo ažuriranje

Podržani ispravka je dostupna od korporacije Microsoft.

Ako su ažuriranja dostupna je za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili ispravku.

Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani za ovu određenu nadopunu. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

Preduslovi

Da biste primijenili ovo ažuriranje, računar mora da radi pod Windows 7. Pored toga, virtuelni PC Windows mora biti instaliran na računaru.

Informacije o registru

Da biste primijenili ovo ažuriranje, nemate da unosite promene u registrator.

Ponovnim pokretanjem

Nakon primjene ove nadopune morate ponovo pokrenuti računalo.

Informacije o zamjeni ažuriranja

Ovo ažuriranje ne zamjenjuje prethodno objavljenu ispravku.

Informacije o datoteci

Engleski (Sjedinjene Države) verzije ovaj hitni popravak instalira datoteke koje imaju atribute koji su navedeni u sledećim tabelama. Datumi i vremena za te datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se po lokalnom vremenu zajedno sa trenutnom pristrasnost računanja vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu promeniti kada izvršavate određene operacije na datotekama.

Windows 7 datoteku informaciju napomene


  • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, prekretnicu (RTM, SPn) i servisiranje granu (LDR, GDR) moguće je prepoznati ispitivanjem brojeve verzija datoteke kao što je prikazano u tabeli:

  • DDR servis grane sadrže samo one ispravke koje su široko objavila da široka, kritične pitanjima. Grane servis LDR sadrže hitne popravke kao dodatak široko izdatog zakrpe.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×