Na računaru sa operativnim sistemom Windows Vista ili Windows Server 2008 na računaru, adapter za Microsoft ISATAP pojavljuje se sa žutim znakom uzvika pored nje u alatki "Upravljač uređajima", a takođe dobijate poruku o grešci

Podrška za Windows Vista servisni paket 1 (SP1) krajeve 12 jula 2011 godine. Da prima sigurnosna ažuriranja za Windows, uverite se da pokrećete Windows Vista sa servisnim paketom 2 (SP2). Za više informacija, pogledajte ovu web stranicu u Microsoft: .

Podrška za operativni sistem Windows Vista bez pakete nadopuna instaliran je završen 13 aprila 2010 godine. Da prima sigurnosna ažuriranja za Windows, uverite se da pokrećete Windows Vista sa servisnim paketom 2 (SP2). Za više informacija, pogledajte ovu web stranicu u Microsoft: podrška se završava za neke verzije operativnog sistema Windows

Simptomi

Na računaru sa operativnim sistemom Windows Vista ili Windows Server 2008 na računaru, pojavljuje se Microsoft ISATAP adapter sa žutim znakom uzvika (!) pored nje u alatki "Upravljač uređajima". Pored toga, kada otvorite dijalog "Svojstva" za uređaj, dobijate poruku o grešci koja je slična sledećoj:

Windows ne može da učita upravljački program (kôd 31)

Rešenje

Možete bezbedno da zanemarite ovu poruku o grešci. Ova poruka o grešci ne ukazuje na problem sa adapterom. Adapter će nastaviti da rade ispravno.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Microsoft ISATAP uređaj Inter lokacije automatsko Tunneling adresu protokol se koristi za pomoć preduzećima tranziciju na IPv6 infrastrukture. Adapter za ISATAP sumiraju sve IPv6 pakete pomoću zaglavlja za IPv4. Ova funkcionalnost omogućava klijentu da transportuje IPv6 saobraćaj preko IPv4 infrastrukture. Ovakav pristup omogućava organizacijama da polako migraciju na IPv6 infrastrukture, bez potrebe da se provede predugo i finansijske resurse da biste konvertovali novu infrastrukturu.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×