Simptomi

Nakon primene Rollup 6 (KB2405516), NF-e federalni obrazac će biti prazno. Neće moći da proverite status vezanih za NF-e federalni prethodno proknjižili fakture i nije moguće znati radnje koje treba preduzeti.

Uzrok

Postoji kvar kodiranja u RelaseUpdateDB60_Cust razredu, updateReferencesInEFDocument_BR metod. Ovaj metod je ažurira sto EFDocument_BR tako da uvek referencira tabelu FiscalDocJour_BR. U prethodnim verzijama, EFDocument_BR nekada referenci na fakturi koja je potekla brazilski fiskalnog dokumenta, kao što su CustInvoiceJour i VendInvoiceJour. Od sada pa nadalje, par polja RefTableId i RefRecId će uvek upućuju na tabeli brazilski fiskalni dokumenti: FiscalDocJour_BR. Kada ovaj metod je pogubljen u okruženju Rollup 5 iz koje novi NF-e. su kreirani, ovi NF-e. (koje su već bile u redu) sada će izgubiti svoje odnose sa FiscalDocJour_BR, uzrokujući prazan obrazac. Ovaj metod samo smrtna kazna za NF-e. referencirao na CustInvoiceJour i VendInvoiceJour.

Rešenje

Preporučujemo da izvršite rezervnu kopiju čitavog sistema AX baze podataka pre nego što izvršili korake opisane u ovom article.1 KB. Kada treba da se primeni na fixAfter primena RU6 paket, lansiranje AX klijent i na „Nadogradnju kontrolne liste” wil pojavljuju. Pre pokretanja „Presynchronize”, morate zatvoriti ovaj fix.2. Otvori se ali i umetnite sledeći „Gde” izraz u RelaseUpdateDB60_Cust razredu, updateReferencesInEFDocument_BR metod. Ranije: dok je izdvajanje forupdate eFDocument {fiscalDocJour = FiscalDocJour_BR::findRefRecId (eFDocument.RefTableId, eFDocument.RefRecId);        eFDocument.RefTableId = fiscalDocJour.TableId;        eFDocument.RefRecId = fiscalDocJour.RecId;        eFDocument.doUpdate();    } Nakon: dok je izdvajanje forupdate eFDocument gde eFDocument.RefTableId! = tablenum(FiscalDocJour_BR) {fiscalDocJour = FiscalDocJour_BR::findRefRecId (eFDocument.RefTableId, eFDocument.RefRecId);        eFDocument.RefTableId = fiscalDocJour.TableId;        eFDocument.RefRecId = fiscalDocJour.RecId;        eFDocument.doUpdate();    }

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×