Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

1.6.2021.

Verzija:

2.0

Azure Stack HCI, pregled napomena uz izdanje verzije 21H2

Azure Stack HCI je rešenje za grupisanje infrastrukture hiperkonvergentne infrastrukture (HCI) koje hostuje virtuelizovana Windows i Linux radna opterećenja i njihovo skladište u hibridnom lokalnom okruženju. Azure hibridne usluge poboljšavaju klaster sa mogućnostima kao što su nadgledanje zasnovano na oblaku, oporavak lokacije i rezervne kopije virtuelne mašine. Ove usluge takođe pružaju centralni prikaz svih Azure Stack HCI primena na Azure portalu. Klasterom možete da upravljate pomoću postojećih alatki, uključujući Windows Administrator Center, System Center i PowerShell. 

Ovde na stranici za sletanje možete da pronađete informacije o primarnom izdanju i o poznatim problemima u vezi sa tim izdanjem. Na levoj strani ove stranice pronaći ćete listu svih ispravki objavljenih za ovu verziju usluge Azure Stack HCI.  Instaliranjem najnovije ispravke takođe dobijate sve prethodne ispravke koje ste možda propustili, uključujući sve važne bezbednosne ispravke. Na pojedinačnim stranicama za ažuriranje pronaći ćete informacije o tome šta se nalazi u svakom ažuriranju i o poznatim problemima povezanim sa tom ispravkom.

Za više informacija o Azure Stack HCI, verziji 21H2 posetite Azure Stack HCI dokumentaciju.

Nepodržani scenariji

Microsoft trenutno ne zna za nijedan nepodržani scenario.

Poznati problemi

Microsoft trenutno nije upoznat ni sa kojim problemima.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×