Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Ovaj članak je odradio svoj posao i uskoro će biti obustavljen. Da biste sprečili poruku „Stranica nije pronađena“, uklanjamo veze za koje znamo. Ako ste kreirali veze do ove stranice, uklonite ih i zajedno ćemo održati veb povezanim.

Verzije 2.6.0.0 i novije verzije programskog dodatka OneNote Beležnica za razred za OneNote 2013 i 2016 koriste novu uslugu pod imenom EduConnect za automatsko otkrivanje novih Učenje Management (LMS) i Student Information Systems (SIS) koji su podržani.

Da bi programski dodatak ispravno funkcionisao, moraćete da se uverite da škola ili okrug ne blokiraju EduConnect sajtove. Zamolite IT Administrator da nalepi sledeće URL adrese za školu ili okrug da biste obezbedili OneNote iskustvo programskog dodatka "Beležnica za razred":

  1. educonnect.microsoft.com

  2. educationconnector.microsoft.com

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×