Ne može da deli radnu površinu na sastanku u Lync Server 2013

Simptomi

U okruženju Microsoft Lync Server 2013, korisnik ne može da deli radnu površinu na konferenciji. Pored toga, ovaj problem može da utiče na svim učesnicima konferencije. Vidite sljedeću poruku pitanje u evidenciji događaja Lync Server:

Nema MCU je dostupno putem MCU fabrike

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što je pogođenih korisnika konferenciji koja je zaglavila u aplikacije deljenje više tačaka kontrolna jedinica (ASMCU) u državi „Kreiranje”. To znači da bilo dodati konferenciji zahteve za ASMCU za ovu konferenciju su se gomilala i nikada ne dobijete odgovor jer pretpostavka je da su neke niti rade na pokretanju konferencije. Međutim, nit koja je odgovorna za pokretanje konferencije strmoglavila s iznimkom ne rukuje izuzetak.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte u julu 2018 Kumulativna ažuriranja 5.0.8308.1001 za Lync Server 2013, konferencijski Server.

Više informacija

Postoji još jedno pitanje koje možda takođe jer korisnik ne može da deli radnu površinu na sastanku u Lync Server 2013. Pogledajte, popraviti za pokretanje pokrenuti McuInfra komponente tek nakon ASMCU je potpuno spreman da primi nove zahteve Lync Server 2013.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×