Simptome

Razmotrite sledeći scenario. Imate server lokacije Microsoft System Center Configuration Manager 2007 servisni paket 1 (SP1) koji ima ulogu tačke tačke izvršavanja pre pokretanja (PXE). Međutim, ne možete da prilagodite veličinu ramdisk TFTP bloka kao što je očekivano. Tačnije, proces preuzimanja slike za pokretanje ne uspeva uz grešku isteka vremena jer je veličina bloka prevelika.

Rezoluciju

Informacije o servisnim paketima

Da biste rešili ovaj problem, nabavite najnoviji servisni paket za Microsoft System Center Configuration Manager 2007, dostupan sa ove Microsoft veb lokacije: http://www.microsoft.com/download/details.aspx?FamilyID=3318741a-c038-4ab1-852a-e9c13f8a8140
Da biste dobili listu problema rešenih u ovom servisnom paketu, kliknite na sledeći broj članka u Microsoft bazi znanja:

971348 Lista hitnih ispravki i ispravki koje se nalaze u system Center Configuration Manager 2007 servisni paket 2

Informacije o hitoj ispravki

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problema koji je opisan u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme koji imaju problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka može da dobije dodatno testiranje. Stoga, ako ovaj problem ne utiče ozbiljno, preporučujemo da sačekate sledeću ispravku softvera koja sadrži ovu hitnu ispravku.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili hitnu ispravku.

Napoemu Ako dođe do dodatnih problema ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate zaseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja podrške i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu hitnu ispravku. Kompletnu listu brojeva telefona Microsoft korisničke usluge i podrške ili za kreiranje posebnog zahteva za uslugom potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomenom Obrazac "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazuje jezike za koje je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna za taj jezik.

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate da imate instaliran system Center Configuration Manager 2007 servisni paket 1. Ova hitna ispravka se odnosi Windows Server 2008 i novije verzije. Ne odnosi se na Windows Server 2003.

Napomena Ako je server Windows Server 2003, a udaljeni server tačke za izvršavanje pre pokretanja (PXE) ima instaliran Windows Server 2008, hitna ispravka se i dalje primenjuje.

Ponovo pokreni zahtev

Ne morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu hitnu ispravku.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje druge hitne ispravke.

Informacije o datoteci

Engleska verzija ove hitne ispravke ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordinisanom univerzalnom vremenu (UTC). Kada prikažete informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu Vremenska zona u stavci Datum i vreme u Kontrolna tabla.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforme

Pxe.msi

Nije primenljivo

5,466,624

01.01.2008.

00:00

Nije primenljivo

Smspxe.dll

4.0.6221.1161

307,560

01.01.2008.

00:00

x86

Smspxe.dll

4.0.6221.1161

711,528

01.01.2008.

00:00

x64


Napomena Kada primenite ovu hitnu ispravku, veličinu ramdisk TFTP bloka možete da prilagodite pomoću sledećeg potključa registratora RamDiskTFTPBlockSize:

Lokacija: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SMS\PXE
: RamDiskTFTPBlockSize
TYPE: REG_DWORD
Vrednost: <očekivane veličine bloka>

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo greška u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanja Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×