Opis problema

Kada promenite postavke u prozoru postavke čuvara ekrana, nove postavke se ne čuvaju. Ovaj članak vam pomaže da rešite problem.

Da bismo rešili ovaj problem umesto vas, idite na odeljak "Popravimeni". Ako biste radije sami rešili ovaj problem, idite na odeljak "Dozvoli mi da ga sredim".

Popravite to za mene

Da biste automatski rešili ovaj problem, kliknite na vezu reši ovaj problem. Zatim kliknite na dugme pokrene u dijalogu preuzimanje datoteke i slijedite korake u ovom čarobnjaku.
Napomena ovaj čarobnjak je privremeno na engleskom jeziku. Međutim, automatska ispravka takođe funkcioniše za druge jezičke verzije operativnog sistema Windows.Napomena ako niste na računaru na kojem je problem, možete da sačuvate automatsku popravku na fleš disku ili na CD-u, a zatim možete da ga pokrećete na računaru koji ima problem.

Sada idite na "dali je to otklonite problem?" jku.

Dozvoli mi da je sredim sam

Važno Ovaj odeljak, metod ili zadatak sadrži korake koji vam govore kako da izmenite registrator. Međutim, može doći do ozbiljnih problema ako pogrešno izmenite registrator. Stoga se uverite da pažljivo pratite ove korake. Napravite rezervnu kopije pre nego što ga izmenite radi dodatne zaštite. Zatim možete da vratite registrator u prethodno stanje ako dođe do problema. Dodatne informacije o pravljenju rezervne kopije i oporavku registratora u prethodno stanje potražite u članku sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

322756 Pravljenje rezervne kopije i Vraćanje registratora u prethodno stanje u operativnom sistemu Windows mora se promeniti da biste rešili ovaj problem. Da biste izmenili postavke registratora, slijedite ove korake.

 1. Otvorite beležnicu.

 2. Kopirajte i nalepite sledeći tekst u beležnicu, održajte sve prazne linije, uključujući poslednju praznu liniju:

  Windows Uređivač registratora verzija 5,00  [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop]
  "Screen severissecure" = "0"

  "Screen sačutajm vremensko ograničenje" = "600"

  "Screen saveactive" = "1"  [HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Windows\Control Panel\Desktop]
  "Screen saveaktivni" = DWORD: 00000001

  SCRNSAVE.EXE =-  [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Policies\Microsoft\Windows\Control Panel\Desktop]
  "Screen saveactive" = "1"  [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]
  "nosavesettings" = DWORD: 00000000  [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]

  "nosavesettings" = DWORD: 00000000  [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer]

  "* * Del. Nosavepostavke "=- 3. Sačuvajte datoteku kao. reg datoteku na radnoj površini. Na primer, sačuvajte datoteku kao screen-saver-fix. reg.

 4. Kliknite dvaput na ime datoteke da biste je pokrenuli.

Sada idite na "dali je to otklonite problem?" jku.

Da li je to otklonite problem?

Rezolucija vraća postavke čuvara ekrana na podrazumevane vrednosti. Kada se vrednosti resetuju, trebalo bi da možete da promenite i sačuvate postavke.

 • Potvrdite da je problem popravljen. Ako je problem rešen, završeni ste sa ovim člankom. Ako problem nije popravljen, možete da se obratite podršci.

 • Posetite stavku Fix it za moj blog ili nam pošaljite e-poštu da biste pružali povratne informacije ili da biste prijavili probleme sa ovim rešenjem.

Više informacija

Za više informacija o korišćenju. reg datoteke kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

310516 Kako da dodajete, menjate ili brišete potključeve registratora i vrednosti pomoću datoteke stavki registracije (. reg)

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×