Ne možete ispisivati rezultate do datoteka pomoću web aplikacije u Windows Server 2003, Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7 ili Windows Server 2008 R2 kada instalirate bezbednosnu ispravku MS10-061

Podrška za Windows Vista servisni paket 1 (SP1) krajeve 12 jula 2011 godine. Da prima sigurnosna ažuriranja za Windows, uverite se da pokrećete Windows Vista sa servisnim paketom 2 (SP2). Za više informacija, pogledajte ovu web stranicu u Microsoft: .

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

 • Imate računar koji radi pod Windows Server 2003, Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7 ili Windows Server 2008 R2.

 • Pokrenete web aplikacije na računaru.

 • Uzmi rezultate iz web aplikacije, a zatim koristite web aplikaciju za štampanje rezultate u datoteku na kompjuter.

U ovom slučaju, ne možete koristiti web aplikaciju za štampanje u datoteku odmah nakon što instalirate sigurnosnu nadopunu MS10-061. Ako otvorite redosled štampanja srodne, nalazite da je štampanje ima status „greška – štampanja”. Pored toga, status štampača je promenjen u „greška”.

Uzrok

Se problem pojavljuje jer bezbednosnu ispravku MS10-061 pogrešno smatra da je neki lokalni poslovi Odštampaj u datoteku kao daljinski pozivi za štampanje. Bezbednosna dopuna MS10-061 poboljšava sigurnost za štampanje daljinski pozivi. Međutim, ova nova funkcionalnost može nepravilno smatraju neki lokalni pozivi za štampanje udaljenog štampanja poziva. Do ovoga dolazi kada koristite nalog za uslugu mreže da biste kreirali ove štampanja pozive. Za više informacije o bezbednosti ažurirati MS10-061, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Ranjivost u usluga štampanja na čekanju može dozvoliti daljinsko izvršavanje koda

Rešenje

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sustave u kojima se pojavljuje problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak. Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak. Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Napomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Da biste primenili ovaj hitni popravak, morate koristiti jednu od sledećih operativnih sistema:

 • Windows Server 2003 servisni paket 2 (SP2)

 • Windows Vista servisni paket 1 (SP1)

 • Windows Vista servisni paket 2 (SP2)

 • Windows Server 2008

 • Windows Server 2008 servisni paket 2 (SP2)

 • Windows 7

 • Windows 7 servisni paket 1 (SP1)

 • Windows Server 2008 R2

 • Windows Server 2008 R2 servisni paket 1 (SP1)

Za više informacija o tome kako da nabavite servisni paket za Windows Server 2003, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Kako nabaviti najnoviji servisni paket za Windows Server 2003 Za više informacija o nabavljanju Windows Vista servisnog paketa kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Kako nabaviti najnoviji servisni paket za operativni sistem Windows Vista Za više informacija o tome kako da nabavite servisni paket za Windows Server 2008, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Kako nabaviti najnoviji servisni paket za Windows Server 2008

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Morate zaustaviti uslugu štampanja na čekanju da biste izbegli ponovno pokretanje prije nego instalirate prilagodbeni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Globalna verzija ove hitne ispravke koristi Microsoft Windows Installer paket instalirati prilagodbeni popravak. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC) u tabeli. Kada pregledate informacije o datoteci, datum se pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli.

Windows Server 2003 datoteke informacije napomene

 • Pored datoteka koje su navedene u ovim tabelama, ova softverska ispravka takođe instalira na pridruženu bezbednost datoteke kataloga (KB2480118.cat) koji je potpisan digitalnim potpisom Microsoft.

Za sve podržane x86-bitne verzije sustava Windows Server 2003

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×