Ne možete stornirati uplatu potvrdu u Bankarski menadžment kada odbijete potvrdni znak u nalog plaćanja u programu Microsoft Dynamics AX 2009

Axapta Codefix Template

BUG #: 109910 (Content Maintenance)BUG #: 4685 (AXSE)

BRZA OBJAVLJIVANJE ČLANAKA PRUŽAJU INFORMACIJE DIREKTNO OD UNUTAR ORGANIZACIJE MICROSOFT PODRŠCI. INFORMACIJE KOJE SE NALAZE U OVOM DOKUMENTU SE KREIRA KAO ODGOVOR NA RAZVOJU ILI JEDINSTVENI TEMAMA, ILI CILJ JE DA SE DOPUNI DRUGIH INFORMACIJA U BAZI ZNANJA.

Ovaj članak se odnosi na Microsoft Dynamics AX za sve regione.

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj u Microsoft Dynamics AX 2009. Kreirate nalog plaćanja za dva dobavljače. Potom, izdati dva čekove. Zatim, te odbaci ček u nalogu plaćanja i onda opet izdati novu potvrdu za dobavljača. U ovom slučaju ne možete stornirati uplatu potvrdu u Bankarski menadžment.

Rešenje

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka sada je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, to je namenjena isključivo za rešavanje problema opisanog u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa ovim određenim problemom. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeći servisni paket za Microsoft Dynamics AX 2009 ili sledeće verzije koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak. Napomena U posebnim slučajevima, troškovi koji se naplaćuju za podršku mogu biti ukinuti ako stručnjaku za tehničku podršku za Microsoft Dynamics i srodne proizvode utvrdi da će određena ispravka rešiti problem. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatna pitanja u vezi sa podrškom i probleme koji nisu direktno povezani sa datom ispravkom.

This hotfix is not scheduled to be included with Service Pack for Microsoft Dynamics AX 2009.

Informacije o instalaciji

Pre nego što instalirate taj hitni popravak, uverite se da je Microsoft Dynamics AX klijent korisnici odjavljeni sistem. Treba da si jedini klijent korisnika koji je prijavljen kada primenite ovaj prilagodbeni popravak. Da biste primenili ovaj hitni popravak, morate imati dozvolu za projektovanje.Napomena Preporučuje se da je korisnički nalog u prozoru Windows prijavljivanja ili u prozoru baze podataka prijavljivanja biti član grupe administratori korisnika u Microsoft Dynamics AX.

Kod se menja

Microsoft obezbeđuje primere programiranja samo radi ilustracije, bez garancije ili podrazumevane. Ovo uključuje, ali nije ograničen na, podrazumevane garancije o mogućnostima prodaje ili prikladnosti za određenu svrhu. Ovaj članak pretpostavlja da ste upoznati sa programskim jezikom koji se prikazuje i sa alatkama koje se koriste za kreiranje i otklanjanja procedure. Inženjeri podrške Microsoft može pomoći u objašnjavanju određene procedure. Međutim, oni neće menjati ove primere da bi obezbedili dodatne funkcije niti kreirati procedure da bi ispunili vaše određene zahteve.Uvek test Šifra rešava u kontrolisanom okruženju prije primjene zakrpe sa računarima u proizvodnji.Da biste rešili ovaj problem, da promenite šifru u metod updateBankCheque u LedgerJournalCheckPost razredu na sledeći način:

Postojeća Šifra
...    select firstonly forupdate bankChequeTable      where bankChequeTable.Voucher  == _oldVoucher &&         bankChequeTable.TransDate == _ledgerJournalTrans.TransDate &&         bankChequeTable.RecipientAccountNum == _ledgerJournalTrans.AccountNum;...
Zamena Šifra
...    select firstonly forupdate bankChequeTable      where bankChequeTable.Voucher  == _oldVoucher &&         bankChequeTable.TransDate == _ledgerJournalTrans.TransDate &&         bankChequeTable.RecipientAccountNum == _ledgerJournalTrans.AccountNum &&         bankChequeTable.ChequeStatus != ChequeStatus::Rejected;...

Preduslovi

Nema posebnih preduvjeta.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

MICROSOFT I/ILI NJEGOVI DOBAVLJAČI SE NE ZASTUPAJU, NITI O PRIKLADNOSTI, POUZDANOST ILI TAČNOST INFORMACIJA KOJE SE NALAZE U DOKUMENTIMA I POVEZANE GRAFIKE OBJAVLJEN NA OVOJ WEB LOKACIJI („MATERIJALI”) U BILO KOJU SVRHU. MATERIJALI KOJI MOGU DA SADRŽE TEHNIČKE NETOČNOSTI ILI TIPOGRAFSKE GREŠKE I MOŽDA BITI REVIDIRAN U BILO KOM TRENUTKU BEZ PRETHODNE NAJAVE. U MAKSIMALNOJ MERI KOJA JE DOZVOLJENA ZAKONOM, MICROSOFT I/ILI NJEGOVI DOBAVLJAČI DISCLAIM I ISKLJUČITE SVE ZASTUPSTVA, GARANCIJA I USLOVI DA LI EXPRESS, IMPLICITNOM ILI PROPISANOM, UKLJUČUJUĆI ALI NE OGRANIČEN DA ZASTUPSTVA, GARANCIJE, ILI USLOVI ZA NASLOV, NEKRŠENJE, ZADOVOLJAVAJUĆE STANJE ILI KVALITETA, I PRIKLADNOSTI ZA ODREĐENU SVRHU, U ODNOSU NA MATERIJALE.

Author: codyranz
Writer: v-brialu
Tech Reviewer: codyranz
Editor:

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×