Ne mogu automatski prijavite na Skype za posao za Mac nakon EnableMobility postavljeno na false u Skype za poslovne Server 2015

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Simptomi

Postavite parametar EnableMobilityfalse u redu da se ne dopusti korisnicima da koriste Skajp za posao svojim mobilnim telefonima u Microsoft Skype za poslovne Server 2015. U ovom slučaju, korisnici mogu da se prijavite u Skajp za posao za Mac klijent automatski nakon prebacivanja na mrežu ili hibernacije na računaru. Pored toga, Skajp za posao za Mac klijent prikazuje „Vraćanje vezu sa serverom...” Ali se ne priključuje i prikazuje na ekranu za prijavljivanje.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte u maju 2019 kumulativno ažuriranje 6.0.9319.548 za Skajp za poslovne Server 2015, Web Server komponente.

Rešenje

Kao zaobilazno rješenje, pokrenite sledeću komandu PowerShell da biste uključili Skajp za poslovne mobilnosti.Set-CsMobilityPolicy - identitet „lokacija: Redmond” - EnableMobility $True

U ovom primeru, mobilnost je omogućen u smernicama za mobilnost dodeljen Redmond lokacije. To postižete tako što ćete postaviti svojstvo EnableMobility na istinito.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×